Güzel av olmuş Kadir abi balıklar şahane rastgele..
dunwolf tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Müsabaka kalite 2 kademe ayarlanabilir tetik
Sabit önde 270 cc 200 bar hava tüpü
Fabrika verisi maksimum ayarda 930fps, Ful Power (FP) modelde 1050fps namlu çıkış hızı
Ayarlanabilir güç ayar butonu
Maksimum güçte 30 - 35 stabil atış değeri
Ürettiği maksimum enerji 31 ft/lbs, Ful Power (FP) modelde 40ft/lbs
Lothar Walther kendinden susturuculu ceketli namlu
Ayarlı kundak ped'i (Ceviz Thumbhole kundaklarda geçerli)
Kayın, Ceviz ve Tumbhole Ceviz sağlak kundak, solak kundak için irtibata geçebilirsiniz.
Not: Satın aldığınız ürün ahşap aksamında fotoğraflardan farklılık arzedebilir.Aksesuarlar:
1 Adet Şarjör (Standart)
Hızlı dolum Adaptörü (Standart)
Hızlı Dolum aparatı "Hortum ve Scuba Tüpe Bağlantı" (Opsiyonel)
Dürbün ve dürbün ayağı (Opsiyonel)Made in England
-
Hayırlı olsun takımınız,logonuzda çok güzel olmuş tebrikler.
-
Siz bir mesaj hazırlayın, ben sizin adınıza bu mesajı bu 20 kişinin e-postalarına göndereyim.
Mustafa abi çok güzel düşünmüşsün teşekkür ederiz,şöyle olabilirmi acaba...''Değerli https://www.airgunturk.com/ üyesi hobidaşım,Sivas'ta ilkini düzenlemek isteğimiz tanışma,dostluk ve bolca atış müsabakalarının yapılmasını arzuladığımız büyük bir buluşma tertiplemek istiyoruz,boş zamanlarımızda bir araya gelerek hoşça vakit geçereceğimiz bu hobiye gönül veren tüm dostlarımıza duyurulur.Saygılarımızla.''
Airgunturk forum üyesi Muhammed Akgül.
Fena olmadı Muhammed abi kusuruma bakma senin ağzından böyle birşey yazdık ama tabiki asıl mesaj senindir,gerekli düzenlemeleri yaptıktan sonra son hali sana ait.
-
-
Çok hoş olmuş elinize sağlık tebrikler.
-
-
Her dürbünün minumum mesafede net gösterdiği bir uzaklık vardır bu sabit paralaxlı dürbünün mercek kalitesine ve iç dizaynına bağlıdır,bunu dürbün alırken göz önünde bulundurup ve min.kaç metreye netlediğini ve senin min. kaç metreye atış yapacağını bilerek hareket etmen gerekir,havalı silahlarda genelde 10 metreye kadar netleyen dürbünler tercih edilmektedir senin yakın mesafeden kastın ne kadar? kaliteli ama en az 30-40 metreye netleyen dürbünler vardır bu onun kalitesiz olduğunu açıklamaz ancak amaca göre seçim en doğrusudur.
-
-
-
-
-
Özlerim dersen o zaman satma, yoksa çok ararsın.
Bu silahla bir kaç kez atmıştım gerçekten çok keyifliydi.
Hele ki görüntüsü çok güzel, aynı gerçek ateşli silah gibi duruyor.
30-40 metreden gayri ihtiyari bakmış olsan bu silah gerçek silah dersin.
Bir zamanlar ben de almayı düşündüm ama bütçeyi denkliyemediğimden alamamıştım.
Ama şu an Webley patriot 1. nesil var beni idare ediyor.
Tek başına olunca da çok araziye çıkma imkanı olmuyor.
Bir bakıyorsun yaz gelmiş bir bakıyorsun kış gelmiş.Zaman su gibi akıyor.İnaılmaz bir görüntüsü var hakkaten Selçuk abi bakmalara doyamıyor insan,atışları desen başka güzel,yaylıda tek geçerim dicemde birde tx 200 var onada bakmak lazımda o kadarda değil neyse
-
-
-
-
-
-
selam.ewet uzak değilmiş.çamlıbel geçidinde ne buluşma olur değilmi.bi taraf sivas bi taraf tokat.offff offf.neden olmasın kardeşim.allah uzun ve sağlıklı ömür versin.olamyacak şeyler değil bunlar.derslerinde başarılar.
Çamlıbel güzel fikir gerçekten Muhammed abi katılıyorum,güzel temennilerin içinde sağolasın görüşürüz inşallah yaza saygılar..
-