Elinize sağlık güzel grup tebrikler bu silah 40-50 metreye kadar pcp gibi neredeyse ben bi keresinde 50 m.de tuğlaya iki atış tek delik yapmıştım ve çok şaşırmıştım hedefi bile vuramadım sandım birden;şrofls;.
dunwolf tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Ben grup göremedim sadece tek bi delik var elinize sağlık mükemmel olmuş tebrikler
-
FX işte ya insanı bu derecede mutlu eden bir alet Allah kaza bela vermesin güle güle kullanın
-
Hayalimdeki yivli .308 remington m700 gibi olmuş
+1 benimde tek hayalim bu silahı almaktır,gerçekten mod54 çok benzemiş
[Resim Engellendi: http://s10.directupload.net/images/090322/temp/zay3277v.jpg]
-
Hayırlı olsun kardeşim Allah kaza bela göstermesin keyifli atışlar diliyorum
-
Bi kaç tanesini yakın planda çekermisin pelletlerin.Eminim çapaksız süper isabetlidirler.
+1
bende merak ettim dış kısmı mat gıri renktemi? eğer öyleyse orjinal olması lazım hepsini al
-
Eline sağlık Erdem abi bende hep pompa kullanıyorum çok saymak istemiştim bir türlü beceremedik belli bir sayımdan sonra bırakıyodum saymayı unutuyodum aslında haliyle yoruluyoduk biraz
-
Forumda son üç dört haftadır garip şeyler oluyor !
-
Hayırlı uğurlu olsun çok güzel bir seçim Allah kaza bela vermesin.
-
Harika bir buluşma olmuş tebrikler resimlerde şahane yalnız bu tüfeğin marka modelini merak ettim Gamo Shadow Sport mu bu?
[Resim Engellendi: http://s11.directupload.net/images/090309/temp/ig233z65.jpg]
-
kıbrısta keklik hariç serbesttir.
Niye kekliğe ayrıcalık var?
-
birkaç yerde gördüm 650 tl falan, ama tüpleri kaç lira onu bulamadım. 5.5luğu 700 fps civarında hıza sahipmiş. ama CO'li olduğu için arka arkaya atışlarda buda güç kaybı yaşar sanırım?
Arka arkaya atışlarda güç kaybı olacağı kesin ama etkili atış kaç acaba? 4.5mm daha uygun olur buna,tüpün fiyatına 25 tl. dedi biraz tuzlu geldi tabi.
-
powered with an 88 gram long life CO2 cylinder. fiyat 300 euro...
-
Bugün bayide inceleme şansım oldu,adam yeni getirmiş zaten Türkiyeyede yeni giriş yapmış galiba,silah oldukça şık ve güzel görünümlü çok hoşuma gitti özellikle gez ve arpacık olayı muhteşem V şeklindeki fosforlu geze arpacığı oturttuğun zaman hedeften ayrılamıyosun :D10 ''pelet'' kapasiteli şarjörü mevcut,bir tüple internette yazan atış sayısı 350 ama gerçekte etkili kaç atış yapar bilmiyorum,birde sitedeki hızlar ts-10 ilemi elde edilmiş anlayamadım eğer öyleyse çok iyi gibi,kullananlar veya bilgisi olan arkadaşlar nasıl bir silah olduğunu yazarlarsa sevinirim saygılar.
[Resim Engellendi: http://s2b.directupload.net/images/090306/temp/8u3yq8j3.jpg]
-
Hayırlı olsun güzel bir dürbün alın ve tadını çıkarın pcp nin,kazasız belasız iasabetli atışlar
-
Hayırlı olsun kazasız belasız bol isabetli atışlar dilerim
-
Amerikan malı çok kaliteli bir dürbün dampa ayak kesin al tüfeğin fazla tepiyor sürekli ayarın bozulur yoksa,belli bir zaman sonrada tamamen dürbün işlevini yitirebilir yazık olmasın.
-
Torpedo yerine mod 95 sas alsan daha iyi olurmuş.
Arkadaşım tüfek alınmış bitmiş öneride bulunman yersiz önce hayırlı olsun demeyi dene bundan sonra.
-
Elinize sağlık gerçekten çok hoş olmuş
-
Foruma hoşgeldin burası çıraklıktan terfi etmek için bire birdir,forumu sıkça takip edersen çok fazla bilgiye kısa sürede ulaşırsın,silahın hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela veremesin isabetli atışlar.