silverking tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

22 Atan tabancalar arasında Ruger bir klasiktir ve tamamı çeliktir.Bir zamanlar MKE de satılıyordu.Piyasadan temizini bulursanız işinize yarayabilir. ½bay£bay`;

IDEF '09 9'uncu ULUSLARARASI SAVUNMA SANAYİİ FUARI

[Resim Engellendi: http://www.mkek.gov.tr/haberler/QPAjQgvN.jpg]
    T.C. Milli Savunma Bakanlığı himayesi, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı yönetiminde, IDEF'09 9'uncu Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı, 27-30 Nisan 2009 tarihleri arasında Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece /İstanbul 'da gerçekleştirilecektir.Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu olarak 290m² ‘ lik standımızda tüm ürünlerimiz ve uzman personelimiz ile birlikte ürünlerimizi en iyi şekilde tanıtmak amacıyla 27-30 Nisan 2009 tarihleri arasında İstanbul’da Tüyap Kongre Merkezinde olacağız.Mayıs 2007’de düzenlenen IDEF’07 Fuarına 48 ülkeden, 161’i yerli 333’ü yabancı olmak üzere 494 firma ürünlerini sergilemişti. Ayrıca 47 ülkeden 264 yabancı delegasyon üyesi, 12 Bakan ve 5 Genel Kurmay Başkanı da fuarı izlemişti. Bu yıl düzenlenen IDEF 2009 fuarına katılımın daha fazla olması beklenmektedir.
    Tüm ziyaretçilerimizi standımızda ağırlamaktan onur duyacağız...

Güle güle kullanın,silahlarınız çok güzel.Eski mallar bambaşka oluyor.Kısa bir süre önce silahtan iyi anlayan bir arkadaşımızdan şu anda MKE de satılan yeni jenerasyon SW ların içlerinin çok kötü olduklarını ve alan herkesin pişman olup tabancalarının iç mekanizmalarını değiştirmeye çalıştıklarını bahsetmişti.Ruhsatımı yenilediğim şu günlerde ruhsat harcının acısından satsammı acaba diyordum ama bir daha ele geçmez düşüncesi ile satmaktan vazgeçtim.Tamamı paslanmaz çelik eski SW toplular bir müddet sonra dahada aranacak düşüncesindeyim. ½bay£bay`;

Selamlar Ufuk bey, pedere selamınızı ilettim,onun da selamları var.FX konusunda çok isabetli bir karar verdiniz.Ben T12 kullanıyorum, bu güne kadar diger tüfeklerle zaman kaybetmişim.Çok hafif ve isabetli bir tüfek.Benim dolum konusunda çekincelerim vardı ama yanılmışım.Pompa kullanımı da çok çok kolay.Tekrar hayırlı olsun diyorum. ½bay£bay`;

Sonuna kadar dikkatle inceledim, mühendislik okumamış kişilere dahi çok şey verebilir.Bence forum üyesi arkadaşlar diger ;d; yazışma gruplarında bu bilgileri mümkün olduğu kadar çok paylaşmalı.Sonsuz teşekkürler.

Murat bey, hayırlısı olsun,isabetli atışlar diliyorum size.Bir hafta kadar önce karaköyde bir silah mağazasında görmüştüm ve elime alıp inceleme şansım oldu.Tüfek özellikle yeni kundağı ile çok şık.Tezgahtar ayırtıldığını söylemişti ve son kalanmış.Yakında devamı gelecekmiş.Sevenleri için nadide bir parça. ;d;

Ufuk bey, hayırlısı olsun ve isabetli atışlar diliyorum size.Havacısınız,ortak dostlarımız olabilir.Ayrıca, benim peder Yeşilköy kuleden emeklidir.Belki görüşmüşlüğünüz vardır, Ali Gözcü yani havacılık dilinde nicki ALFA GOLF. ½bay£bay`;