Yaw kadir ne zamandır konularda mesajlarını göremiyorum hakkında endişelenmeye başlamıştım.Kayboldu diye polise bile haber verecektim.eskisi gibi aktif değilsin forumda ne iş?
serkan_esk tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Geçenlerde araçların yakıtına katılmak üzere Bor madeninden oluşan bir katkı maddesi yapıldığını okumuştum.Bu yağ çok ince taneciklerden oluşup,motorun tüm yüzeyine mıknatıs gibi sarılıyormuş ve aşınmaları önleyip pistonlardaki kaymayı artırıyormuş.Peki acaba bu yağ ile yağlamak tüfeğe etki edermi.
Dizelleme etkisi kavramının yanına benzinleme etkisi kavramını da getirmiş olursun :D:D:D
-
kopyaladığın tüfeğin markası neydiki??Maccari yay bir numara tavsiye ediliyor
-
kadir e hadi nerde görüntüler atışlar??
-
Anadolu Team hoş olmuş ama bu Teamin üyeleri ekip halinde değilde tek tek takılıyo Rambo gibi :):)
-
Bence çakmak
-
Tek parça ayağın amacı dürbünü korumak değil ayarını korumaktır.Dampa ayağın ayar koruma görevi yanında darbeyi emerek dürbünü koruma gibi bir görevide vardır.Tek parça ayak traktördeki gibi darbeleri aynen iletir dampa aya ise amortisör vazifesi de yapar.Ben mod 125 te dampa kullanıyorum dürbün ve ayarı hala sağlam
-
Bak sen bile iki dakikada süper hesap yaptın.Bide o teçhizat olsa elinde kimbilir neler yaparsın
-
takashi_tr sen o mesafeden -15 derecede atıpta vurduğu na dua et bence.Yaylılar kesinlikle soğuk hava harcı değil.Çok anormal güç düşüşü yaşanıyor.Bende evde 10 metrede yaptığı sıfırlama ayarından sonra ava çıkarken av tüfeğimin yanına havalımı da almıştım.arazide şov yapıcaz ya.Beni delirtti de delirtti.Eve geldim kaloriferin üzerine koydum baya bi ısındı kendine geldi bi atış yaptım arada baya bi fark var.Anlayacağın o isabet sorunu bence soğuk havadan
-
Hayırlı olsun.Bakalım sideprensi07 de fx gladlandı.Sende onun gibi 50 m iğne vurabilecekmisin Şaka bi yana kazasız atışlar
-
Kadir hala imzanı editlememişsin
-
Yaw sana "hayırlı olsun" demekten mesaj sayım yüzü aştı :):)
Hayırlı ossunnnnnnnnnnnnn
-
o hayvancağız 100 metre ilerde veya 100 metre geride olsa tek atışla zor vurur.Son dotta mesafede hazır, otlananlardan 1000 yarda mesafeye gireni indir.Ayrıca ben bu sitede o adamın teçhizatıyla çok daha iyi işler çıkartacak kişiler olduğuna inanıyorum
-
wayyyy kadir hayırlı olsun yaw.Senin hastalık metastas omuş :):):):):) bulaşmış her yere.Noldu hatsan kesmedi heralde he??? :):):)
Vay canına be valla süpersin ne diyim.Hayırlı olsun.100 metreden fantazi atışlarını bekliyoruz artık
-
Dostum haklısında yukarı yazan kısmı yukarı tarafına çevirdiğinde artı kıl aşağıya iner aynı şekilde downa çevirdiğinde artı kıl yukarı çıkar bu yandaki sağ sol ayarı içinde aynı.Yani dürbünün üzerindeki yönleri çevirirseniz hedefteki vuruş noktanız o yönde değişir.Bu kafa karıştırabilir belirtmekte yarar var.
-
bileti buldunda tamını arıyorsun sende :):):)
-
Buradan Bahtiyar beyin doğum gününü kutlarım.Nice sağlıklı yıllara...
-
bence bu sorun 15000 atıştır vardı da şimdi artık gücü azaldığı için sıkışan pelleti atamaz hale geldi. bence yayını ve o-ringini değiştirirseniz sorun düzelir diye düşünüyorum, eğer başka bir sorun yoksa (namlu daralması gibi)..
Kesinlikle çok doğru bir tespit.Aynı sorunu bende yaşamıştım.Yayınız iyice deforme olduğu için tüfeğiniz gerekli basıncı üretemiyor.Yayı ve o ringi değiştirdiğinizde tüfeğinizin en az 4-5 kat güçlendiğini göreceksiniz.Tabi bu değişimi yaparken keçenin sağlam olduğunu farzediyorum.Keçe değişimi de gerekebilir.
-
Bence bunu dert yapmanın bir anlamı yok, dalga geçen varsa onun problemidir kanaatimce. Ama forumda 100 liralık kralda tavsiye edildi 3-4 milyar liralık fx'de tavsiye edildi insanların bütçesine göre, kısacası ben bu forumdan öyle bir hava almadım. Tekrar ediyorum arada öyle kişiler varsa da bu onların problemidir zaten herkes ayıplar.
Lütfen zaten bunu foruma mal etmiyoruz, yanlış anlaşılma olmasın.Forum ayrı kullanıcılar ayrı
-
Forumdan kim kimle dalga geçmiş acaba? Ben göremedim de
O zaman iyi bakamamışsın Gepard tarafsız gözle bir daha oku istersen.Ben isterimki buluşmalara katılayım hemde HATSAN MOD125imle. Böyle bir şeyin mümkünatı mı var??Tabiki de yok.Ben inanmıyorumki böyle bir durum olsa silahımla dalga geçilmeyecek.