Ne zaman Başlayacak Lothar namlulu Webley üretimine ? : Bilmiyorum,aslında biliyorum çünkü geçen hafta bahtiyar bey(hatsan sahibi) artık webley lerin Lothar walther namlu ile üretildiğini bizzat telefon da belirtti ! ! !
Mustafa Serdar tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
İlahi Cem sen neyi arzu ettiğini yaz da biz gerekeni yapalım.
-
Arkadaşlar 3 marka dürbün firması ile distribütörlük için yazışmalara başladım,
dördüncüsü Barska ve barskanın Türkiye distribütörü Ankarada bir firma, ama ithalatı sadece Askeriyenin ihalelerini kazandığın da yapıyor,bir ön görüşme yaptım,ve sonrada 16x 24x 40x yaklaştırmalı 16x olan pistonlu havalı silahlar için üretilmiş diğerleri SWAT yandan paralaxlı liste verdim maliyet üzerine belli bir yüzde kar ile Türkiye dağıtımını vermeyi ve tek satıcı olmamı teklif etti,bende bu verdiğim liste için bana rekabet edilebilir fiyatları vermesini istedim.
-
Ben de senin gibi düşünüyorum ve FX e yazayım diyorum bizim namluları standart,şoklu Lothar kullanırsanız fiyat kaça düşer diye.
-
Arkadaşlar bir Lothar Walther Namlu var bir de Lothar Walther namlu var !!!
Yani bir tanesi standart namlu,ingilteredeki perakende fiyatı £85.00 , diğeri Match Grade (müsabaka kalite) bunun fiyatı ise £185.00 yani 250 YTL daha pahalı,nedeni ise ileri seviye aşırı hassasiyette High Tech kalitede imal edilmesi,bu da müsabakalarda 50 metrede namlunun biri 2 santimlik grup yaparken diğeri ile 1,9 santimlik grup yapabiliyor olmanız.
-
bende tam anlayamadım ve ihtiyar Ülkü abiye sordum o da şüphede kaldı,yabancı forumlardan tam anlayıp öğrendiklerini aktaracak.
Aslında FX silahı anlattı bana ve anlattığına göre silah her atışda kurulması gerekiyormuş ama kurmak çok pratikmiş.
-
amca bu tüfek benim çok hoşuma gitti youtube den nerdeyse bütün videolarını izledim otomatik olması benim için çok güzel ama kötü tarafı birazcık tuzlu bunu tatlandırma imkanımız yok mu acaba
Evet Cem haklısın biraz değil oldukça tuzlu ama Dünyada sadece bu adamlar yapıyorlar bu otomatik versiyonu ve pahalı satıyorlar,ben bu silahın Türk kullanıcısının elinde olmasını arzuluyorum ve pahalı olduğu içinde üzülüyorum,keşke herkesin alabileceği ulaşılabilir fiyatta olsaydı,
Bakın FX T12 modeli oldukça rekabetçi bir fiyatı var çünkü bu modelin rakibi çok,ama Revo nun rakibinin olmaması ve tabiki bu modelin gelişmesi için harcana yıllar,emek ve para illaki geri alınacak.
Bu silahın bir benzerini ucuza sahip olup ardı ardına atış yapmak (semi automatic) nasıl bir şey olduğunu görmek için NightStalker Co2 modeli plastik silahı 200 YTL ye satın alın,şansınız varsa 3 - 5 şarjör sıkarsınız sonra çöp,tamiride bana göre yok,çünkü tetik sistemi içindeki herşey plastik yayları bile plastik.
-
Yakın mesafe ve şahin gibi gözleriniz varsa göz - gez - arpacık ve hedefin alt kenar ortası derler,tabi bu söz birazda ateşli silahlardaki namlu şahlanmasından dolayı hedefin alt kenar ortasıdır,havalı silahlarda ise doğrudan hedefe nişan alırsın,ayarları buna göre yaparsın.
[Resim Engellendi: http://www.armishop.it/Media/Shop/nikko-reflex40-600.jpg]
Red dot elektronik bir cihazdır ve mercek ortasında bir kırmızı ışıklı bir nokta vardır,Bunun dışın da biraz daha pahalı modelleri vardırki bunların 2x - 3x -4x -5x -6x gibi yaklaştırmalı modellerde mevcuttur ve Red dot ların kötü olan yönünü bu şekilde telafi ederler,
klasik nişan alma da 4 faktörün kesişmesi ; 1 göz - 2 gez - 3 arpacık - 4 hedef gerekirken reddotlarda sadece 2 faktör vardır ; kırmızı nokta ve hedef, ve siz gözünüzü kaydırsanızda silah kıpırdamadığı sürece kırmızı nokta hedefte ise,sürekli hedefi gösterir.
Kötü yönü ne derseniz,yakın mesafede kırmızı nokta hedefiniz büyükse o hedef üzerinde küçük bir kırmızı nokta iken hedef çok uzakta ise yada hedef çok küçükse bu nokta hedefi kapatır ve siz hedefi göremezsiniz,bu yüzden reddot lar atıcılar tarafından pek sevilmezlerdi,oysa avcılar çok severler çünkü 25 - 35 metrede vuracağı av her zaman bu kırmızı noktadan büyüktür ve avcı da hedefin kulağını değilde merkezden kalbine nişan aldığı için sorun yaşamazlar.Ama alttaki fotoğrafta dikkatinizi çekeceği gibi yaklaştırmalı red dot lar da hedef büyüdüğü için kırmızı nokta sorun olmaktan çıkmıştır.
