Bence mantıklı ve kabul edilebilir.Ama gevşek tuttuğum zaman ben daha isabetli atışlar yapıyorumbu da bir gerçek
serkan_esk tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Senin adam yıllardır satamamış nerdeyse tarihi eser oluyomuş pelletler.Bi kaç tanesini yakın planda çekermisin pelletlerin.Eminim çapaksız süper isabetlidirler.
-
bu kurma kolu tüpü kullanmadan yaylı tüfekler gibi atış yaparken mi kullanılıyor?
Hayır onun için değil mekanizmanın çekici kurup pelleti hazneye yüklemek için kullanılıyor fakat süper bi düşünce yakalamışsın bence.Yaylı tüfeğe tüp desteği.Aslında olur mu olur
-
Mustafa abi ve TheNightHawk önerileriniz için çok teşekkürler.İnsan kendi fikirlerinden daha iyilerini görünce daha çok hevesleniyor.Fakat maalesefki Eskişehirimin sanayisi çok gelişmiş değil.Yinede söylediğiniz malzemeleri temin etmeye çalışıcağım
-
bekle biraz mod 125 in içindeki hatsan yağı geçince dizelleme biter,dizelleme bitince tüfek şişe kırmaz olur
Emin ol hiçte öyle değil.Tüfeği komple söktüm Mazotla tüm parçalarını yıkadım sıfır yağ ile geri topladım hala aşırı kuvvetli.Şimdide değişik bir plan uygulayacağım.Yeşil gres conta değişikliği(İstediğim contayı yaptırabilirsem) ve yay ucu ağırlığını çıkarıp silindir duvarlarını iyice parlattırıcam silindirdeki torna izlerini de sildirip pistonun silindire temas eden conta ve yay ucundaki kısımlara uygun oring kanalları açtırararak oring takıcam.Bu işlemler sonucunda ne gibi değişiklikler olacak bakalım
-
Sevgili, TheNightHawk ve eblemis, ne güzel kavga seyrediyordum, geldiniz araya girdiniz kardeşim yav Şaka bir yana bu forum bir aile gibi bazen tatsızlıklar olabilir ama birbirimizle iletişimsizlik olmamalı. Bakın Yaprak Dökümünde neler oluyor ama herkez sonuçta bir biriyle konuşuyor.
Eğer bizi kastediyorsanız emin olun araya kimse girmeden denizle iletiştik
-
Tamam provokatif damgasını da yapıştırdın ya özür dilerim.Sen bilgesin haklısın sözlerimi geri alıyorum.Sen aynı şeyi bana değil erdeme de yaptın.Beni derinden etkileyen senin görüşlerin değil üslubun.Sana bi tavsiye daha sen sen ol gerçek hayatta öyle lap diye provokatif gibi laflar etme üzülürsün.Gerçi bunu da zamanla öğrenirsin.Mümkünse bir daha bana ve msjlarıma cvp verme lütfen
-
İsteyen istediğini çevirsin öyle kullansın sonuçta bunlar birbirine dönüştürülebilen terimler.Bir tüfek 305 m/sn atıyorsa 305 metre saniyedir bu 1000 feet/sn olduğunda tüfeğin atış kabiliyetini değiştirmez.Bir işi yapıyorsanız en iyi şekilde yapmalısınız.En ince ayrıntısına kadar öğrenilmeyen hiçbir işte de başarılı olunamaz.Başarı ayrıntıda gizlidir.Çok değil bi kaç ay bu hobiyle haşır neşir olunduğunda zaten kaç m/sn kaç fps ye kaç gram kaç graine denk geliyor hesaba gerek kalmadan az çok tahminde bulunuluyor
Dediğiniz gibi kendimizi geliştirmek adına güzel, zamanında banada çok ters gelmişti ama şimdi yabancı forumlara baktığımda değerleri hesap makinası ile çevirmeye uğraşmadan okuduğumu anlayabiliyorum, zaten hazırladığım o çevirim tablosuda bu sıkıntımın bir ürünüdür.
Benim anlatmak istediğimi mustafa bey bi kaç postta anlatmış heleki son postu olaya son noktayı koymuş.
Hogo87 sen şimdi mustafa beyin söylediklerinin de konuyla alakası yok dersin ya neyse son nokta koyulmuş bi kere
-
bu söylenenlerin tamamına katılıyorum ama konuyla en ufak bir ilgisi yok.
O zaman raptorx in söylediklerinin de konuyla bir ilgisi yok.Ben isteyen istediğini kullansın diyorum ama senin anladığın hayır illa metrik birim kullanılmalı olduğu için alakası yok diyebiliyorsun
-
forumdaki chair gun programının kullanımını oku indir kur ve ayarlarını gir sana optimum dürbün sıfırlama mesafeni ikinci sıfır noktanı ve kaç metrede ne kadar düşüş yapacağını versin ona göre atış yaparsın.ayrıca tüfeğin her seferinde farklı oranlarda gres yakarsada vuruş noktan değişebilir
-
tek pellet çeşidiyle ne moralini boz ne de mutlu ol
-
İsteyen istediğini çevirsin öyle kullansın sonuçta bunlar birbirine dönüştürülebilen terimler.Bir tüfek 305 m/sn atıyorsa 305 metre saniyedir bu 1000 feet/sn olduğunda tüfeğin atış kabiliyetini değiştirmez.Bir işi yapıyorsanız en iyi şekilde yapmalısınız.En ince ayrıntısına kadar öğrenilmeyen hiçbir işte de başarılı olunamaz.Başarı ayrıntıda gizlidir.Çok değil bi kaç ay bu hobiyle haşır neşir olunduğunda zaten kaç m/sn kaç fps ye kaç gram kaç graine denk geliyor hesaba gerek kalmadan az çok tahminde bulunuluyor
-
Raptorx in yazısını görünce halısaha maçı zannettim
-
sözün doğrusu da bir(bin değil) musibet bin nasihate bedeldir.
Sözün doğrusu bir müsibet bin nasihatten evladır-daha iyidir (bedeldir değil)
-
benim için bir nasiyat bir müsübetle aynı eş degerde
Nası yani
-
bilmiyorum artık bişey dememiz gerekiyor mu, bide o ne kardeşim 3 tane keçe gelmiş geleceğe yatırım heralde
-
namluya rahat oturup istikrarlı sonuçlar veriyor bende ama ne yalan söliyim ts 18 in uzak mesafelerde yaptığı işi pro hunter da yapabildiğinden benim tercihim pro hunter
-
Sizin için hayal kırıklığı olmalı.Olsun yinede kazasız atışlar
-
Bende yok ama bir arkadaşımda var.Baya bi kullanma imkanım oldu
-
sende haklısın dostum bu saatten sonra tüfeğini açma zaten açarsanda piston contasına çapak mapak girdiyse sakın elleme.Bi dahaki seferde komple bir temizlik ve yağlama yaparsın.Yüzeysel bi tetik yağlaması yeter şimdilik.Pro hunter benim tüfekte de harikalar çıkarıyor, biraz daha tüfeğine alış daha çok seveceksin emin ol