Aşırı soğuklar bu aralar buluşmaları de dondurdu.
Mustafa Serdar tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Eğerki bu tüfek bu paralara Türkiye'de satılırsa ben hemen bir tane alırım hiç düşünmeden. Yanlız bahsedildiği gibi eğer meydan av bundan getirtecek olurda, yürütülen tahminde olduğu gibi 800 dolar filan gibi abuk bir fiyat isterse, asla ve asla o parayı vermem ve almamda. Eksik olsun tüfeği derim. Ne bileyim, sanki aptal yerine konuluyormuşum gibi bir hisse kapılıyorum bu gibi durumlarda.
Ya arkadaşlar, neden sitedekiler, hepimiz birleşip bir ithalat şirketi kurmuyoruz ? En azından kendi ihtiyaçlarımızı giderme adına. Böyleliklede bu tür soyulmalara bir son vermiş oluruz. Çokmu zor böyle bir şeyi gerçekleştirmek acaba ? ? ?Ben bu konuda 5 kişiyi bir araya getiremedim,ayrıca bir silahtan 3 - 5 tane getirttiğinizde çok yüksek maliyetlerle karşılaşılıyor,bu yüzden ben kendi başıma bu işe soyundum ve son 2 ay içinde FXairguns havalı silah,2 farklı dürbün,dünyaca ünlü bir dürbün ayağı markası ve pellet konularında distribütörlükler aldım ve çalışmalarımı devam ettiriyorum,desteklerinizden mutluluk duyarım.Bu silahla ilgili de bir çalışma başlayacağım.
-
600 fps gibi düşük hızlarda ve müsabaka silahları oldukları konusunda sevgili Canmin'e katılıyorum.
-
Özgür bey öncelikle foruma hoşgeldiniz,
Diana Mod54 güzel bir silah,bu silahta size tavsiye edeceğim kalibre 5,5mm olur,ama bu kadar yüksek bir bedeli ödüyor olduktan sonra da PCP silahları düşünmenizi tavsiye ederim,
Ayrıca Canmin kardeşiminde belirttiği gibi Yurdumuzda havalı silahlarla avlanmak,bir fare bile olsa yasaktır.
-
Yağı nasıl emdirirler bilemiyorum ama bu gün teknolojinin ulaştığı noktada,akıllara zarar işler yapılıyor.
-
Fakat bu pompa bizim PCP de kullandığımız pompanın teknolojisine sahip değil,150 bar basılıyor bununla,oysa PCP pompalarında 250 bar hava basabiliyorsunuz,yani basınç arttıkça teknolojik maliyet de artıyor,bisiklet pompalarının fiyatı $5.00 sadece.
-
Bende var o Logun pellet den aşırı yumuşak,av için güzel,Dynamic ler ise nonToxic sert pellet ve Türk tüketicisi,bugüne karaki gözlemlerimle fazla yumuşak pelleti sevmiyor.
-
Yani az miktar getirileceğini düşünerek,ben bir %10 fazla olsun dedim,bu hesap yaklaşık doğru,ama dediğiniz gibi Meydan av getirirse Allah muhafaza $800.00 altında vereceğini tahmin etmiyorum,
Ama gün olaaaaa harman ola.
-
Forumdan bazı arkadaşlarımız,sitenin orijinal siteye fazla benzemesini eleştirdiler,bende siteyi geçici kapadım,ama yakında yeni tasarımını bitirince yayınlayacağım.
-
Sevgili arkadaşım,bu sorunuz biraz ticari sır niteliği taşıyor,biliyorsunuzki bu sayfalar halka açık yerler,Salı gün promosyonlu siparişler için son gün olacak,sizde nisan ayına kadar parayı çalıştırırsınız,kâr'ı ile dolum aparatını alırsınız,Zaten ön sipariş yada daha sonra alacak olanların tüfekleri kutusuz ve ABS plastik çantasında ithal edilecek ve bu hali ile tüketiciye dağıtılacak.
-
Olur neden olmasınki,olsunda $379.00 yerine $40.00 daha pahalı olsun.
