Hayırlı olsun, isabetli atışlar dilerim
silverking tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bu tüfek ruhsata tabimidir ?
-
Bahsedilen motor yayı ön amortisör yayı olabilir.Kuvvetli bir yay olduğundan önermiş olabilirler.Dış çapı,tel kalınlığını ve özellikle tansiyonu hakkında veri varsa
kullanılabilir.Sadece boyunu ayarlayıp ezbere takmak doğru olmaz görüşündeyim. -
Tabancanız Avusturya yapımı Steyr ve De gasser olabilir.
-
Güle kullan kardeşim,hayallerin gerçek olması çok güzel.
-
İyi günlerde kullanın, isabetli atışlar dilerim.
-
Kapağında EUNJIN yazan pelletlden bahsediyorsanız ben kullanıyorum ve memnunum.Uzun mesafede etkili bence.
-
Günaydın Mustafa Bey,
En altta sağda resmini bastığınız su terazisinden satışa çıktığı anda 1 adet istiyorum,bilgilerinize. -
Hayırlısı olsun,yeni dizayn havalılar geldiğinde bir tane almak isterim.
-
Aradıklarınızı https://www.airgunturk.com/www.yatagun.com dan bulabilirsiniz.
-
Sağol kardeşim,en kısa sürede görüşmek üzere.
-
Tüp esnemesin diye ona torna uygulanmaz.Başka markalarda buna benzer bir uygulama da görmedim.Bunun tek bir açıklaması var o da başka model için geliştirilmiş bir tüpün o tüfeğe uyarlanmış olması.
-
İmalatçılar modeli,tipi,rengi,ölçüsü farklı malzemeleri imal ederken maliyetleri özellikle dikkate aldıklarından ellerinde ki stok malzemeleri,imalat takımlarını ve kalıpları kullanmak isterler.
Konumuza dönersek,
Hatsan son zamanlarda çok faklı modeller üretti.Bunu bizlere alternatifler sunmak ve rakiplerini pazarda zorlamak için yaptılar diyebiliriz.Esas sebep ise;ağırlıklı olarak ihracata çalıştıklarından ve farklı ülkelere ihracat yaptıklarından birçok farklı modeli üretmek zorunda kaldılar.Birsürü farklı model için yapılması gereken arge çalışmaları, kalıplar,imalat takımları vs.Bunlar çok zaman alan ve para harcatan konular.
Hepsi yanyana geldiğinde ve özellikle maliyetler konuşulduğunda denklemin çözümünde bazı şeylerden feragat ediliyor.Bunlardan biri estetik, digeri ise malzeme kalitesi ve buna bağlı olarak mukavemet.
Bizde hala havalı tüfeğe ''tüy tüfeği abi bişi olmaz'' diyenler var.Onu basit ve büyük çocukların oynadığı bir oyuncak tüfek olarak görüyorlar.Oysa gerçekte, içinde ortalama 200 bar basınç olan ve aksi bir durumda el bombası kadar zarar verebilecek basınçlı kabı konuşuyoruz.Önce yaklaşımlarımızı teknik emniyeti dikkate alır şekilde düzeltmeliz.
Her ülkenin tercih ettiği model farklı, aradıkları teknik değerler farklı,standartlar farklı.Bence tek ortak noktaları sürekli kaliteden ödün vermeyişleri.
Derin çekme metodu ile üretilmiş basınçlı kabın üstüne tornalama işçiliği uygulanması o üretimin red sebebidir.Hal böyle oluncada bizler bu konuyu konuşuyor oluyoruz. -
Çok teşekkür ediyorum arkadaşlar.Sonuç olarak benim için Bushnel 4x12x40 önden paralakslı uygun görünüyor.
-
Hayırlı satışlar diliyorum, ayrıca bütün arkadaşlar test sonuçlarını merakla bekliyorlardır.
-
Bence yapılmaz.Hangi ölçüde tüp yapacaksan o ölçüleri verecek bir kalıp yaparsın.Farklı ölçülü bir tüpü tornalamak malzemeyi o noktada zayıflatmak demektir.Hele 200 barları konuşuyorsak doğru değil.
-
Tüpün tornalanması et kalınlığından okadar incelme demektir,mukavemet ne oldu bu durumda?.200 Bardan bahsediyoruz.
-
Sağdaki deri olan çok şık ve kullanışlı olsa gerek.Nereden buluyorsunuz bunları ?
-
Tepmeyi dikkate alarak ve yazışmaları yorumlayarak dampa ayak şarttır dedim ve Yatagundan dampayı önceden almıştım.Bushnel markası bana daha yakın geliyor ve önerilerinizi de dikkate alarak 3x9x32 veya bir üstü 4x12x40 olarak seçimimi yapacağım.Birde sabit palakslı veya önden paralakslı konusında ne dersiniz?
Hepinize çok teşekkür ediyorum. -
Çok teşekkür ediyorum bilgilerinize.Made in USA yazınca Çin malından iyidir mantığı ile seçimimi o tarafa kaydırmıştım.Bu durumda hafiflik,menzil ve Diananın tepmesini de dikkate alarak Busnell markada neyi önerirsiniz.?