Satıcıya ben satacağım,silahlar geldikten sonrada yurtiçi dağıtımını yapması üzerinde anlaştık,Diğer kradi kartı konusunda,pazartesi diğer bankalarla görüşecek ama 1 ay dan önce zor yetişir dedi,ve benim doğrudan satış yapmamam konusunda anlaştık.Yani sen nakit ödeme konusunda da satıcıya ödeme yapsan,silah buradan sana gelir ama faturayı ben ona, o size kesecek.
Mustafa Serdar tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Merhaba Murat bey,
Silahın pistonu tamamen sökülmeden bu işlemi yapamazsınız,Dizel etkisinden kastım transfer deliğinden dökülen sıvı yağ değil,bu işlem son derece sakıncalı,yay kırılabilir,daha farklı zararlara yol açar,pistonlu silahlar mikron seviyelerinde yağ yakarak çalışır,bu olmadan bu silahlar güç üretemez,yağ ne kadar sıvı ise dizel etkisi o kadar fazla olur ama bir okadarda atışlar arası hızlar farklı olur,bir okadar bu etki erken biter,bu yüzdendirki kauçık bazlı yeşil gres bu iş için biçilmiş kaftan,oldukça koyu ve sert bir yağ,viskozitesi yüksek,kırmızı standart gres gibi ısıyı görünce eriyivermiyor,uzun süre kalıcılığı var,
Hafif pellet namlu çıkış hzınızı artırır,kinetik enerji artar,bu size yakın mesafede (10 - 20 metre) hedefte deliciliği yüksek olur ama uzun mesafede momentum düşük olacağı için hızı erken bitecektir,bu konuda en başarılı bulduğum pellet Prometheus dışı sarı 9grainslik bir pellet,bu pelletin çekoslovak olanı skenco markalı olanın isabetliliği kötü,
-
Ahmet bey o oring oto sanayi sitelerinden hırdavatçılardan bulabilirsiniz.
Pelleti ise bu verdiğim linkden alabilirsiniz,aynı zamanda satın alma rehberinde de var bu adres : http://www.targetsports.co.uk/product_info.p…roducts_id=3089
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Rehşan , fotoğraflar ve video için teşekkürler,
Takma sırasında bir sorunmu yaşadın ? Video da sanki bir sorun yaşadın izlenimi edindim,
-
Forumumuz ana sayfasından FXairguns bölümüne girer bakarsanız, FX Gladiator herkesin geğenisini kazanan güçlü bir silah,ayrıca modifiye edilebilmekte ve 100 metrede süper sonuçlar alınabilecek bir silah,bunun dışında FX Revolation Semi Automatic modeli var,bu model de aynı güç eğrilerine sahip,
-
FX ler en geç Nisan 2008 de son kullanıcı ile buluşacak,
Yaylı olarak Forum da Benim modifiye ettiğim silahlar var,satılık ilanlarına bir bakın.Nasıl bir silah sistemi düşünüyorsunuz gibi bilgileride yazın.
-
Kendi ithalatına başladığım FXairguns PCP isveç silahlarını ve AirArms S410 öneririm.
-
Öyle görünüyor,
Sözde Nisan ayında gerçek üretim başlayacakmış ve daha kaliteli olacakmış8|
-
Merhaba Ali bey,öncelikle foruma hoşgeldiniz,
Antalya Güney av da satışda olduğu söylendi,başka bilgi yok.
-
Bu tetik den "Jimih" Rehşan a gönderdim silaha takmışsa fotoğraflasın ve görüşlerini yazsın.
-
Piston contası plastik
Hayırlı olsun.
Nasıl Yani ?
Eğer enesin HW77 yi kastediyorsan,Maccari keçe var üzerinde ve düşük şor lu poliüretan
-
Son soru
Ne zaman elimizde olur aşağı yukarı
Kaynak ayarlamak açısındanÖn sipariş avantajlarından faydalanabilmen için 31 Aralığa kadar ödemeyi gerçekleştirmen gerekecek,kredi kartı da geçiyor,bonusa 12 taksitde
-
Namlu geldide ucuna crown açma çakısını bekliyorum,gelince sana söylerim sen silahı gönderirsin,
Fatih,kundağı yeniden yapacağım dipçik kısmında 1500cc tüp montajlı olacak,zaten .50" kalibrede anca.
-
Erdemin HW100 ü ben modifiye edeceğim,göreceksiniz,arkasına da 1500cc lik tüp takacağım
-
gladiator le ilgili kafamdaki sorular ve isrteklerim arzularım
1.. 240 cc üzerinde gelirse fiyata ne kadar % ? yansır.