-
İlk yazımdaki ingilizce alıntının Tercümesi (oneshotonekill tarafından tercüme edilmiştir,kendisine teşekkür ederim) ;
Alıntı"yeni Prometheus marka pelletler bizim yerel müşterilerimiz tarafından oldukça tercih edilmektedir. son haftalarda çokça test edilmiştir.yüksek hızlara ulaşarak adeta meydan okumaktadır.yağlanmış kurşun alaşım pelletler fazladan yüksek tolerans üretirler.avcılık ve hedef atışı için özel olarak dizayn edilmişlerdir.farklı kalibreler için 3 ayrı model istenilen miktarlarda sağlanılabilir.yine 22 lik tabancalar içinde sağlanılabilinir"
Anlaşılan o ki be pelletler hem dizayn yapısı ile hemde kurşun alaşımında yağ kullanılmasından dolayı yüksek performans lı denilmiş,bu da oluyorki,yağlı pellet kullanmak doğru bir seçim.
-
Pazartesi görüşmelere başlıyorum arkadaşlar.
Sadece defiant değil,prometheus,paragon,dynamic hepsini getirteceğim.
-
Arkadaşlar Prometheus markası sürekli yeni çalışmalar yaparak yepyeni pelletler üretmekte,şimdide "Defiant" modelini üretmiş,
.177" ve .22" çeşitleyerek .22" de 5,48mm - 5,50mm ve 5,52mm 3 farklı ölçüde,5,45 ve 5,50 de 14grains,5,52mm de ise FAC tip silahlar için 18grains modelini üretmiş,benim gördüğüm kadarıyla,Prometheus un daha önce üretip de oldukça başarılı olan Dynamic ve Logun pelletlerde olduğu gibi düz boğaz yapılı,malum bu düz boğaz yapı,pelletin havada ilerlerken daha az türbülans üretmesini sağlayarak,daha uzun menzil daha yüksek isabet getiriyor.
1.Nesil Patriotlar da dar namlu yapısından dolayı,en ideal pellet diyebileceğim model 5,48mm 14grains olanı ama maalesef Türkiyede yok,ne yapsak bununda distribütörlüğünü alsakmı ?
http://airgunbuyer.com/Showproducts.a…fiant%20Pellets
This brand new pellet from Prometheus has been well received by many of our local customers who have field tested them in recent weeks.
The Defiant range are high velocity, lubricated lead alloy pellets made to extremely high tolerances. They are designed for both hunting and for use in field target shooting disciplines.
They are available in three head sizes in each calibre to ensure compatibility with a wide range of barrels. Also available for FAC guns in .22[Resim Engellendi: http://airgunbuyer.com/ecommerce/larg…/defiant600.jpg]
-
Bu güzel bir haber Hakan,teşekkürler bilgi için.
-
Onur bey,
Ateş ettiğinizde karşınızdakini etkisiz bırakamayacak bir silah ile kendinizi korumayı düşünüyorsanız,bu çok büyük bir yanılgı olur,kuru sıkı ile bile bunu düşünmeyin,elinizdeki silah ancak deride minik kızarıklık yada yaralama yapabilir,korunma için iş yerinize bir hırsız yada bir düşmanınız girdiğinde,sizde bu silahı elinize aldığınızda,karşınızdaki kişide ne gibi bir silah olduğunu bilmiyorsunuz,ve adamın amacı sadece hırsızlık bile olsa,sizi gerçek silahla vurmak zorunda kalır,elinde bıçak bile olsa,o bıçakla doğrudan size öldürücü darbe vurabilir,siz siz olun bu kavalı silahları olsun,kurusıkıları olsun,savunma korunma anlamında kesinlikle kullanmayın.
Diğer taraftan 2 günde bir yüp değiştirmenizi size söyleyenler sanırım,bol bol tüp satmayı düşünmüşler size,hani kullanılmamaktan da zaman içinde hafif gaz kaçaklarından tüp bitebilir,1 ayda yada 2 ayda bir tüpünüzü değiştirebilirsiniz,basınçlı kalmasının bir zararı yoktur.
-
Bu W.Patriot tavsiyeleri yakında sonlanacak,çünkü Veli bey'in elinde Türkiyedeki son 6 adetten sonra yok,
Ve bundan sonra bu koleksiyonluk silahları,biri satsada alsak denilecek,
-
Mustafa abi JSB Predatör peleti nerden alabiliriz acaba ?
http://www.targetsports.co.uk/product_info.php?products_id=3089[Resim Engellendi: http://www.targetsports.co.uk/images/predatorbpellets.jpg]
-
Hayırlı olsun Onur bey,güzel silahmış,isabetli atışlar dilerim.
-
Daha neler,
Keşke vaktim olsada yapsaydım,americanairgunhunter.com u gezerken gördüm.