bagim tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

muhtemelen kredi kartın yurtdışı alışverişe kapalıdır bankayı arayıp bilgi alabilirsin yoksa site ile ilgili herhangi bir sorun yok biz ikinci dampayı sipariş verdik ve sorun yok.

bilgim var arkadaşım ama daha fazla bekleyemedim dürbün elden gidecekti yoksa yatagun'a aradım sordum 10 15 gün sürer dedi o yüzden 20 nin 30 hesabını yapmadım bu hobi sonuçta eğer hobi yapıyorsan paraya kıycan biraz.sürekli ayar yapıyorum tam oldu diyorum 20 atıştan sonra sacma yine ordada yok nereye vuruyo anlamıyorum :-).

teşekkür ederim.gamonunki tek parça ayaktır dampa değil bildiğim kadarıyla çünkü ben çok araştırdım bulamadım hiç bir yerde.evet royal mail ile gönderdiler ayın 21 de sipariş verdim aynı gün postaya verdiler bu sabahta postacı getirdi.form kurallarını tam olarak bilmiyorum o yüzden fiyat belirtmek doğru olurmu bilmiyorum.verdiğim linkte fiyat olarak yazıyor üstüne 12,5 sterlin posta parası ekle tutar cıkıyor ortaya.şunu da belirteyim adamlar çok iyi tiçaretçi faturayı düşük tutmuşlar gümrükte takılmasın diye bilgin olsun teretdütsüz alabilirsin.tek parça ayaklarla uğraşma hiç bir şekilde tüfekte ayar tutmuyo en güçsüz tüfekte bile ayar kaçıyor.

ilk defa forumda bugüne nasip oldu yazmak.havalısilah camiasını bilgilendirmek istedim.ne yazıkki uzun süredir dampa ayak arıyordum ve bulamıyordum en son forumdanda edindiğim bilgilere dayanarak https://www.airgunturk.com/www.opticswarehouse.co.uk den sipariş verdim.ve inanılmaz bir hızlılıkla 5 gün içerisinde elime ulaştı hiç bir sorun yaşamadan gümrüğe takılmadan direk elime getirdi postacı.ayrıca sunuda belirtmek istiyorum fiyat olarakta daha uygun buradan.50 mm objektifli dürbünlere kadar kullanılabiliyor benim dürbünümde 50 mm objektifli nasip olurssa bu akşam takıp deneyecem son durumu sizlerle paylaşırım.aldığım dampanın linki:http://opticswarehouse.co.uk/proddetail.asp?prod=SPMDM