Yeni tüfeğin hayırlı olsun.Umarım tüfeğini yağlarken bu sefer daha dikkatli olursun
serkan_esk tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Acele etme emin ol arıyorlar
-
Keşke İstanbul dada bu kadar atış alanı olsa, böyle olcağnı bilsem Ankara yı terketmezdim
İstanbulda koskoca Atışalan var hatta dev gibi hemde esenlerde
-
hızlı tren mart 24 de başlıyor.Ve bir ay boyunca tanıtım ücreti 5 tl miş.Başbakan ve bakanlar kurulu ilk seferle eskişehire gelecek.Eğer tren ilk seferinde başarılı olursa ve hükümet düşmezse malum tüm kabine trende olacak ankaraya ziyaretinize gelmeyi çok isterim
-
Kadir benim tüfeğe yaramadı demiş.Kadir dobradır neyse o.Demekki birinci nesillerde de böyle bir problem olabiliyomuş
-
mrb arkadaşlar...Webley patriot 2. nesil tüfeğim(4 aylık) yeşil gres ile yağlama sonucunda fazla dizeldenmidir nedir heryeri paramparça oldu,inanması zor dimi..
İlk önce tetiğin hemen üstündeki emniyeti kuran mekanizma yerinden çıktı,sonra arkada bulunan emniyeti manuel kapattığınız metal aksam,sonra ön tarafta kundağı mekanizmaya bağlayan 2 vida ve tetiği kundağa bağlayan o büyük vida yamuldu.tüfeğin en arkasındaki yayı mekanizmanın içinde tutmaya yarayan demir pim atış yaparken yerinden çıkıyordu neredeyse kör olacaktım....vs uzatabilirim
Bundan daha önce de namlusu yamulmuştu garantiye gönderdim 75 tl ödemek zorunda kaldım...
Aldım alalı hiç atış istikrarı sağlamadı,isabet max20 m de kalıyordu,katır gibi tepmesi cabası...
Neyse hayat bir derstir bizde ne öğrendik hemen anlatayım
Çok güçlü tüfek atış istikrarı sağlamaz,kontrolsüz güç güç değildir,isterse top atsın 1500ft/sn ile isabet olmayınca neyleyim....
Bu tüfeği (ki şimdi paramparça) garantiye göndersem yine bi fatura ödemek zorunda kalırmıyım dersiniz ?
gönderimmi ? göndermeyimmi ?
Hatsan sütten çıkmış ak kaşık değil bunu da Hatsan yazmıştır belki ne dersin??Ayrıca etmiş bulmuş derim tabikide.Bende hatsan kullanıyorum bazı "hatsana gönder garantisi bitmiş de olsa yaparlar" mantığıyla haraket eden arkadaşlar tüfeğini dağıtsın adamlar iki gün sonra kullanıcı hatası yüzünden servis vermesin olan diğerlerine olsun.Sen bu forumu iyice okuyup kimseye danışmadan sür bolca yeşil gresi sonra tüfek dağıldı de.Mustafa Serdar her cümlesinde "eser miktar" diyor, hiç dikkat ettin mi ne demek istiyo??
-
evanix,AA getirmeyi biliyorlar ama.madem iç piyasada gitmiyor o zaman amaç ne?
Milletin pompaya pcpye milyarlar vermesi olabilir mi??
-
Kadir o kadar da değil be kardeşim.Adam basmış gresi dağıtmış tüfeği fabrikaya gönderip de senin tüfeğin dağıldı demek kul hakkı olmuyo mu??Etmiş bulmuş.Hatsan servis veriyor da o kadar da değil yani.Bu kadar suistimal etmemek lazım
-
Dostum ufak tefek şeyler için moralini bozman yersiz.Tüfeğini gönderirsen tamir ederler yok göndermiycem dersen bir mail atman yeterli.Yani parça göndermiyorlar bilgisi yanlış verilmiş.Eğer faturan varsa fatura numaranı ve tüfek seri numaranı yazman yeterli.Gelen kargoyada maksimum 5-6 lira verirsin.Hem tüfeği açmışkende güzelce greslemesini yapar varsa diğer çapakları vs de alır yıllarca sorun yaşamazsın.Ne marka olursa olsun sıfır alınan tüfek ilk olarak açılıp tüm parçaları gözden geçirilmeli ve temizlenmeli bence.Yine airguntürkte ünlü yabancı bir marka pcp incelemesinde tüfeğin içi açılıp içinde çapak görülmüştü diye hatırlıyorum.Pellet konusunda da ilk olarak orta yollu gamo dene eğer yinede verim alamazsan fx veya crosman hollow point tavsiye ederim.
-
Dostum birincisi bu tüfeği bu kadar sökebilecek teknik yeterliliğe sahipsen firmadan keçe isteyerek çapakları alıp tekrardan monte edebilirdin, illa fabrikaya göndermen gerekmez.Yeni keçeyi taktıktan sonra içerisinde hiç gres olmasa bile çoğu havalıtüfekten daha güçlü olur emin ol.İkincisi de her namlu her pelletle tam isabet sağlamaz.Tek bir çeşit pelletle yaptığın atışların istikrarsızlığını hemen namluya bağlamak yerine forumda tavsiye edilen pelletleri yada değişik marka pelletleri deneyerek tüfeğine en uygun pelleti bulabilirsin.Bu işler eline al tüfeği her attığını vur la olmuyor maalesef.Bu işten soğumak bu kadar basitse sen bu işe zaten hiç ısınamamışsın demekki
-
Gerçekten baya bi emek harcamışsın umarım başarıya ulaşırsın
-
Dostum eğer tahmin ettiğim yerden bahsediyorsan orda baya bi şişe vardır.
-
Öncelikle düzenli buluşmalar yapabileceğimiz güzel bir alan bulmalıyız.Yer hakkında fikirlerinizi bekliyorum
-
Hadi bakalım dostlar hep destek tam destek.Bu hafta aşırı yoğunum ama haftaya başlayabiliriz bişeyler yapmaya
-
O zaman nucleex bu konudaki 1ci ve 4cü mesajlarında düzeltme yapman gerekli diye düşünüyorum.Alıntı yapmadım çünkü konu her an kayabilir başka taraflara.Eski konularda da bu yazılı ise bazı yanlışların düzeltilmesi lazımki forum kullanıcıları yanlış bilgilendirilmesin.
-
Nucleex 1 nesiller de mi hatsan üretimi?
-
1. nesillerin şanı gölgeleniyor
-
yazdıklarınızın hepsini okudum sanırım ama, şarjörlü mü single mı olacak?yada her ikiside olacak mı?
-
Yanlış bilmiyorsam bunları hayabusa motoruyla modifiye ediyorlar
-
Serkan anlayamadım
Haklısınız mustafa bey anlatamamışım
"Clio'nun NCAP 5 yıldızı kamyonda da olsaymış öyle olmazmış" demek istemiş sanırım...
Çarpışma testlerinde en üst seviye olan 5 yıldızdan bahsetmiştim.Benim yerime eblemis anlatmış teşekkürler eblemis