dunwolf tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

hayırlı olsun. isabetli aışlar.pompa kullanıyorum yazmısın. ne kadar surede dolduruyorsun tupleri. ? ve bunu ne kadar surede yapabiliyorsun. ?

Pompayı 5 er dakka aralıklarla basıyorum ve daha sonra pompanın ısınmasından dolayı 15 dakika soğumaya bırakıyorum.tüp başlangıçta tahmini 120-130 bar seviyesinde iken üç defa 5 er dakkalık hava basma 200 e çıkarıyor zaten yani toplamda 5+15+5+15+5=45 dakika, bu süre uzun olabilir ama 645 cc nede olsa tam güçte 100 etkili atış yapıyosunuz , sürekli dolum yapma derdinden kurtarmış oluyor sizi. T12 gibi gladiatore göre düşük hacimli silahlarda ise sadece 5 dakikalık hava basma yeterli olacaktır diye düşünüyorum.

Almak isteyipte pompada tereddüt eden herkese tavsiyem pompayı alın ve kullanın sakın korkmayın derim. :thumbup:

İyi dilekte bulunan herkese çok teşekkür ederim,kullandıkça dahada iyi bütünleşiyoruz kuzucukla :thumbup: Rabbim herkese almak isteği tüfeği nasip eder inşallah,isabetli atışlar..sevgiler saygılar

Dürbün malesef ayarsızdı ve hava çok rüzgarlıydı resmen fırtınaydı yav ;hirr; ,dürbünü sıfırlıcaz diye akşam ettik ;kihhik, ;rofl.; grup olmadı ama tenekeleri şişeleri mermi manyağı yaptık yeter bu günlük hevesimizi aldık sayılır bu arada Ahmet kardeşim çok fena çıkmışsın resimde ;grin;

hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan kardeş ;d; ben çok memnunum tüfeğim den,şimdi bir birimizi tamamladık sırada süpriz hedefeler inanılması zor mesafeler beni bekliyor ;grin; ondan sonra emekliye ayıracağım kendimi ;şrofls;. , tüpnü doldur atışın keyfini sür :huh: belki sen yorulursun atış yapmakdan ama tüfeğin tüpünde halen hava vardır atış yapacak kadar ;kihhik,
    satılıklar ilanında bir arkadaş satıyordu susturucuyu ben aldım gayet başarılı bir ürün,tavsiye ederim :rolleyes:

2000 ci mesajım sana nasip oldu bu arada bir fx pellet gönderirsin gari ;şrofls;. şaka şaka tekrardan hayırlı uğurlu olsun kardeşim ^^

Kadir abi eyvallah sağolasın benim 2000 ci mesajım olcak kimseye msj atmazdım heralde ;kihhik, ;şrofls;. pellet için adres alıyım abi ;tacli#

Hayırlı olsun dileklerinde bulunan herkese teşekkür ederim.Allah olmayanlarada nasip eder inşallah saygılar..

Hasret bitti ve sonunda tanıştık efsane silahla :love: gerçekten resimlerden çok çok daha iyiymiş süper kalite ve muhteşem bir işçilik var silahta :D scuba tüpü dolum yeri bulamadığımdan pompa almaya karar verdim başlangıçta kararsızdım ama kullandıkça ne kadar kolay olduğunu öğrendim hiç bir zor yanı yokmuş pompadanda çok memnunum. :thumbup:

İlk boş atışı tam güçte evde yapıyım dedim ve yerimden zıpladım odada çok fena patladı 8o arazide okadarda belli etmiyo hoşuma bile gitti aslında,ama bi susturucu almak lazım nereden temin edebilirim bilmiyorum bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.arazide 100 metrede atışlar yaptım soda ve bira şişeleri çok fena patlıyo tepmesiz olması ayrı bi zevk vuruş anını görmek herşeye değer doğrusu.Odada karşı yatak boş onuda oraya yatırdım birbirimizi seyrederek uyuyoruz.Bizlere bu silahı alma imkanı veren katresu ya teşekkürler..

Birde sormak istediğim bi konu var kullanma kılavuzunda max.200 bar yazarken silahın üstünde 220 bar yazıyor,220 bara kadar doldurmakta bi sakınca varmıdır? kullanan üstatların daha başka tavsiyeleride varsa ve yazarlarsa sevinirim herkese saygılar isabetli atışlar..

İlk kullandığım sıralarda bazen zorlanıyordum,zorlanmada değilde acemilik diyelim parmakların kabiliyetine bağlı :) zamanla ustalaşıyosun,senın alacağın dürbünün merceği benimkinden küçük olduğundan zaten bir problem çıkarmayacak rahat ol,tavsiyem yinede 4-16 dır sana,şimdiden hayırlı olsun..

