Borahan tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

şu pazar ve av bayisi övme reklam olayı tamamen kaldırılsa diyorum.işin icine para ve reklam girdimi mide bulanıyor ve hertürlü çakal çukul iş dönüyor malesef.moderatör denetimine gelirsek yapacakları fazlada bir sey yok acıkcası.daha ne yapsınlar zaten.görev ahlaki olarak satıcının,sorumluluk olarakta alıcının üstüne düşer.gerisi laf ı güzaftır.birde reklam olayı var tabiki.neymiş efendim 2 kutu pellet siparis verilmis,peletler vaktinde ve yamulmadan gelmiş.vay efendim şöyle tşk ederim x bey böyle büyük x bayisi.bu gibi ezik müsteri profili yorumlarıyla dolu güzelim. forum.bukadar eticaret sitesi varken su forumda pazar olmayıversin.saygılarımla.

yaylı düsünmedim degil.ancak kendimi tanıyorum,atıcılıgım gelistikce 200 metre hedefim depreşicek ki buda yaylilarla pek mümkün görünmüyor.sırtımda tüdek kılıfı elimde pompa ,hedef kagıtlari ve bilumum malzemeyi birden koyabilecegim bir canta iş görecektir diye düsünüyorum.bu şekilde 1km patikalı yokuş çıkacagım.zor olacak ama iyi bir spor,kafayı bosaltmak,tüfegim ve doga ile basbasa.

yusufii hocam izmirdenim.ALLAH razı olsun düsüncen samimi cok tskler.dedigim gibi sizi zetax ve hpı basinizi baya bir agrıtıcam,şu bt65 olayı ile ilgili olarak.

henüz havalı tüfegim yok arastirma asamasindayim.araba olmadıgından scuba olayı bana uygun gelmiyor.o yüzden bu pompa konusuna biraz takığım.zetax yusufi ve sizi ilerleyen dönemlerde biraz rahatsız edecegim .

bayadır inceliyorum.tatmin edici bilgl ve yorumlara ulasamadıgım önemli bir konu bence.hangi marka pompa hangi marka tüfekte ne kadar pompalamak gerekir ,pompa markaları arasındaki zorlanma farkları ve pompalama sayı farklari nelerdir vs vs.örnek HPI arkadasım 100 bardan 200 bara 120 pompaladim demiş.bu ve buna benzer net ve anlasilir bilgi vermek zor olmasa gerek.biraz geç oldu ama yinede tesekkur.herkezin arabası yok,dolayisi ile bu pompa konusunda kullanicilarin daha fazla bilgi vermesi çok faydali olacaktir kanısındayım.konuyu açan arkadasıma ayrıca tskler.