+1 ya da al bi o kadar da benden xaupau doğru teşhis koymuş bence
serkan_esk tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Dün gece baya haraketliymiş : )) yeni tüfeğiniz ömrünüze ömür katmış belli.ALLAH olmayanlarada nasip etsin diyor kazasız belasız atışlar diliyorum.
-
Sen Fx düşünüodun demi dostum ya, glad al da bari 250 - 500 pellet e yetsin havan : ))
-
Abi sana zahmet 5.5 pro magnum da getirtiver, bakıom bakıom yok gelmişken ikisini de aradan çıkarayım
-
Ne zaman mustafa abi??
-
Bende merak ediyorum : ))
-
Tufanow hele bi yazsana AT44 almicanda hangi pcpyi alıcan merak ettim şimdi
-
Tamam kolya gelsin yaparsan bize de bilgi verirsin
-
5.5 ğu 4.5 ile aldığın yerde değiştirtmek isteseydin fabrika bunu yapmaz,tüfeğin düzelmiş olarak geri gelecektir fakat HATSAN kullanıyorsan her zaman dediğim gibi önce tüfeği komple söküp çapaklarından arındırman gerekli.Büyük ihtimalle senin arıza da aynı sorundan kaynaklanıyor dizellemenin bitmesinden değil
-
Boşa harcanmış emek zaman ve para olur bence.Dürbünün büyütmesini değiştirdiğinizde içerideki tüp de oynadığından zaten bir işe yaramayacaktır.Ayrıca artıkıldaki milimetreden bile küçük oynamalar sıfırlama noktasını bozacağından bu kadar hassas bir işlem olacağını düşünmüyorum.En güzeli kaliteli bir dürbün alarak alacağınız her tüfekte kullanmak bu hobiden soğumamak aksine daha çok bu hobiye ısınmak.Sonuçta bunun adı hobi ve ne kadar harcarsanız o kadar tatmin olursunuz
-
Senin geldiğin yere kadar bende geldim bana da gelir mail birazdan : )
-
Teşekkürler yardımların için.Totalde 24 dolara mal olacak.Piston keçesi işini en sona bırakıcam.Önce şu teflon kaplama piston ve yay tutucuyla tetiği bi halledeyim bakalım halledebilirsem
-
Dostum ismin murattı değil mi?Yanlış hatırlıyorsam kusuruma bakma nikle hitap etmeyi sevmiyorumda.Murat peki ödemeyi nasıl ve neyle yapıyoruz?Nasıl gönderiyorlar?Elime nasıl geçiyor?Bana yapmış olduğun bir siparişin ve eline geçiş sürecinin kısa bir özetini yaparsan minnettar kalırımProblem yaşamaktan korkmuyorum da süreci de bilirsem iyi olur diye düşünüyorum
-
Dostum adam ölçüyü belirtmiş zaten sitesinde.Bahsettiği ölçü tutuyor, sıkıntım keçenin uyup uymaması değil.Altı üstü 12 dolar ve kargoya mal olur.Fakat yurtdışı alıcılarla ilgili yazdığı yazının sonunda güney afrika türkiye ve italyanın sıkıntılı olduğu yazıyor.O kadar uğraşırız elime geçmez işte o zaman kızarım.Yoksa uyup uymaması hiç problem değil.Bir de sen buradan sipariş verdin mi hiç? Prosedür nasıl işliyor iletişim ödeme kargo takip gibi şeyler
-
Çok güzel bir örnekleme olmuş bence
-
Çok eski yazılarını da okuyorum ve ufkum şimdiden çok genişledi bile abi.Sen ve ismini saymayacağım değerli insanların deneyimleri bu hobide ne kadar eksik olduğumuzu okudukça hissettiriyor.Başarılı sonuçlar elde edemesem de bunlar benim için deneyim,sonuç olumsuz da olsa kazanan ben olucam yani abi o yüzden değer diye düşünüyorum
-
Abi zaten amacım tüfeğin değerini arttırıp uzun mesafelerde küçücük gruplar oluşturmak değilki.Maksat eğlenmek kendimi geliştirmek değişiklikleri gözlemlemek.Ben bu tarz işlerden zevk alıyorum benim için önemli olan da bu.Rc hobimde var ama inan abi o aracı tozda toprakta vızıldatmaktan ziyade sürüş sonrası söküp saatlerce temizlemek yağlamak daha çok zevk veriyor bana.Bu da onun gibi bişey
-
Yeni tüfeğin hayırlı olsun kazasız atışlar
-
Arkadaşlar hepinize selamlar.Sormak istediğim bi kaç sorum var.Şimdi benim bildiğim, HATSAN üretimi Walther Talon ve mod125 birebir aynı özelliklerde silahlar ve ben bu aralar mod125 ime radikal modifikasyonlar yapma peşindeyim.Pistona teflon kaplama, silindirin keçe ve yay uçlarına sürtünmeyi azaltmak için teflon o ring gibi.Bu yapacaklarım arasında keçeyi de yaptırabilirsem özel ürettirecektim fakat http://www.airguns.citymax.com/catalog/item/251485/6616786.htm bu linkteki kiti buldum.Bu sitede bulunan bir çok ürünün arasında Walther Talon magnumun adı da geçmekte.Keçe ürettirmeye uğraşmaktansa buradan bu keçeyi sipariş versem veya bu işi daha önce yapan arkadaşlardan yardım istesem yardım edecek olan var mıdır bana??? Bir de Walther Talon keçesi ile Mod125 keçesi aynı çapta mı??
Bunun haricinde özellikle mustafa abiye sormak istediğim HW90 ve mod125 in piston keçeleri 30 mm.Peki HW90 keçesi ve mod125 keçesi birebir aynı mı?? yani iç çapları vs?? yataguna baktım hw yedek parçaları göremedim.Diana var fakat keçenin çapını bilmiyorum.Eğer birebir aynıysa HW90 keçesini nasıl temin edebilirim??
-
Yayın ürettiği enerji yanlış hatırlamıyor isem; 1/2*k*x² formülü ile hesaplanıyor.
Dostum bu değişkenler nedir peki??