Tüfeğiniz hayırlı olsun çok iyi bir seçim yapmışsınız.bende tüfeğimde yatagun dampayla önden paralakslı tasko 6-24x50 dürbün kullanıyorum uzunluğu 41 cm.dürbünü almadan önce bende sizin gibi bu kararsızlığı çok yaşadım ama kullandıktan sonra çokta bir engel teşkil etmediğini gördüm hemde mercek çapı 50mm.olmasına rağmen.sizin alacağınız 44 lük hiç sorun çıkartmaz gönül rahatlığıyla kullanırsınız ancak benimde tavsiyem 4-16x44 almanızdır fazlasıyla yetecektir bu size ama gönlüm 6-24 olanından yana dersenizde sonradan pişmanlık yaşamayın alabilirsiniz karar sizin kazasız belasız atışlar.

[Resim Engellendi: http://s10.directupload.net/images/081130/temp/kpopnswf.jpg]

Hemde nasıl gıcıklar..benım odanın tam karşısında büyük bir ağaç var (mesafe 50m.menzil iyi yani ;kihhik, ) ve her sabah hava ışıdıktan sonra bu gıcıkmı gıcık kuşlar sürüler halinde gelip bu ağaca konuyorlar ve gitmek bilmiyorlar.Aman Allahım bu nasıl bir ses ve ötüştür adamı alnından kaşıyorlar,nerdeyse biraz daha zorlasalar çalar saat kurmama gerek kalmıcak kendiliğimden uyanıcam.:) Çok mucadele verdim ama tüfek bana bakıyo ben tüfeğe,bir kaç defa hırsıma yenik düştüm ve sıktım bunlara,meğerse aşağıdaki kediler dört gözle bekliyomuş inanırmısınız bir bayram havası esti sanki aşağıda ;kihhik, ilk başta bende bi sıkıntı yaşadım cani ruhlu herif dedim ne gerek vardı ama o günden sonra ciddi sayılarında bi azalma oldu akıllı hayvanlarmış neyseki beni tanıdılar heralde büyük bi ihtimal daha gelmiyorlar bu aralar ne hikmetse. ;tacli# Diyeceğim zevk için kimse hiç bir hayvanın tabiki canına kıymamalı her hayvan bir can taşır ve o canıda Allah verir Allah alır,bu dünyada çoğu hayvan insan için yaratılmış ve sunulmuştur,bu bağlamda tabiki faydalanacağız bizde ama asla zevkine etini bile yemediğimiz bi canlının canına kıymak hoş değil.(bide yenseydi nolurdu acaba? :him:s ;şrofls;. ) herkese saygılar..

Çok önemli bir noktaya deyinmişsin benim için ve diğer arkadaşlar için çok aydınlatıcı bir bilgilendirme oldu teşekkürler drezin.demek bu kadar fark ediyor çıkış hızları,fx pellet gerçekten her yönüyle mükemmelliğini bir kere daha kanıtladı.

Ben yüksek tüp hacmi olmasını tercih ediyorum,otuz atışta bir dolduracağıma yüze yakın atış yapmak çok daha güzel olur ama burda düşündüğüm pompayla yüksek hacmi doldurmak çokmu yorucu olur acaba üff kararsızlık çok kötü :him:s

Mustafa abi çalışmalarınızda Allah kolaylık versin çok büyük işler bunlar heyecanla bekiyorum özellikle ilerki çalışmalarınız olan büyük tüp hacimli tüfeklerinizi..

Hayırlı uğurlu olsun.yatarken üstünü örtün üşümesin yavrucak ;kihhik, Çok isteyipte bende bu tüp dolumuyla ilgili bi yer bulamadığım için şimdilik erteledim almayı.pompayla nasıl olur bilemiyorum.Geldiğinde 120 bar basınç var demişsiniz atışlardan sonra kaça düşmüştü basınç ve 200 e çıkarmak kaç dakka sürdü biraz anlatabilirmisiniz.

Ayrıca bu pompa işinde kilolu olmak büyük önem taşıyor diye biliyorum kilonuz kaç acaba? :) kolay oluyormu doldurmak pompayla eger oluyorsa vakit kaybetmek istemiyorum artık.Gerçi Mustafa abinin çalışmalarını bekliyorum bakalım nasıl bi kuzu ortaya çıkacak :P rakipsiz olacağı şüphesizde.tekrar hayırlı olsun güle güle kullanın kazasız belasız atışlar..