Mustafa Serdar tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
-
gece görüş dürbünlerinin türkiyeye girişi ve kulanımı yasaktır dikkat
+1
Ama yakışırda
-
1.Nesil Patriot un ucundaki kapağı çıkarıpta oraya takılabilecek bir adaptor yapılacak ve 1/2 UNF dişe sahip susturucu bu adaptore vidalanacak,bu şekilde görüntü hoşuna gitmeyenler silahlarının namlusunu söküp,namlu ucuna ya 1/2 UNF diş açtıracaklar yada bu namluyu benim işater edeceğim adrese gönderecekler ve orada namlu ucuna bu diş çekilip size tekrar gönderilecek.
-
-
Olabilir ama airsoftlardaki susturucular nasıl bir şey bilmiyorum,
Biraz daha sabırlı olursanız,şu anda 50 civarı susturucu imal ediliyor,AirArms S410 orijinal susturucusunun,kopyası oluyor
-
Yani bu arkadaş daha uzun süre yaşayacak dimi ?
-
aman yapmayın radyo aktif falan deyil kimyasal ışıma içinde fosfor da yok korkmayın bi şey olmaz
Eminmisin,sorup soruşturdunmu ?
Hani bu toz fosforun kanserojen olduğu doğruda,Bu ?
-
Arkadaşlar bildiğim kadarıyla (bu fosfor mevzuu) yüksek seviye kanserojen madde olduğu.
-
RedDot daha hafif olduğu için kaymayabilir.
-
Alacağın dürbünün bogaz çapı 1" (25,4mm) olmalı ingilizce açılımında Tube : 1" yazanı alacaksın,
Ama 30mm olan Dampayı alman halinde Hem 30mm boğaz ölçülü dürbünde kullanabilirsin,hemde bir plastik boruyu 2 ye şaklayıp araya koyduğunda 1" (25,4mm) boğaz ölçülü dürbünde de kullanabilirsin.
-
Mustafa abi 97k nın susturucusu çelikten, ama orjinal olduğu için mi sorun yok.
Amerikada da susturucu yasak ve AirArms A410 XTRA FAC modelindeki gizli susturucu sorun olmuyor,çünkü,bu ve sizin 97k daki modeller ateşli silahta kullanılamaz,Kullanmayı becerebilenler sonuçlarına da katlanmayı göze almış olurlar.
-
Arkadaşlar,
Havalı silahlarda susturucu plastik yada alüminyumdan imal edilir,profesyonel dürbün çizimleri ile havalı silahlarda kullanılan susturucu çizimleri aşağı yukarı aynıdır,iç çapı 25 ila 35 mm arası boyu ise 13 ila 20 cm olabilen,en son çıkış deliği 4,5mm ler için 6mm 5,5mm ler için 7 mm olabilir,silaha bağlanan kısmı ise silahınızın namlu ucuna uygun bir geçme yada FXairguns silahlarda ve Webley Longbow larda namlu ucu 1/2 UNF diş vardır,bu diş ölçüsü dünya standardıdır,yani havalı ve ateşli silahlarda namlu ucu susturucu bağlama diş ölçüsüdür.bu şekilde de vidalayarak tutturulabilir,bu cismin içi boş bile olsa susturur,ama daha fazla susturma özelliği isterseniz,iç duvarlarına keçe tarzı (bulaşım süngerinin yeşil kısmı gibi) uygulanabilir.
Fakat bu susturucuyu çelikten imal etmeniz halinde 3 yıldan başlayan ve para cezasına çevrilemeyen Hapis cezasıyla karşı karşıya kalırsınız.
-
Daha kalın yaparsanız negatif özellikler ortaya çıkmaya başlayacak,namluda karlanma gibi,ve ne kadar kalınlaştırırsanız,bir o kadar da fazla gaz harcamaya başlayacak,gerçek ateşli silah tabancalar bile 20 - 25 metre mesafelerde kullanılır,ki bu tabanca ilede şimdiki gücü ile 20 - 25 metrede isabetli ve etkili atışlar yapabilirsiniz.
Kullanıcı adınız değişmez,kasıt profil bilgilerindeki isminizdi ve bu da değişmiş,
-
Bir soru daha sormak istiyorum... Tup kullanimi ne kadar farkeder bu modifikasyondan sonra ?
Tüp kullanımı bir miktar artar bu oran sizin yayınızın gücü ile orantılı,ama bunu yapmamış olsaydınız,silahınız,oyuncak silah gücünde kalacaktı,şimdi ise bir şeyler yapabilecek güce sahip oldu.
abi şimdi
1- namlu 5.5 olunca ,eski 4.5 pellet yuvası yanii şarjörü nasıl 5.5 yaptınız?2-ucuna silencer çok gereklimi? menzili olumsuz etkilemiyormu?
1 ) Şarjör 6,35mm ye dahi modifiye edilebilecek seviyede müsait,5,5 için orijinal top u 5,60mm rayba ile genişlettim,2 ) Silencer bence gerekliydi,modifiye sonrası ses abartılı,ateşli silah gibi çıkıyordu,olumsuzluk yok,zaten şimdi yeniden değişiklikle 6,35mm ye modluyorum.
-
Dürbünü gelenler yazıyorda gelmeyenler yazmıyor,yani getirttiği dürbün gümrüğe takılıpta alamayanlar gurur meselesi yapıp burada yazmıyorlar,halbuki bunu herkes bilmeli,yani tekılabildiğide bilinmeli,Hosomoklunun son getirttiği dürbünler gümrükten çekilememiş.
-
FX markalı 3-12x44 dürbünde satıyor FXairguns firması,fakat ben bu dürbünleri getirme konusunda henüz karar vermedim,Çünkü FX bir dürbün üreticisi değil,evet PCP silahlar konusunda dünyanın önde gelen Yüksek kalite (High Quality) üretimini gerçekleştiriyorlar ama sanki ben bu dürbünün aynısını daha uygun fiyata ithal edebilirim düşüncesine kapıldım ve araştırmalarımda bu dürbünü Barska ya yaptırdığını öğrendim ve Barska Marka 3 farklı dürbün ithalatı gerçekleşmekle birlikte Nikko ilede yazışmalarım sonuçlanmak üzere,yakında bu konuda daha detaylı bilgiler geçeceğim,
-
mustafa abi meydan ava nasıl ulaşıorım netimi var ??? olmassa bu akşam evde netten bakayım varsa irtibata geçerim veya teli varsa verirseniz ii olur en azından ararım..
Meydan Av Yılmaz bey karaköy telefonu : 0212 251 73 72
-
Teşekkürler Hüsnü: herşey yolunda gitti.
Nisan geldiğinde bizim cevizlik şenlenecek.... Bir de Fatih katılırsa hele.Fatih ıvır zıvır lar için Hong Kong a Çin e onca paraları harcamasaydı,2 tane Revolation 2 tanede Gladiator alırdı, Yalanmı Fatih.