Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.
dunwolf tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
bilgilendirme için teşekkürler sırf meraktan aldığım bir pellet çeşidiydi iyi kara şişe indiriyordu
Vallaha mı?
-
[Resim Engellendi: http://i46.tinypic.com/141ip2a.jpg]
ağırlık 30 grain,bırakın 460 magnumu bunu atacak hiç bir yaylı tüfek yok malesef
-
Eline sağlık Kadir abi güzel atışlar valla tebrik ederim, bu arada motorun koltuğunu yaptırmışsın son hali içler acısıydı
-
Hayırlı olsun güle güle kullanın yeni silahınızı
-
Hayırlı olsun güle güle kullanın
-
Havalar bu ara hakkaten çok rüzgarlı silah atılmıyor ama sen başarıyosun bu işi abi tebrikler güzel grup..
-
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.
-
Benimde aklıma ilk başta bu gelmişti acaba farklı sıcaklıklardamı yapıldı ölçümler diye ama aynı günmüş şaşırdım doğrusu çünkü ilk atışlarda 200 bar iken bile 24 fps fark var
-
Elinize sağlık,yalnız bir şey sormak istiyorum Erdem abinin kendi silahında yapmış olduğu ölçümde çıkış hızları daha fazlaydı ve 946 fps ye kadar çıkmıştı neden bu böyle oldu?
-
Keçe peleti bende kullanıyorum hem pcp de hem yaylıda,ama benim gözlemlediğim pcp de namlu kirliliği çok daha uzun zaman alıyor kullanılan pelletinde etkisi çok fx,jsb,aa lar pürüzsüz ve temiz olduğundan çokta sık temizlik gerektirmiyor,başka pellletleri elime aldığımda kurşunun resmen elime sıvandığını görebiliyorum haliyle namluyada aynı etkiyi yapıyor.yaylılarda pelletin yanı sıra dizel etkisi nedeniylede namlu çok daha çabuk sürede kirleniyor ve daha sık temizlik gerektiriyor deneyerek gözlemlemek en doğrusu.
-
Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela göstermesin güle güle kullan
-
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin,kundak süpermiş..şu resimler yasaklansa hakkaten insanın yağları eriyo zor tutuyorum kendimi bu silah karşısında bakalım ne olacak
-
Hayırlı olsun Erdem abi Allah kaza bela vermesin güle güle kullan
-
Silahınız hayırlı olsun Allah güle güle kullanmayı nasip etsin
-
Kamuran abi ve Erdem abi her ikinizide tebrik ederim çok güzel gruplar,sniper camiası sizlerle gurur duyuyor elinize sağlık.
-
-
Çipura için benim vazgeçilmez yemim ''mamun''du,izmirde zamanında bu yemle çok çıpura-karagöz yakaladım ve usta balıkçılar tarafındanda çok kullanılan bir yemdi.tabi yemleri biz kendimiz çıkarıyorduk biraz zahmetliydi ancak buna değiyordu,iğneyi arka tarafından (kuyruk kısmından) takıp karın bölgesine yakın yerden hafifçe çıkarıp bırakıyorduk,çok uzun bir sürede canlı bir şekilde kalabiliyordu,herkese şiddetle tavsiye ederim..
[Resim Engellendi: http://i38.tinypic.com/10po7zd.jpg][Resim Engellendi: http://i35.tinypic.com/10pasfk.jpg]
Alıntı:
Istakozun küçüğü görünümündeki bu deniz canlısı 3 - 4cm., boyundadır. Pek çok amatör mamunu ıstakozun yavrusu zanneder. Mamunun boyu istakoz yavrusuna göre daha kısa, vücudu daha tombul, kuyruk yelpazesi daha kısa fakat geniştir. Rengi grimsi-yeşildir. 1 metre kadar derinlerde kumlu - humuslu bölgelerde toprağa gömülü olarak yaşarlar. Özellikle dere ağızları sevdiği
yerlerdendir. Mamunun yaşadığı bilinen yerlerde gezinilerek mamunun toprağın dışına çıkması sağlanır daha sonra kepçe ile toplanır. Özellikle Ege bölgesinde çipura ve mercan avı için çok aranır, Marmara denizi ve İstanbul'da temini zor olduğun dan pek bilinmez ve kullanılmaz. İğneye karides gibi canlı olarak takılır.
Takma şekli de hemen hemen aynıdır ama daha iri ve dayanıklı olduğundan karides veya teke kadar özen göstermek gerekmez. -
50 metreye sıfırlanmışsa 20 metrede üst vurur,
Peki Mustafa abi üst vurur diyoruz ama bu tamamen ayak yüksekliğiyle alakalı bir durum değilmi? yüksek ayakta üst vuracağı kesin gibi görünüyor ancak çok kısa ayakla 50m.ye sıfırlanan bir dürbünde ilk sıfır noktası 20m ye denk gelebilir ve yine tam vurur veya alt vurur (özellikle yüksek güçteki bir silahta) eğer ilk sıfırı 50 ise silah zaten alt vurur.ilk anlattığım durumda yanılıyormuyum acaba
-
Kibrit çöpü bildiğin dal parçası kalır abi bizim hedeflerin yanında hw ilede fx ilede 50m.civarında duvarda gezen kara sineklerden çok vurdum gerçekten,bana bu silahlar yetiyorda artıyor..