Farkettimde forumda amma çok serkan oldu : ))) serkanların hepsi havalı tüfekçi heral : )))
serkan_esk tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hayırlı olsun güle güle kullanın
-
bir parça, şu an prototip, test edildi denendi ve gördüğüm kadarıyla gayette başarılı oldu.Fiyat ve satışı konusunda ben bir bilgiye sahip değilim.Ama acele etme şimdilik böyle kullan yakında fiyatı belli olur sanırım
-
AT44 ile ilgili regülatör çalışması yapıldı yakın zamanda fiyat konusunda bir açıklama yaparlar.O da 150 bara ayarlı olacak bildiğim kadarıyla o zaman stabiliteyi yakalarsın
-
Abi yeni tüfeğin hayırlı olsun gerçi uçmanın yerini tutmaz ama havalıtüfekle atış inanın bir numaralı stres giderici ilaç
-
şişe su dolu ve arkası sabit fln değil.Yan yatırıp atıyorum ve deliyor.Eğer şişeyi su doldurup kapağı takmadan dik olarak ortasına atarsamda delip geçtiği gibi abartısız şişenin içindeki su nerdeyse yarısına kadar kapak kısmından metrelerce yukarı fırlıyor.Bu arada benim tüfek 5.5
-
hatsan grupman yapmış : )) yatarak destekli fabrika içi : )))
-
Herhangi bir deformasyon olmuyor ama sen yine de bütün gücünü uygulama : ))) varsın bi kaç denemeden sonra girsin
-
Torpedo pistonunu bilmiyorum fakat benim mod125 te uyguladığım yöntemi söyliyeyim.Keçenin iç kısmına çok ama çok az miktarda ıslak sabun sür daha sonra keçeyi halının üzerine bir bez örtüp bezin üzerine koy pistonu keçeye yatay vaziyette (45-50 derece gibi) bastırarak yavaş yavaş dik pozisyona getir (90 dereceye doğru) tam doksan derecedeykende kuvvetlice bastır piston keçeye girecektir.
-
Dostum yakın zamanda tekrar üretimine başlarlar mı bilemiyorum fakat şu sıralar üretim bandında pcpler yoğunluktaymış bildiğim kadarıyla.SAS sistemin mod125 te işe yarayıp yaramadığını da kullanmadan bilemeyiz.
-
Maalesef onun üretimi durdu ve bi av bayisine de 4-5 tane vermişler.Son bi tane vardı eğer hala duruyosa hayri
-
Benim mod125 iki buçuk litrelik kola pet şişesini yan yatırıp attığımda 10 metre mesafede kapaktan delip altından çıkıyor.Bana kalırsa bir sorun var.Eğer elin yatkın değilse bulaşma derim bi tarafını sakatlayabilirsin.Sökerken basitde toplarken zorlanırsın.En güzeli aldığın bayiye git veya direk olarak hatsanla bağlantı kur fabrikaya yolla
-
Bu görüntülerden pekte bi sonuca varılırmı bilmiyorum ama pellet eteklerindeki izler güzel gibi duruyor
-
Bununla ilgili kemal beyin yiv set incelemeleri dönüş turları vs dayanan okuduğum bilgilere göre bence normal
-
-
Adaş hala uzaya araçsız çıkmamışsın aramızdasın ne mutlu : ))))
-
"ya benim bu aldığım career 707 pcp silah her atışımda namludan mavi bir alev çıkartıyor" zahuzhua adam 1000 metrede c-t-c 1 cm grup yapıodur.Adamın pcp oksijen kaynağı gibi olmuş desene.
Geçenlerde de bizim teknik servisten bir arkadaşı acilde gördüm dedim hayırdır oksijen tüplerini değiştirmeden önce kulakları çatlamasın diye azıcık ama cidden çok az krem sürmüş adamın kulakları kıpkırmızıydı haşlanmış resmen.
Sen sen ol o tüpü aparatla maparatla boşaltma götür aldığın yere güvenli bir ortamda boşaltsınlar.
-
Adaç hevesin bi yere kaçmasın.Biraz daha ayrıntılı anlatıp özellikle resim koyabilirsen bir üstad mutlaka olaya el atacaktır
-
hadi yaz da geleyim bari baksana kimse gelmicek gibi görünüyor : )) en azından bizbize çekişir dururuz
-
çukurova belediye başkanı seçimi mi : )) hazır yerel seçimlerde aynı günken aradan çıkarın : ))