Mustafa Serdar tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Rıfat bey çok küçük oynamalar ile yani ileri seviye olmayan modifiyelerle bile T12 Gladiator un hızlarına yükselir,bu silah özellikle atış isabetliliği üzerine inşaa edilmiş olması ve tüp kapasitesinin de küçük olması,maksimum seviyede ekonomik hava kullanımına göre ayarları yapılmıştır.

Yani bir tarafta bir miktar düşük güç,diğer tarafdan yüksek hassasiyet.

Rıfat bey

Cylone modeli de getirtilebilirdi ama fiyat olarak T12 den %35 daha pahalı,takdir edersiniz ki,T12 hem en hafif,hemde en düşük fiyatlı ürün olması ile rakipleri ile fiyat performans değeri en yüksek ürün ve en önemlisi ulaşılabilir fiyatı sayesinde kaliteli bir Pistonlu silah dan biraz daha fazla olması,ilk kez PCP silaha geçecekler için düşünüldü.

Birde Clone yiksek fiyatı ile rakiplerinin üzerine çıkmasına rağmen,180cc lik küçük tüpü,bu silahı rekabet edemez kılmaktadır,Evet Mach Grade (müsabaka kalite) namlusu olması diğer markalara çok büyük üstünlük sağlar şeklinde düşünebilirsiniz,ama Ülkemiz de henüz şanslıysam iyi namlu çıkar,iyi değilse pellet namludan çıkınca takla atar ama olsun şişeyi kırıyor,ve boşver Türk halkı ne versen onu yer mentalitesindeki üretici ve ithalatçılar var iken bu Mach Grade namluyu nasıl anlatabiliriz,bana bile bu forum da bir çok PM geldi,namlu standart Lothar Walther olsun fiyat düşsün şeklinde,dahası ben bunu FX e yazdım,kalitemizden taviz veremeyiz diyerek reddettiler,düşünün iki namlu arasındaki fark gümrük masrafları,ÖTV,KDV,derken ciddi seviyede sonuç fiyata yansıyor.

Ben de Silah seçimin de sizin gibi,Daha doğrusu ağırlıklı Türk tüketicisi gibi Ahşap kundak severim,ama Polat abi de Akşap kundağı çok sevmesine rağmen,deneyimli bir PCP kullanıcısı olarak,bu arzusun dan fedakarlık etti.

Yeri gelmişken belirteyim T12 de sabit tüp (değiştirilemez) denilmiş,bunu yeni fark ettim ve silah içeriklerin de değişiklileri yaptım,Fakat AirArms S410 da değişmez tüplü olmasına rağmen tüpün havasını boşalttıkdan sonra,saatin tersi istikamette çevirdiğinizde rahatlıkla sökebiliyorsunuz ve daha uzununu imal ettirip taktırabilirsiniz.

Olmaz Onur yapma,

Hakan o dediğin silah imalatçıları zamanında silah tamamen demonte iken yapılır,oysa bu silah da kaynak var geçme var,çelik ısılıkdığında o kaynaklardan çekme yapabilir ve yamulur.

Onur nitrik asitle yapılan bir karışım var,sen yapamazsın,bu işi profesyonel yapanlar var,onlara yaptırman lazım.

Benzin motorlu araçlar da en iyi modifiye şekli,araca kopresör sistemi takmak mercedeslerde olduğu gibi,yada süper charger ,sonra turbo ilave edilmelidir,düşük devirlerde yüksek torku kompressör saglar ve yüksek devirlerde turbo devreye gireceği için sürekli yüksek ekselerasyon sağlanmış olur,bu yazdıklarım alıntı değil,bizzat çok defalar yaptırdığım modifiyelerdir,

Dahası buradan yazayım belki müşteri çıkar,bir kaç sene önce şu Drag yarışları için bir elemanımı amerikaya gönderdim,3 ay kal oralarda araştır bul yaptır ve getir diye,bu şekilde bir amerikan polis araçları için üretilen V8 bloğa komle yeni performans parçalar ilave edilerek motor hazırlattırdım getirttim,üzerinde blover takılı,nitro girişleri hazır ve çift turbo uygulanabilir,sadece blover la şu an için çıplak 800 beygir gücü var,gerisini siz düşünün,10.000 USD ye mal ettim ve kar etmedende satacağım alıcı olursa. :)

Sanırım kalma ihtimali olacak,size önerim satın almak isterseniz,Veli bey'in sitesine girin satın alma işini ödeme yapmaksızın gerçekleştirin ve birde sitesinden mesaj yazın kendisine, " AirgunTürk forum dan Mustafa Serdar bey'in bahsettiği ingiliz tetikli Weblet Patriot dan fazla temin edilmesi halinde,siparişimin ödemesini gerçekleştireceğim " şeklinde, iadelerin değişimiden sonra elde kalırsa sıranızı almış olursunuz,şayet satış kapalı ise yine mesaj yazıp talebinizi bildirin.

Birde hatırlarsanız (forumda var) MASTER arkadaşımız bu silahı şiddetle kötülemişti,kendisiyle görüşmemiz de onun satın aldığı Patrioy da bu altın tetik li kalitesiz olanmış.

Merhaba Arkadaşlar,

Sabahleyin satıcıyı aradım ve, bu önceki üretimlerde,tetik,piston seal, ve gez orijinal ingilizdi,belki bayiler bir kaç tane bulursun bir araştır" dedim,kendisi de bana "Sanmıyorum abi ama araştıracağım" dedi ve biraz önce beni aradı "3 ayrı bayi den bu versiyonlardan buldum" dedi ben de "hepsini satın al" dedim.

Şimdi bu uyduruk %100 hatsan olanların tetiği altın rengi ve gezide hatsan platik versiyon,sadece tetiğin ingilteredeki satış fiyatı 85 YTL yi buluyor,gez keza 50 YTL civarı ve ben daha öncede belirttiğim gibi bu tetiği gezi pistonu keçesi vs.. ingiliz olan silahı beğendim,ve satın alacağım,en azından torunlarıma böyle bir yarı ingiliz vardı derim ve artık bu satıcı bayilerden topluy olduğu yarı safkan ingilizler bir daha olmayacak,çünkü ingilizler bu silahları artık üretmiyor,fabrikanın tüm stok yedek parçaları hatsan a gelmiş ve kullanılmış,şimdi ise uyduruk tetik,gez ve belki piston ve piston keçeleride artık gerçek Hatsan oluyor ;) ve bu son kalan ürünleri isteyen alsın isteyen almasın,ama ben alıyorum,ve Aron da bana bırakmıştı tercihi onada alıyoruz,ayrıca Gençosman da almıştı onun silah da değişecek.

Şimdi ben kendimi biraz da olsa kurtardım,çünkü bu silahı tavsiye etmiştim ve bu silahdan istenilen miktardaki son ürünleri toplattırdım ve madur olan arkadaşlarımın maduriyeti kalkmıştır.

Lütfen bu kötü altın tetikli W. Patriot silah dan satın alan arkadaşlar silahlarını satıcıya sürat kargo ile göndersinler,ve yeni silahları kendilerine gelsin.