Gerçekten çok güzel bi işçilik var, paylaşımınız için teşekkürler.
NeRoDa86 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
-
1000 TL yi yedin bitirdin galiba. İmzanda yeni tüfek görünmüyor.
yok cahit hocam 1000 tl yı yemedım ama uzerıne bıraz daha ekledım tam glad'a nıyetlendım kardesımın universite masrafları bana kaldı suanda 1200 tl cıvarı var butcem kısmetse dıyorum 460 magnum sıfır alayım, yada ıkıncı ellerde 350 magnum, 460 magnumlarvar onlara nıyetlenıyorum. İkinci el olduğu içinde kanım ısınmıyor zaten fazlada anlamıyorum silah bakım v.s. Kısacası böyle bi kararsızlıktır devam. ama fazla kalmadı 3-5 gün sonra ya yatagundayım, yada airgunturk, ikinci ellerde
-
Satılık Evanix Blizzard Side Lever 5,5 cal. Tumbhole Kundak
al kurtul yatagundan 2. el. tüm bakımları yapılmış
bu tüfek hosuma gitti ama merak ettiğim iki şey var.
1. fiyarın içerisinde tüm parçalar dahil mi? dürbün, dampa ayak, dolum için tüm aparatlar [ dolum için nasıl malzemeler gerekiyor, pompa. (dolum için kısaca bilgi)]
2. bu tüfekte gez arpacık yok galiba kullanmak için mutlaka dürbün takmak mı gerekiyor. yoksa gez arpacıkta takılabilirmi. tüfek aldımmı dürbünsüz atış yapmanın da bir başka zevki olacağına inanıyorum. herkeze tşkkler. -
-
Öncelikle herkeze şimdiden görüşleri ve yorumları için teşekkür ederim. Benim 1000 TL civarında bütçem var havalı tüfek alak istiyorum bütçemi biraz daha zorlaya bilirim 1 ay bekleyerek. daha önce havalı tüfeğim olmadı kısmet olursa beğenip bulabilirsem bir havalı tüfeğim olacak. Forumlarda günlerce gezdim ve Diana'nın baya kaliteli alınabilir olduğuna karar verdim( değerli yorumlarınızdan) herşey olsada insanın kafası karışıyo mesela diana mod 460 tamam ama bu seferde 4,5 mi 5,5 mi. Dediğim gibi şimdilik bürçem 1000 TL civarında bir ay daha beklersem biraz daha açabilirim yeterki elimde güzel attığımı vuracak, pasif kalmayacak, sorun çıkartarak hevesimi kırmayacak bir tüfek olsun. İllede yaylı olsun demiyorum pcp de olabilir. tekrar görüşleriniz yardımlarınız için teşekkür ederim.
Not: Görüş ve yorumlarınıza en erken pazartesi günü bakarak cvp verebilirim hafta sonu evde olmayacağım saygılar.