serkan_esk tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

hızlı tren mart 24 de başlıyor.Ve bir ay boyunca tanıtım ücreti 5 tl miş.Başbakan ve bakanlar kurulu ilk seferle eskişehire gelecek.Eğer tren ilk seferinde başarılı olursa ve hükümet düşmezse malum tüm kabine trende olacak ankaraya ziyaretinize gelmeyi çok isterim

Hatsan sütten çıkmış ak kaşık değil bunu da Hatsan yazmıştır belki ne dersin??Ayrıca etmiş bulmuş derim tabikide.Bende hatsan kullanıyorum bazı "hatsana gönder garantisi bitmiş de olsa yaparlar" mantığıyla haraket eden arkadaşlar tüfeğini dağıtsın adamlar iki gün sonra kullanıcı hatası yüzünden servis vermesin olan diğerlerine olsun.Sen bu forumu iyice okuyup kimseye danışmadan sür bolca yeşil gresi sonra tüfek dağıldı de.Mustafa Serdar her cümlesinde "eser miktar" diyor, hiç dikkat ettin mi ne demek istiyo??

Kadir o kadar da değil be kardeşim.Adam basmış gresi dağıtmış tüfeği fabrikaya gönderip de senin tüfeğin dağıldı demek kul hakkı olmuyo mu??Etmiş bulmuş.Hatsan servis veriyor da o kadar da değil yani.Bu kadar suistimal etmemek lazım

Dostum ufak tefek şeyler için moralini bozman yersiz.Tüfeğini gönderirsen tamir ederler yok göndermiycem dersen bir mail atman yeterli.Yani parça göndermiyorlar bilgisi yanlış verilmiş.Eğer faturan varsa fatura numaranı ve tüfek seri numaranı yazman yeterli.Gelen kargoyada maksimum 5-6 lira verirsin.Hem tüfeği açmışkende güzelce greslemesini yapar varsa diğer çapakları vs de alır yıllarca sorun yaşamazsın.Ne marka olursa olsun sıfır alınan tüfek ilk olarak açılıp tüm parçaları gözden geçirilmeli ve temizlenmeli bence.Yine airguntürkte ünlü yabancı bir marka pcp incelemesinde tüfeğin içi açılıp içinde çapak görülmüştü diye hatırlıyorum.Pellet konusunda da ilk olarak orta yollu gamo dene eğer yinede verim alamazsan fx veya crosman hollow point tavsiye ederim.

Dostum birincisi bu tüfeği bu kadar sökebilecek teknik yeterliliğe sahipsen firmadan keçe isteyerek çapakları alıp tekrardan monte edebilirdin, illa fabrikaya göndermen gerekmez.Yeni keçeyi taktıktan sonra içerisinde hiç gres olmasa bile çoğu havalıtüfekten daha güçlü olur emin ol.İkincisi de her namlu her pelletle tam isabet sağlamaz.Tek bir çeşit pelletle yaptığın atışların istikrarsızlığını hemen namluya bağlamak yerine forumda tavsiye edilen pelletleri yada değişik marka pelletleri deneyerek tüfeğine en uygun pelleti bulabilirsin.Bu işler eline al tüfeği her attığını vur la olmuyor maalesef.Bu işten soğumak bu kadar basitse sen bu işe zaten hiç ısınamamışsın demekki

O zaman nucleex bu konudaki 1ci ve 4cü mesajlarında düzeltme yapman gerekli diye düşünüyorum.Alıntı yapmadım çünkü konu her an kayabilir başka taraflara.Eski konularda da bu yazılı ise bazı yanlışların düzeltilmesi lazımki forum kullanıcıları yanlış bilgilendirilmesin.