Bushnell 3 x 9 - 32 Diana 350 Magnum için uygunmudur, yorum yaparmısınız.Tüfeğin tepmesi fazla olduğundan mercek çapını büyük tutmadım.Yataguna göre bu dürbün Diana 350 için uygun görünüyor veAmerikan yapısı ama yorumlarınızı da almak isterim.
silverking tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Eğer kullanmayı düşünmüyorsanız, bir ara Mustafa bey havalı tüfek müzesinin kuruluş çalışmalarından bahsetmişti.
-
Güle güle kullan kardeşim, hayırlı olsun ve rastgele diyorum.Özellikle kundak çok güzel.
-
Anladığım kadarıyla,
Silah sevgisi+yıllar süren araştırmalar ve bilgi birikimi+mühendislik bilgisi+ülke sevgisi+amatör ruh= YATAGUN PCP olacak.
İnşallah satışa sunulduğunda gücüm yeter satın almaya.000001 Seri numaralı olacak olan ilk Yatagun PCP yi havalı silahlar müzemizde grupman kağıtları ile birlikte teşhire sunmayı öneriyorum. -
Hayırlı olsun,gerek kalite gerekse servis ve yedek parça imkanı açısından çok iyi bir tercih.Silah bakım haricinde servise ihtiyaç duymaz ama gerektiğinde yedek parçasının olacağını bilmek hoş bir duygu.
-
Zaman konusuna katılıyorum.Tüfek çok yeni iken bu randıman normal, ancak birkaç ay geçtikten sonra bu performans devam ederse tebrikler hatsan demek gerekir.
-
Tebrik ediyorum,menzil epeyce uzun ve grup çapı bayağı küçük.Silahın gücüne de 10 puan diyorum.Dürbün almayı planladığım bu günlerde 4x9x32 ile bu neticeyi almanız dikkatimi çekti.Dürbün ölçülerinden memnunmusunuz yoksa biraz daha kuvvetlisi olsa sizce dahamı iyi olurdu.?
Güzel gruplarınızın devamını dilerim. -
Konuya meraklı olduğum için birşeyler bildiğimi düşünürdüm ama yazdıklarınızdan okçuluk konusunun çok daha derin bir konu olduğunu gördüm.Bence okçuluk, kişinin fiziksel yetenekleri,aerodinamik bilgisi ve fizik bilgisinin bileşiminden oluşuyor ki atalarımız bu işi sanat haline getirmişler.Acı olan bir Osmanlı yayını bu gün yapan bir ustanın olmaması.Verdiğiniz değerli bilgiler için teşekkürler.
-
Alman malı Röhm imalatı kurusıkılarda problem yaşamazsınız.Birçok arkadaşın tavsiyelerini de dikkate alın,üzerinizde taşıyamazsınız ve olur olmaz yerde ateşliyemezsiniz.Silah merakı açısından koleksiyon amaçlı ise tamamdır.Ruhsat harçlarının ve sıfır silah fiyatlarının durumları belli,kurusıkı da bu anlamda daha ucuz bir tatmin yolu bence.
-
Halen kullanmakta olduğum H & K 9 mm yi tavsiye ediyorum.Avcılarda Silah Dünyasında beyazı var.5 yıldır bende bir kere bile mermi dikmedi.Şarjörü tek sıra ama çok iyi çalışıyor.
-
Acaba uygun bir kanal bulsak ve birkaç kişi birleşerek sipariş vermeyi denesek nasıl olur ?
Çok etkileyici bir tüfek, ne dersiniz ? -
Görüntüsünden iş yapacak bir tüfek olduğu tahmin ediliyor.Denemek iyi olurdu.
-
Elinize sağlık, sabırla çektiğiniz resimler son derece bilgi verici
-
Çok yerinde bir girişim, inşallah en kısa sürede takarız tüfeklerimize.
-
Daha satışa sunulmadan eleştirmemek lazım.Bir sanayinin zirveye çıkabilmesi için geçiş dönemlerine ihtiyaç vardır.Satışa sunulsun, deneyen arkadaşlar yapıcı eleştirilerini yaparlar.
-
-
Selamlar,
Umarım yeni tüfeğiniz ile güzel grupmanlar yapıyorsunuzdur.Nereden satın aldığınızı sorabilirmiyim ?
Ayrıca aldığınızdan bu yana düşünceleriniz nedir ? -
-
Yurt içi satışı olduğunda grupla paylaşırsanız seviniriz.
-
Zigana 1991 Colt 45 in tamamen aynısını 45 cal yaptı.Bilginiz olsun