Madem pellet kelimesini kaldırıcaz yıllardır kullanılan iki seçenekten mermi yada saçma kelimeleri üzerinde yoğunlaşmak en iyisi olur,anketteki isimlerin her birinin tam karşılıklarına bakıldığında bizim aradığımız karşılık yok gibi zaten,pelet kelimesi pellet ten farklı bişey değil,keza çekirdekte öyle yine insanların kafasında soru işareti oluşucaktır,saçmayada 'saçma'lamayalım diyorsunuz geriye kalan mermi en iyisi olacaktır bence.
dunwolf tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
Bir de merak ediyorum neden kırk yıllık saçmanın ismi pallet oldu?
Pallet değil zaten pellet
-
Kral 97k yine yapmış yapacağını tabi sizde,elinize sağlık güzel çalışma tebrikler
-
Tebrikler güzel grup elinize sağlık
-
-
Pcp ye sahip birinin onu bırakıp yaylıya geçmesi hakikaten çok yanlış bir seçim olur,yaylıdanda tabiki asla vazgeçmem helede attığını vurduğun kaliteli bir yaylı ise ama ne varki pcp olayı halen etkisinden çıkamadığım bir sevinç diyelim.helede yüksek hacimli bir silahsa bir sefer doldur bombala gitsin ondan sonra işin özü pcp devrimdir ve bu işe gönül vermiş insanlar muhakkak alıp kullanmalıdırlar
-
Bende hoşgeldin diyorum kardeşim ve hayırlı uğurlu olsun diyorum foruma daha sık girip tanıdıkça ne kadar güzel bir ortam olduğunu insanların ne kadar cana yakın ve yardım sever olduğunu göreceksin her türlü sıkıntını paylaşmakta rahat olabilirsin,tekrar hayırlı olsun güle güle kullan isabetli atışlar.
-
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin güzel tüfek güle güle kullanın isabetli atışlar
-
Bu arada Mod 56 TH 5,1 kg
Mod 54 4,6 kg dı.
Mod 56 dürbün ve ayakla 6 kg geçer bu ne yaa!! boşuna tepmesiz yapmışlar o zaman zaten tepsede ağırlıktan tüfek oynamazdı yerinden büyük bi ihtimal
-
Elinize sağlık güzel grup olmuş rüzgarsız bir havada dahada iyilerini yaparsınız muhakkak tebrikler.
-
Hayırlı olsun kazasız belasız isabetli atışlar dilerim
-
Çok yakışıklı olmuş valla iki silahta çok harika görünüyor kalitesi zaten ortada ne zaman gelir acaba buraya
-
Buradan öğrenebilirsiniz özellikleri yazıyor
-
Tebrik ederim güzel paylaşım
-
Hayırlı olsun kardeşim kundağı diğerlerine göre daha kaliteli sanırım isabetli atışlar.
-
Enerji=1/2 *M*V2 (V nin karesi) yani hızları aynı olan iki cismin kütleleri doğrultusunda enerjileri artar,kütleler aynı olup birinin hız iki katı arttığında ise enerji dört katına çıkar.
-
Allah nazarlardan saklasın maşallah diyelim abi söylenecek söz yok tebrikler.
-
Hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullanın.
-
Okuması ve yazması kolay yapması zor vallahi Ben 100+ kiloyum ve hatsanın küçücük tüpünü 100 bardan 200 bara çıkartana kadar yarı ömrüm gitti. Gladiatoru pompayla doldurmayı düşünmek bile istemiyorum
Sizin kullandığınız pompa sanırım hatsanın pompası ama fx pompa ile hatsan pompayı karıştırmayalım lütfen,ben 73 kiloyum ve çok rahat dolduruyorum eminim sizde fx ile zorlanmazsınız saygılar..