Selamlar arkadaşlar av tüfeğim için kaliteli bir reddot almayı düşünüyorum tavsiyeleriniz varmıdır Yakında yurt dışına çıkıcam oradanda bakabilirim. Teşekkürler
mertarier tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Teşekkürler hocam bilgi için 53 cm lamulu modeli nereden sipariş edebiliriz.
-
Çok güzel bir tasarım ben genelde uzun mesafe atışlarından keyif alıyorum acaba mesafe olarak nekadar atış yapılabilir ?
-
Selamlar bende geçenlerde mod 135 qe aldım şu ceketli namlu modellerden bir kaç sorun çıktı ki sorunlar düzeltemeyecekleri sorun aradım bir umursamazlık gönderdim bakalım ama umudum yok sıkıntılı bir model paylaşmak istedim..
-
Ayni sorun at44'ümde başıma gelmişti. Arkadaşlarimizin abilerimizin tavsiyesine uyarak jsb pellet aldım. Bütün sorun ortadan kalktı. Denemenden zarar çıkmaz diye düşünüyorum.
Bende jsb kullandım hocam ama birtürlü randıman yok iki alttan saçma biryere denk geliyor iki üstten. Birde size bir sorum olacak bende pcp geçmeyi düşünüyorum at-44 çok öneriliyor forumda sizin fikriniz nedir alsam şuan hangi modelini almalıyım
-
Öncelikle Selamlar Yeni Aldığım Mod 135 qe Yanında hediye olarak Gelen 3x9-32 optima dürbünü kullanayım dedim Yatagun dampa aldım bir türlü dürbün sıfırlanmıyor hedef kağıdının her defasında saçma sapan yerlerine gidiyor pellet atış sehpası be bipod kullandığım halde bilgisi olan kardeşlerim abilerim fikirlerinizi bekliyorum..Teşekkürler
-
Aynen bende bir müdeet kullanıp zımpara ve kaliteli bir vernik atmayı düşünüyorum
-
Biliyorsun senin tavsiyenle mod 135qe aldım süper konsyon ama bir yere temas ettimi vernik döküyor çok
-
Ben ali expresden dina 4 16 42 önden paralaxli durbun aldım. 100 mt ye kadar atış yapabiliyorum. Kullanıyorum gayette memnunum.
Fiyat neydi hocam ?
-
Eğer 150 mt de 5 lt lik bidona atacaksanız belki olabilir ama daha ufak hedeflerde o tüfek ve dürbün sizi üzer hevesiniz kırılır.
Peki hocam şöyle düşünsek 75 100 mt ortalama
-
Alıntı
Bütçe ne kadar?
Dampa ve dürbün 500 tl ye kadar düşünüyorum ..
-
8x32-56 HAWKE işinizi görür. Tüfeğiniz PCP değil mi?
Pcp değil murat bey pistonlu model peki havke 4 12 40 nasıldır 100 - 150 mt atış yapabilmek için yazmam şundan dolayı beni uzun bir süre idare etsin iyisi olsun diye..
-
100-150 Mesafede Net Atışlar Yapabileceğim Dürbün almak istiyorum pek bilgim yok açıkçası her hürlü bilgiye açığım tavsiyelerde bulunursanız sevinirim.
-
Selamlar Hatsan Mod 135qe tüfeğime Kliteli dürbün dampa ayak ve bipod için tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler...