Açıklamasam daha iyi olur.
Mustafa Serdar tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
O da olurda,sizin oralarda deriiiin bir üfürükçü hoca bulman gerekiyor.
-
Çok teşekkürler Polat abi,
Oldukça bilgilendiri tecrübelerinizi bizimle paylaştığınız için,
Benim bundan 10 sene önce bir aracım vardı,üzerinde 400 beygir motor vardı yetmedi Blover takdırdım,ama bloveri elden kumandalı yaptırdım,güç gerektiğinde,örneğin 220 km süratle giderken biri kafa tutunca düğmeye basıyordum,araç kafa kaldırıyor anında 280 km yi buluyordu.
"Kontrolsüz güç güç değildir" diye bir söz vardı değilmi.
-
gmby kargo adresin antalya mıydı?
Aman ha yanlış yazmadın değilmi,Antakya olacaktı.
-
yakaladık ya yandın sen acayip eziyet edecez şimdi sana
+ 1
-
Adam heyecanla silah bekliyor,ama yarın olmazsa senin oradan kargolarız.
-
Tabiki HW100 daha stabil atış değerleri verir ama bu stabil değerler dediğimiz şey 50 - 70 metreler atrasında basınç farklılıklarında dürbün ayarı yapmaya bile gerek duymayacak kadar az değerler,yani abartılmamalı,
S410 lar çekiç ağırlığı,karşı basınç ve pellet ağırlığı kombinasyonunda kendini dengeleyerek çalışır.Dahası Polat abi burada deneyimlerini yazarsa çok daha iyi anlaşılabilir,çünkü onun silahında hava ayar musluğu halen yerinde duruyor ve duracakta,Polat abinin deneyimlerinde musluğu çok randımanlı kullanmak ve istikrarlı atış teknikleri var.
-
gel bu tarafa belgral ormanlarına,ne ararsan var .
-
Hybrid linkini tıklayarak uydu görüntüsüne geçebilirsiniz.
-
Avrupa sitelerinde yazanlar her ne kadar gerçeğe yakın olsalar da Amerikan sitelerindeki değerler de abartılı,
Diana 350 Magnum silahıyla dünyaya pistonlu silahlarda güç konusunda kendini tanıttı,sonrasında Webley Patriot her nekadar 350 Magnumu geçmişsede,bir alman dayanıklılığına ulaşamadı,fakat zaman içinde de 350 nin yüzü eskidi,yeni bir silah ortaya çıkmalıydı,ve bu silah avrupada satış rekorları kıran HW77-97 modeli olmalı ama onlardan çok daha güçlü olmalıydı ve yaptılar da,yani 460 Magnumu çıkardılar,evet HW77-97 lerden kat kat güçlü silah oldu ama üretilen enerji bakımından bir 350 Magnum gücünde olması zaten olası değil,çünkü 350 de ve 460 da piston çapları aynı iken,350 nin piston stroğu 20mm daha uzun dolayısı ile daha fazla silindir hacmine sahip,namluda pelleti namlu ucuna taşıyacak olanda hava olduğuna göre.
Yani uzun lafın kısası alttan kurmalı silah alınacak ve illaki güçlü olsun deniliyorsa kesinlikle Diana 460 Magnum,birde bu güçlere sahip olsun ama ucuz olsun alttan kurmalı olsun deniliyorsa Hatsan 140 - 145 modeli,güç olmasın alttan kurma olsun denilirse de HW77-97 derim,
Artısıyla eksisiyle bu silahları incelersek çok daha uzun yazılar yazılır,ben şimdilik burada duraklayayım,sorular olursa yanıtlarım.
-
abi haftasonuna Ankara'ya yetiştir lütfen Mustafa kollarımızda can vermesin
bizde meraktayız tabii
Yetişir haftasonuna
-
Bak başka söz söylemeyeceğim ; Silah = Kadın.
-
Sen daha çok gençsin,neyin güzel olduğunu anlayamazsın,her iki silahında kundak ucunu karşına al ve hangisini eline alırsan daha fazla haz duyarsın kendine sor,birinde düz sert (HW100) , diğerinde ise tatlı bir kıvrım (S410)
-
Hayır bilakis yazınızdan çok etkilendim ve ben açıkca belirtmeliyimki,okçuluk konusunda hiç bir bilgi ve deneyimim yoktur,yukarıdaki yazı alıntıdır,ama bildiğim bir şey varsa o da Ata sporumuz olduğudur ve Forumumda böyle bir bölümü açmamında nedeni,bu spor dalının dadaha yaygınlaşmasından ziyade bu konuda daha kültürlü düzeyde bilgi sahibi olmaktır.
Lütfen bu konuda açacağınız Başlığı en performanlı olduğunuzu hissettiğiniz bir gün açın ve hep birlikte faydalanalım.
Ayrıca sanırım benim gibi bir çok arkadaşlarımda merak etmekteler,nereden başlanır,başlangıç bütçeleri nedir,bizim oklarımız dediniz bu oklar nerede satılır,kim yapar,kendimiz yapabilirmiyiz.Please.
-
Teşekkürler arkadaşlar... Açıkcası tereddüt etmeden aldığım bir silah oldu bu... Bir an önce gelmesinide sabırsızlıkla bekliyorum...
Daha çok beklersin,silahı biraz önce teslim aldım,bu gece söküp modifiye edeceğim,sabaha testlerini yapacağım yarın akşamada son kontrollerini yaptıkdan sonra Forum da bir başlık açıp modifiyeyi fotoğraflı anlatımını yapacağım,daha sonraki gün bir düşünüp göndereceğim.
-
Bakın onu sormayı unuttum
-
Arkadaşlar biraz önce Hatsan Bahtiyar bey ile görüştüm,
Öncelikle belirteyim,Üretilen ve Üretilecek Webley Raider'lar kesinlikle Lother Walther namlu ile satışa sunulacak,
İlk etapda 150 adetlik bir üretim yapılmış,bu üretimin sadece 10 adetlik kısmı Antalya Güney av'a gönderilmiş,geri kalan kısmıda çeşitli ülkelere test ve sipariş alma için dağıtılmıştır,
Güney av'a gönderilen silahlar ihtimalen bugün ellerine geçecek.
Devam üretimi,geri dönüşler ile bir kaç ay sonra başlayacak ve aylık 2 ila 3 bin adetlik bir üretim planladıklarını belirten Bahtiyar bey,fiyatların oldukça düşük tutulacağını,Türk tüketicisinin de Kaliteli PCP silahlarla buluşturulacağını belirtti.
Kendilerine buradan Başarılarının devamını diliyorum.
-
Sağol evlat desteğin ve bana güvenin için.
-
XTRA FAC + Ekstra Fac = ?
-
Ankara'ya AA S410 XTRA'da geliyor, buralar şenleniyor.
Şimdiden Hayırlı olsun.