Hayır,
fiyatın altında asgari fiyata ulaşmadı yazıyor,yani asgari fiyat olarak adam 300 YTL yazmışsa,299 YTL de versen müzayedeyi kazanamamış oluyor,dolayısı ile alamıyorsun.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Hayır,
fiyatın altında asgari fiyata ulaşmadı yazıyor,yani asgari fiyat olarak adam 300 YTL yazmışsa,299 YTL de versen müzayedeyi kazanamamış oluyor,dolayısı ile alamıyorsun.
Ben bunları daha önce gördüm,ama o bir müzayede ve 50 YTL başlangıç fiyatı,yani o fiyata satmıyorlar,asgari fiyat var ve asgari fiyata ulaşmamış.
Ayrıca genelde lateks ameliyat eldivenleri kullanmaya özen gösteriyorum.
+ 1
En doğrusu
Hayırlı uğurlu olsun Fatih,
Bu dürbünün bir yerlerini delmeyeceksin değilmi ?
Merhaba Arkadaşlar
Pelletleri yağlamak; hem namlu çıkış hızı artışı sağlar,hem kurşun sıvanmalarını engeller,hemde namluyu korumuş olur,
Sizlere bu konuda önereceğim yağ,Bir petrol istasyonundan DubleUp motor koruyucu yağ satın alın,silahın metal aksamlarını da bununla yağlayabilirsiniz korozyonu önler,ayrıca pellet kutusuna da bu yağdan 5 - 7 damla pelletleri çıkarıp damlatın sonra pelletleri tekrar kutuya koyup kapağını kapatıp yavaş yavaş kutuyu çevirinki pelletler yağlansın.
Ayrıca bir uyarım da ister pelletleriniz yağlı olsun isterse yağsız olsun,kurşun kalıcı toksik bir maddedir ve pelletlere dokunduktan sonra kesinlikle gıdalara dokunmayın,elinizi gözünüze ağzınıza dokundurmayın ve mutlaka ellerinizi sabunla yıkayın.
Ebaydan aldım demişsiniz gelirkende problem çıkmamış gümrük işini nasıl hallettiler acaba bende bi zamanlar istiyordum almak ama sonra takılır alamassın dediler sonra vazgeçtik
Paket üzerine $100.00 altı ve Toys gibi sıradan bir ürün yazdırırsan doğrudan posta ile eline ulaşması olasılığı %85
Yok be Cengiz biz hiç kaçak köçekle uğraşırmıyız.
Çok zor olur,kışın geceler uzundur
Bolt un solak çalışabilmesi için içeride sağlak pimi var o pimi çıkarıp solak yamak için yerinin değişmesi gerekir,ama tabi kol ucu yukarı eğimli olur,getirtemezsen ben bir şeyler yaparım.
Gönder kundağı ucunu sana modifiye edeyim.
Kabzenin altındaki ekli parça Maun ağacı,bense kundak ucuna maun ilave etmek oldukça zor olacağı için o bölümde aynı ağaç olduğunu hissedemeyeceğin şekilde rengini oynayarak değişikliği gerçekleştirmeyi öneriyorum.
Bugün crosmanın tüpünü doldurttuğum yere sordum.250 bara kadar basabiliyorlarmış.Pcp de kullanılabilecek en güvenli ve en performanslı gaz azot değil mi?
En güvenli gaz Azot
Ab iben buraya beğendiğim silahların resimlerini bir koysam server çöker
![]()
Sen de en beğendiğin 10 Top modelin fotoğraflarını yayınla.
peki silahın içine azot bastığımız zaman hava geçiş yerlerini yağlasak birşey olur mu?
Saf azot yanıcı olmadığı için sorun olmaz,ama unutulup kuru hava basıldığında büyük felaketler yaşanabilir,bu yüzden O ringler yağlı olmalıdır ama bu bahsettiğim özel yağ ile yağlanmalıdır,
Yakında bu tür yağ ve upgrade parçaların satışını başlatacağım.
mustafa amca anlatılanlara göre silah güzel kullanan çıkıp artı eksi yönlerini söylemeden henüz yorum yapmak bence gereksiz ama bu tüfek bu fiyata bence çok ucuz diğer yandan da tek olarak atış yapıyor olması kötü keşke daha çok atış imkanı verse ben bir süre bekliycem kullanan arkadaşların yorumlarını yakından takip edicem bakalım onlar ne diycekler acaba????
Kullanacak arkadaşların yorumları kötü bile olsa ben dikkate almayalım derim,çünkü asıl hatasız,kalite kontrollü üretim Nisan ayından sonra gerçekleşecek.
Bu bölümde S410 u inceliyoruz.
Volkan senin silahın kundağını bir tane vida tutuyor pazartesi sök o vidayı gönder bana kundağı sana aynısını yapayım.
İlk sıradaki fotoğraf sanki senin silahı andırıyor Volkan
Merhaba Arkadaşlar
Webley Raider in perakende satış fiyatı açıklanmış,çıplak silah 450.00 YTL,
Fakat ben sizlere Nisan ayında seri üretimden çıkacak silahların piyasaya arz edilmesine kadar beklemenizi öneririm,
Silah Orijini olarak Dünya çapında beğeni kazanmış güzel bir model,ama bu ilk deneme üretiminde sıkıntı yaşamanız halinde üzülmeniz ve silahın namına da leke düşebilecektir,biraz daha sabırla nisan ay'ını bekleyelim,
Böyle bir silah Ülkemiz Havalı silah severleri için bu fiyatı ile büyük fırsattır,bu anlamda bu slahların üretimine soyunmuş olan Hatsan'ı Bahtiyar bey'in şahsında kutluyorum.
Fakat bence Nisan ay'ı beklenmeli,henüz başlangıçta bir silah ve eksikleri olabilir.
Ben silivri buluşmasında 8 santim çapında bir dala Mod54 ile 30 atış yapıp dalı dibinden koparıp altındaki Ülkü abinin başına düşürmüştüm.
Erdem alıntı ve tercüme için teşekkürler,
Forum her geçen gün bilgi zenginliğine doğru yol alıyor.