Serkan kardeşim tabiki simit veya desert kaliteli silahlar yalnız burda acıklamaya çalıştıgım yerli silahlarda bir karşılaştırma idi ayrıca cz 75 ve bırovnikte kullanıyorum
suan bırovnikin tetiğini yaptırmaya calışıyorum beton gibi kesinlikle bir yumusaklık yok küt diye düşüyor alındıgından beri aynı silah sıfır alındı cz75 ise 2 hafta önce ziganayla kapıştı aksilikya ine kırdı avcılarda reklam olmasın bilinen yerde silah tamir oldu şimdi avrupa nın eksiklerini görmeyip kendi malımızı kötülersek bence yanlış yapmış oluruz saygılar..
Abicim haklısın ama sanırım ne demek istediğimi anlamadın sen ben o cümleyi kinaye olsun diye yazdım.Ben babamın mesleği gereği ve büyüdüğüm yer olarak silahların ve tüfeklerin içinde büyüdüm.Babama zamanında viyanadan 44 lük magnum da geldi 14lüsüde var cz 75 i de.Hepsini kullandık attık gördük.Girsanın olduğu yerde eskiden fındık bahçeleri varken ilk tüfeğimi kullanmıştım,şimdi girsan oldu orada üretilen silahları da biliyorum.Giresunlular namını bilir silah ustası topal celal vardı namı cödüldü gözümün önünde 5 dkda silah iğnesi yapmıştı.Ne ustalarımız var.Ben her zaman yerli sanayiyi desteklemişimdir.Ziganaylada askerde tanıştım.Gerçekten güzel silah.Siz ve sizin gibi kullanıcıların olumlu olumsuz eleştirileriyle bu sanayinin daha da gelişeceğine inanıyorum.Bu arada değerlendirmeleriniz için de teşekkürler.