[Resim Engellendi: http://thevaultnation.com/Pictures/albums/DSM/What_the_flip.sized.jpg]
[Resim Engellendi: http://thevaultnation.com/Pictures/albums/DSM/1X_mag_with_Red_Dot_in_front_of_Millet_and_my_dog_posing_as_a_coyote.sized.jpg]
[Resim Engellendi: http://thevaultnation.com/Pictures/albums/DSM/2X_mag_with_Red_Dot_in_front_of_Millet_and_my_obedient_dog_again.sized.jpg]
[Resim Engellendi: http://thevaultnation.com/Pictures/albums/DSM/4X_mag_with_Red_Dot_in_front_of_Millet_My_dog_got_a_treat_for_posing_all_that_time.sized.jpg]
-
Abi henüz seri üretim (makinalı) atış yapan havalı tüfek üretilmedi,sadece ingilterede bir meraklı böyle bir şey yaptı ama hilkat garibesi gibi bir şey ve üretimi yok.
-
Silahın orijinal gücüne geri döner,ama sen piston içine 3 - 5 tane çelik pul koyarak piston ağırlığını artırırsan,bir miktar güç artışı alırsın.
-
İlker senin tüp 3 litre benşm tüp 3 litre polat abinin tüp 12 litre,idare edeceğiz.
-
Bana değil Polat abiye teşekkür et.
-
Abi ne demek istediğini tam anlamadım ama,parmağınızı tetiğe her basışınızda 1 mermi atıyor yani seri atış yok,ve her yeni mermiyi göndermek için parmağınızı kaldırıp bir daha tetiği sıkıyorsunuz.
-
Arkadaşlar 65.00 Euro değerinde çok özel doldurma aparatı,silahın ön siparişle yani silahlar ithal edilmeden ödemesini yapan arkadaşlara benim hediyem olacak.
Bir de,bazı arkadaşlardan mesajlar aldım,havale yapmak istediklerini belirtmişler,tekrar burada belirteyim,hangi modelleri ithal edeceğimize karar verdikten sonra ve bana havale yapılması yöntemi ile satış yapmayacağız,daha önce belirttiğim gibi şimdilik hilal sitesi üzerinden ön siparişli satış yapılacak,başka bayi de eklenmesi halinde buradan açıklama yapacağım.
-
Ben seçimimi %90 bundan yana kullanacağım, ama hakikaten çok zorlanıyorum.
Bence de doğru seçim,
PCP silahların en sıkıntılı yönü tüplerinin küçük olması,fakat bu silah bu konuda,dünyada seri üretimi yapılan,en büyük tüpe sahip ve Bulleye Enes'in dediği gibi İsveç çeliği zaten dünyaca ünlü ve ainesi işdir kişinin misali,ben bu güne kadar kalite problemi olan bir isveç ürünü görmedim.
-
beşiktaştan dolmuş olan heryere gelebilirim sanırım
bu arada ben bugun de çalışıyorum... akşam geç döneceğim ve evde tüpüm yok
sabahın köründe tüp alamayabilirim şayet tüp bulamazsam pcpli arkadaşların tüpünden otlakçılık yapabilir miyim
Sormana bile gerek yok.
-
Mustafa Abi, Rumeli Feneri köyünde "Barınak" balık lokantası var. Yoksa kastettiğiniz yer orası mı ? Eğer orası ise rezervasyon şart. Yoksa yer bulamayabiliriz.
Hayır bu dediğim yer başka.
-
Arkadaşlar biraz önce Haklılığına inandığım mesajlar ve bir de telefon aldım,bu uyarıları yapan arkadaşlarıma da ayrıca teşekkür ederim.
Uyarı "bir spor dalı olan atıcılık forumun da alkol'e yer verilmesinin sallanma dan bahsin yanlışlığı" idi ve doğru tesbit olması yönüyle bundan böyle forumumuz da nasıl argo yasaksa alkol ve sallanma tarzı yazılara yer vermememizi rica ediyorum.
Bu anlam da ilgili yazılar da düzeltmeler yapılacak yada konu tamamen silinecektir.
Göstereceğiniz anlayış için şimdiden teşekkür ederim.
-
Mustafa Bey öncelikle hayırlı olsun
12 ay a kadar taksitlendirme seçeneği beni epey cezbetti ancak modele halen karar veremedim.Sanırım biraz daha yorum beklicem.Ayrıca dolum aparatı ve aksesuarları ile ilgili açıklama verseniz iyi olur.Misal Dürbün fiyata dahil mi? Saygılar
Arkadaşlar silahlar Dürbünsüz gelecek,çünkü üzerinde dürbün ve bipod lu halde her nedense izin almada çok zorluk çıkarılıyor,ama ayrıca dürbün,bipod,pellet,vs... aksesuarların da ithalatı ile ilgili çalışmalarım devam ediyor,Ayrıca ingiliz "Dampa Mount" un da Türkiye distribütörlüğünü aldım.
-
İyi dilekte bulunan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.