Borahan tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

proxima görücüye çıktımı merak ettim.gerci giden arkadasların yorumlarından anladıgım kadarıyla şöyle enine boyuna inceleme yaptırılmıyor bu nasıl fuarcılık anlayası anlamadım gitti.

bt 65 dezqvantajlari olan,buna karsılık kimligi,karakteri,yapabilecekleri belli bir uzun atış güç tüfeğidir.galatian ise benim şahsen üretim amacının ne oldugunu anlayamadıgım bir ürün.

begenen yada begenmeyenler olacaktir,her görüse saygı sonsuz.ben beğenmeyenlerdenim.thumbhole yani dipcik deligi fazla büyük ve kaba tarzda yapılmış.yine tetikle tüp arasındaki kavrama kısmı aşağıya doğru şekilsiz indirilmiş.tabi bu beğenmeme halim kozmetikle ilgili,teknik taktik bir yorum yapamam.

nova compact modelin namlusunu aynen alıp th kundağa uygulayacaksın bence harika olur.bu qe namlu çirkin ve başka moderatör takamadığından kullanışsız geliyor.normal nova ile compact arasındaki görünüm farkı herhalde durumu açıklar.

Ya arkadaşlar tüfek çok hava tüketiyor hafif pellet kullanamıyorum pompayla nasıl dolar bu falan tartışmaları çok anlamsız bence 100 kusur jouleluk bir tüfegi 20-30 grain arası atabilmek için alindiysa bu baştan yanlış zaten bu tüfek güç tüfeği ağır saçma tüfeği 50-100 metrede şişe kırmak grup yapmaktan daha fazlası için üretilmiş bir tüfek pompayla kaç dakkada nasıl dolar deniyor ben bunu Ferrari Lamborghini alıp bunu nasıl az yaktırırız nasıl gaz takarız demeye benzetirim 2.500 veriyorsan tüfeğe parayı basıp scubani da alıcan çok hava tüketmesi gücünden dolayıdır almadan önce 1000 CC lik tüpüyle kaç atış yapıyor bu diye kimse bakmadı mi arastirmadi mı da aldıktan sonra şaşırmış gibi bu çok hava tüketiyor diyorsunuz adamlar zaten 60 atış yapar demiş o kadar da yapıyor gülü seven dikenine katlanır misali bu bahsedilenler zaten göz önünde bulundurularak alinmaliydi bu kadar güç sever biri yada ihtiyacı olan biriyseydiniz yoksa daha güçsüz hava sarfiyatı daha iyi stabil hafif tüfeklerde vardi yani demek istediğim burda tartışılan dezavantaj olarak bahsedilen şeyleri satın almadan kullanmadan da hepimizin bildiği tahmin ettiği edebildiği bariz gerceklerdi bunları kabul etmeden düşünmeden bilmeden 2500 lira vermek ne kadar doğru bir tercih bunu tartışmak bence daha mantıklı ama tufekte bunların dışında chronysinde sürekli 50-100 fps lik dalgalanmalar vardır tetik her seferinde farklı bir kararda patliyordur kurmada sarjorde sorun vardır pelleti deforme ediyordur isabeti istikrarı kötüdür yüksek güçten dolayı 10 atista oringi patliyordur ne biliyim tasarimsal yanlışları vardır Vs gibi sorunlar varsa bunların tartışılması bence daha mühim konular

değerli zagapo hobidaşım burada alınganlık yapılacak durum yok , zaten silah yüksek güç sevenler için üretilmiş ve bizim gibi genel kullanıcı bir kitleye hitap etmiyor,bu senin hatalı tercihin ve bence yanlış bir strateji izliyorsun ,bu silahı ve gücünü seven mutlaka çıkacaktır böyle elindeki silahı kötülemeye devam edersen aldığın fiyatın çok altında bir fiyata satacaksın,yok ben hobidaşlarımı uyarayım diyorsan bunu silahı kötüleryek değil,ne için uygun ne için uygun olmadığını belirtertek yapman gerekiyor, saygılarımla.

bütün bu gelişmeleri özetleyen iki yazı olmuş.

Bt65 5.5mm kullanıyorum. Tam güçte ancak 20 atış yapabiliyor 200-100 bar arası.

evet sayın hpı sizi dogant yisufii ve birkac bt 65 ci arkadaslari takip ediyorum.hatta sn dogantin 30 metreden o melun maddeye atısını izledim az önce.o ne sestir öyle kanas gibi.icim gitmiyor degil.

sizin sipariş verip bu tüfegi 15 20 gün nasıl hevesle beklediginizi takip ediyordum.şimdi böyle mutsuzlugunuza gercekten üzüldüm.keske biraz daha tartıp degerlendirme yapsaydınız.neyse sağlık olsun artık.

sn zagapo bu tüfegin türkiyedeki bir cok kullanıcıya hitap etmedigi fikrine bende katılıyorum.ancak bazı hobidaslarin da değindigi gibi adam 400 m birtane soda şişesi diker 5 atısta vurur mutlu olur,tüfegin dezavantajları umrunda olmaz.bu anlayış ve zevk meselesidir.kendi hikayemden bahsedeyim.250 m hevesim vardı bt65 alacaktım.baktimki aaz atıs imkanı veriyor vazgectim.kimisi vagecmez bu tercih meselesidir

nova compact regülatörsüz bir model.güç olarak bt65 ten takriben 100 150 fps daha düsük.hill mk 4 e gelirsek 230 bar gösteriyor.bakacagız artık.cok tsk ederim.

yine yanlis anlamayin diyorum.bu pompa konusunda kafami netlestirecek standardi bulamadim.bt 65 ten her 30 atista bir pompa dan dolayi vazgectim,novaya yöneldim.geceden doldurur ertesi gün 100 atış olayı bitiririm diye düsündüm.ama sizin bu 1000 cc yarim saat bana mutesem geldi,yeniden bt65 mi düsünsem ne.arastirmalarima göre hill mk4 kolay pompalama ve kalite olarak son nokta diye lanse ediliyor.tavsiyeniz üzerine kral pompayida incelemeye alacagim.tesekkür ederim.

sn zagapo cahilligimi maruz görün lütfen.1000 cc tüp 100 den 200 e yarım saatlik pompalama çok ve çok makul.araliksiz yarim saat olmaz pompa ısınır ve gücünüzde yetmez.dinlenerek yarım saat dolum muhtesem bence.benmi yanlış anlıyorum acaba.hill mk4 pompa almayı düsünüyorum.

en büyük darbe o havalı tüplerin 250 bar olması bu ne ya

sn zagapo nova compact arastırıyorum.pompa ile dolum yapacagım.500 cc 250 barlık tüpü var.pompa ile dolum aşırı zorlarmı acaba fikriniz merak ediyorum.

sn cherata bu gibi teknik konulardan hiç anlamam ama bir hayat tecrübesi olarak yorum yapayım.önerilen ne ise doğru olan ne ise ne kullanılması gerektiği belirtilmişşse onu yapın derim naçizane.güvenli ve keyifli atışlar.

Bence sonuç 40m göz gez ve elma arpacık için çok iyi . zaten mod 150 sniper vortexle oldukca dengeli stabil güçlü ve isabetli bir tüfektir.
    Özellikle hatsanın sponsor olduğu 100mt atıs yarışması gibi müsabakalar artarsa bu tarz silahlarında hakettiği değer ottaya çıkar bizim ft oyuncakları ile o müsabakalar olmaz. 2 gömlek büyük gelir.
    Bence ft nin ve bilumum yarışmanın içinde serbest kategori muhakkak olmalı ayrıca ft ve br ye alternatif güçlü silahlarla da yapılacak bu tarz yarışmalarda olmalı. Sırf ft tüfeklerininde katılması için ayarlanmış 25m br olurmu. 70 m 100m 150m olması lazım ki bir anlamı olsun. Hatta 200m neden olmasın.

işte projektör bir yorum daha.yarışmalara katılmayı pek düşünmüyorum imkanımda yok gibi.ancak katılacak olanların karşısına kısıtlamalar engeller çıkıyor.yeni fikirler yeni düzenlemeler gerekli sanki.

sn arasem cok basarılı calısma ve güzel bir paylasım.böyle arastiran,üreten ve ürettigini paylasıp yardimci olan sizin gibi karakterler tebessüm ettiriyor insana.