çalısma itinalı olmus.ancak böyle yarım olunca bütünlük kayboluyor.ya bir yolu bulunup tam camo,yada tüfegi oldugu gibi bırakmalı.yinede elinize saglik.
Borahan tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
tüfekler değilde dürbünler cok hoş duruyor
-
hayırlı olsun,güvenli ve keyifli atışlar diliyorum.
-
anladım.benimde amacım grupman degil 150 200 metre uzun atişlar.soda şişesi olayı yani.bt65 arastirip bilgi edinmeye calisiyorum.bt icin uzun atislarda 25 27 ve üstü grainler daha etkili oluyor gibi genel bir durum var gibi,o yüzden 21 grainlik bu atısınız beni sasırttı.sanırım bu pellet konusu basit bir konu degil.berkez kendi ihtiyacina amacına uygun pelleti denemeler sonucu keşfediyor.bu arada tekrar deyineyim atışlar güzel tebrikle.
-
-
-
örnegin ataman m2r modelinde aw 338 tipi bisey yapmış.sanmiyorum ki bir patent problemi yasansın.bullpub olsun th modeller olsun üç asagı bes yukarı birbirine benzeyecektir.birebir kopya olmadıgı sürece sorun olmaz firmalar icin.
-
hatsan alalım alalım da.bt65 yada nova compact ikisinden birini alacagım gibi.ingilize 3000 4000 veresim yok,daha bunun pompası var dürbünü var vs vs.ama bu servisle akraba olma konusu fena halde canımı sıkıyor.
-
bende potansiyel bir hatsan müsterisiyim.bilgisizligimi bagışlayın,bu pcp tüfekler dayanıklı tüketim ürünümüdür,yoksa habire sorun çıkartan ürünlermidir.veya daha kötüsü bizim yerli üretimlerimizmi sürekli sorunlu.bir firmanın servisinin iyi olması önemlidir elbette.ancak yine bir firma servisi ile cok fazla gündeme geliyorsa,hatta sırf servis güvencesinden dolayı tercih edilir hale gelmişse o firmanın ürünleriyle ilgili cok problem var demektir.peki soru şu ne yapacagız şimdi:-).
-
moralim bozulmaya başlıyor
-
hayırlı olsun.güvenli ve keyifli atışlar.
-
hocam tam anlayamadım ben kusura bakmassan eger sorum olacak.70 75 regili atışı kendi tüpüylemi yoksa 500 cc olanlamı yapıyor?
-
resimleri sabırsızlıkla bekliyruz
aynen.hemen deneme fırsatınız olursa hangi pelletle hangi hızda toplam kaç atış yapılabilir merakla bekliyorum bende.hayırlı olsun güvenli ve iyi atışlar dileğimle
-
kimisi moderatörün atış kalitesini düşürdüğünü söylüyor,kimisi ise atışas katkısının olduğunu söylüyor.alparslan şen adlı bir beyin videosunda da bt65 ile yaptığı denemelerde susturucunun isabetliliğe biraz daha katkıda bulundunu izlemiştim.
-
tofita64 mrt083 tskler
-
300 metremi,maşallah.
-
görecelilik kavraminida tartısmaya acmak gerekir ama burasi yeri degil.felsefeninde isin icinden cikamadigi bir konudur nitekim.örnek görecelilik bu kadar özgürlük veriyorsa,güzel ve çirkin tanımlamasına ne gerek vardı gibi gibi.neyse konuyu sündürmeyeyim,takipci olursaniz yazacagim yorumda yerli malını yersiz yere kötüleyen biri deilde,yurdum insaninin daha estetik daha şık ürünlere layık oldugunu düsünen biri oldugumu anlayacaginizi umuyorum.
-
kesinlikle katılıyorum hocam.zaten görecelilik kavramına sığındıgım icin uzun,uzun örnekli resimli bir yazı yazmaya karar verdim.yoksa ki teknik mekanik isabetlilik konusunda haddimi aşıpta yazmaya kalksam,eline silah almamışsın bu neyin yazısı diyen çok olur ve haklıda olur.
-
henüz tüfek almamıs brisi olarak bu kozmetik,yakışıklılık,tasarım yada dizayn görünüm,artık ne denilirse bende çok dertliyim.kabalık olacak belki ama hakikaten yerli üretimler birbirinden tipsiz.bu konuda uzun,söyle resimli mesimli bir yazı yazacağım.şimdilik bu kadar olsun.
-
cok bilgi sahibi deilim bt65 arastirma asamasindayim.fps verileri tutarlıysa bu trophy 180 cc hacimle 30 atışı zor bulur gibi geldi bana.