Benzeri dedim zaten Kadir abi üstat sensin yoksa
dunwolf tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
beyaz eşya kolilerinin için den çıkan büyük köpükleri tüfeğin kundağı girecek kadar maket bıçağı ile kesip tüfeği yerleştirdikmi, bipod ların en kralı nı yapmış oluruz sadece tetiğe dokunmak kalıyor
Abi o işin biraz benzerini senden önce yaptım bile
[Resim Engellendi: http://s2b.directupload.net/images/090526/temp/5yb47sja.jpg]
-
Hayırlı olsun Allah mesut etsin diyelim güle güle kullanın
-
Merhaba.
Mustafa Bey sizin yorumunuza katılmıyorum.Ağırlıktan dolayı vuruş noktası değişeceğini zannetmiyorum.Çünkü atışları sıfırlama tezgahı yardımıyla tam sabitleyip yapıyorum.
Sıfırlamanın tezgahla yapılması sonucu değiştirmezki.namlu tutucu olmadığı takdirde gözle görülmesede moderatör varken namluda bir miktar eğilme olacaktır sonuç olarak alt vurur bu kesin.ama siz namlu tutucu var demişsiniz o zaman basınç farklarından kaynaklanıyor olabilir saygılar
-
ne 460 nede 97 k 54'ü tek geçerim.
97k yı bu işlere karıştırmayalım lütfen
-
Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin keyifli atışlar
-
Resimdeki tüp boyutu aynı sanırımda namlu boyu uzun onun 50 cm.den fazla ama normali bizlerin kullandığı http://www.fxairguns.com/product.asp?id=gladiatorda
-
Çünkü insan vücudu tam bir mucize. Aramızda vücudunun içinde peleltle yaşayan arkadaşlarımız var. Doktorların ona söylediğine göre vücut kendine ait olmayan bu yabancı maddeyi kaplayarak (detayını bilmiyorum) vücutla ilişkisini kesiyor ve vücuda bir zararı olmuyor.peletle yaşayanmı? merak ettim kim acaba? daha doğrusu kim kimi vurdu onu merak ettim;şrofls;. insan vucudu gerçekten dediğiniz gibi bir mucize yaratan çok ince hesaplarla yaratmış cevap için teşekkürler
-
birde bir arkadaş burada peletleri takarken amelıyat eldiveni kullanıyorum yazmıştı.İsmini hatırlamıyorum şimdi,Polat amcaydı galiba
-
Eline sağlık arkadaşım güzel paylaşım teşekkürler bizlerinde doğal olarak her an temas halinde bulunduğumuz kurşun peletlerden dolayı tehlike içinde olduğumuz kesin bu yüzden kullandıktan sonra elleri kesinlikle uzun bir süre sabunlamak gerekiyor aksi halde herkes risk altında.
Konu açılmışken merak ettğim bir durum var,bazı silahla yaralanma durumlarında kurşunun çıkarılamayıp içerde bırakıldığını duyuyoruz,burada kurşunun kana karışıp kişiyi zehirleme durumu söz konusu değilmidir acaba nasıl oluyorda sağlıklı bir şekilde uzun yıllar hayatını devam ettirip kişi zehirlenmiyor? konu hakkında bilgisi olanlar yorumlarsa sevinirim saygılar.
-
red dot sight'ın yaylı silahlarda kullanılması sorun çıkarır mı? sabitlenme konusunda değil özellikle atıştan atışa sıfırlama değişir mi.
Dürbün gibi değil sıfırlama değişmez rahatlıkla kullanabilirsin
-
Yaylı için en iyi seçim hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin
-
Silahın dürbünle birlikte resimlerini de koyarsanız gözlerimiz şenlenir. Yalnız silahın yanında siz durmayın, zira silahı gölgede bırakıyorsunuz
+1 hayırlı olsun güle güle kullanın
-
Güzel paylaşım gerçekten teşekkürler
-
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin
-
-
Silahınız hayırlı olsun güzel seçim Allah kaza bela vermesin
-
Hayırlı olsun alacağınız tüfeklede güle güle kullanın
-
Hayırlı uğurlu olsun silahınız iyi günlerde kullanın kundağı çok güzel görünüyor Allah kaza bela vermesin.
-
Bende diana 350 magnum diyorum en başta alın bir kere alın daha sonraları gamonun sizi tatmin etmeyeceğini göreceksiniz,tabi burada tavsiyelerimizi yapma gereği hissediyoruz fikir yine sizin şimdiden alacağınız tüfek hayırlı olsun.gamo alırsanız yine gamo 3-12x40 güzel bir dürbündür yeterli olacaktır.