2.. Barrel band aksesuarı bence lazım zira benim fikrim kundağı mansoon modelinde olduğu gibi uzatmak. Zira 240 cc tüp oldukça uzun olucak ve ben bu uzatma tüpün altına bir kundak koyup Bipod felan takmak istiyorum.
3.. Susturcu kesin takarım diye düşünüyorum hatta ben bulabilirsem ki var olduğunu biliyorum 2 mm neopren kamuflaj ile tüfeğin bazı yerlerini kaplayıp hem darbeleden korumak hemde estetik katmak istiyorum (estetik kavramı tabi kişiden kişiye değişir)
4.. Bu tüfeği mevcut tüplerimizdeki aparatlar ile doldurabilicez mi ?Quick Fill gibi bir zamazingo bu alettede varmı ? Yada her iki tüpü ayrı ayrımı doldurucaz.Yerinden sökme olucak mı ?
5.. Tüfekte manometre var mı ?
6.. Kurma kolu nasıldır ?
7.. Şarjör durumu nedir bu şarjörle boyu uzun olan pelletleri kullanabilecekmiyiz yoksa tekli atım için ayrıca apart var mı ?
8.. İlerde silahla sevişmemiz bitince yani sağımız solumuz oynamaya başlayınca 6.35 mm namlu felan hayal edebilirmiyiz ?
9.. Ve kafamdaki son soru. Bu silahın regülatör yada güç ayar ünitesi nasıl birşeydir ? Konsept olarak. Yani standart atış imkanı sunuyormu ?
Merhaba Fatih- 240cc tüp üzerinde gelmeyecek bunun nedenlerini yukarda yazdım,kişiye özel müdahale yapmam da zor,ayrıva gelecek,kendimiz takabileceğiz,
- Namlu bağlama aparatından getirteceğim,
- Susturucu takılabilmesi için namlu ucunda 1/2 UNF diş tüm silahlarda var ve bu da silah tanıtımlarında geçiyor,ayrıca susturucu getirtemiyoruz ithali yasak,
- Bu sorunun yanıtıda tartışıldı,anlatımlarda var,aynen senin HW100 de olduğu gibi Quick fill Ç.. yani ve bir yerleri sökmeden doğrudan ön tüp ucundan doldurulabilecek ve her iki tüp de dolmuş olacak,
- T12 nin dışında hepsinde Manometre var,bu konuda yazıldı çizildi,
- Fotoğrafta görüldüğü üzere silahın yan sağında ve çok yumuşak kendine doğru çekip bırakıyorsun,rowelveri çeviriyor,
- Tekli aparatı varmı sormam gerekiyor,çünkü kataloglarda geçmiyor,10mm ye kadar uzunlukta pelletleri kullanabilirsin,(bu bilgi kesin değil)
- Her türlü hayali kurabilirsin bu konuda bir kısıtlama getirmiyoruz,arzu edersen .50" (12,7mm) kalibre namluda takarsın sen
- Bu konu da işlendi kayıtlarda var,hattâ fotoğrafı bile var 3 kademeli ayarı var.
-
Av işinde benim test ettiğim (küçük av) en iyi 5,5mm pelet JSB markasının Predatör modelidir,zaten JSB dünyanın en kaliteli pelletlerini üretir,buna örnek AirArms Field - FXairguns Pellet bunlarda JSB ye kendi markalarıyla ürettirirler,
Bu bahsini yaptığım pellet in önünde sert bir plastik var bu plastik,av'ın derisindeki özellikle kılları ve tüyleri aralayıp deriyi deliyor,plastiğin ardında ise hedefe girdiğinde anında 10mm ye genişlemesini sağlayacak çukur yapısı sayesinde hayvanın hayati kan damarlarını parçalayabiliyor.
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. Bu alttaki Fotoğraf ise Çekoslovak Dövme namlu dan geçirdiğim,üzerinde namlu set oyukları olan pellet,bu namlu Benim Mod54 te ve birde "Diana" Ahmet beyin 350 magnum da var.
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Yeğen zaten o tüp yüzüne patlarsa zaten büyük ihtimal sen eşekler cennetini bulursun,senden sonrakiler ne yaparlarsa yapsınlar boşver kafanı takma,
Ekspertiz olarak zaten ya Ülkü abiyi ya beni çağırırlar,beni çağırırlarsa ben bu silaha Yeşil gres sürülüp içine de 300 bar Oksijen basılmış derim.
-
+1
Doğru Antalya Güney av doğru olan.