şimdi evin arkasında böyle şeyler olan yerler var bi gidip bakayım ortası delikli yoksa bunu tornacı felan deler mi acaba?
muratfirar tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
tamam şimdi anladım kırıldığı için çıkaramamışım.
sadece büyük vidayı alacağım değil mi diğer parça işlevini devam ettiriyor yenisine gerek yok.
-
elimde bu parçayla gidersem herhalde verirler ama ben yine yerleştirmeyi anlamadım
eğer bu vida kırılmamış olsaydı onu ordan nasıl çıkartırdım? iki tarafınında başı delikten geniş yani içinden geçme ihtimali sıfır bunu halen anlayamadım.
-
dediğiniz vidayı nasıl temin edebilirim yada yaptırdınız mı?
eğer yaptırdıysanız nasıl tarif etmem gerekiyor yapacak kişiye
birde sökerken aklıma takıldı bu vida tek parça olması gerekiyor oraya nasıl takılıyor iki ucununda başları delikten büyük yani o şekilde oraya nasıl taktınız?
-
Vidayı söktüm ve galiba kırılmış. yani çektim geldi ve önü pürüzlüydü ve diğer tarafı içinde kaldı bende öbür taraftan söktüm şimdi ne yapmam lazım acaba?
Garantisi devam ediyor arasam söylesem sadece vida yollarlar mı bana?
-
sökerim ama malum daha ilk tüfeğim bi sorun çıkmasın? yani içini daha önce hiç görmedim açarım ama toplayabilirmiyim?
-
2 el aldığım mod 95 sasLa ben yaklaşık 400 atış yaptım ve toplamda 1000'inci atışına gelmiştir.
fakat son zamanlada kolay kurulduğunu fark ettim acaba yayı mı zamanını doldurdu dedim. Ama vida da gevşeme var sanırım bi tarafından tornavida ile tutup diğer taraftan sıktım fakat bi noktaya kadar sıkışıyor ve sonra çevirirken tekrar kolay çevrilmeye başlıyor vida acaba yalamamı yapmış çözüm nedir
uzun mesafeye atma imkanı olmadığı için güçte bir değişme fark edemedim.
-
internette doLaşırken karşılaştım çok güzel düşünülmüş.
http://nerfhaven.com/homemade/boltsniper_far/
inceleyin bakalım yapabilen olcakmı:)
Verildiyse çok özür dilerim
Not:Gif resminde çok güzel animasyon olarak anlatmışlar çalışma prensibini galiba bildiğimiz tüfek çalışma sistemiyle aynı.(Benim tahminim:D)
-
Bende merakımdan sordum forumda konular var kurşunun insan salığına zararları hakkında reklamlar var tvde yok 1 g kurşun bilmem kaç m3 toprak bilmem ne kadar suyu kirletior diye bende onun için öyle dedim.
-
Baraja atış yapıyorsunuz acaba kurşun suyu kirletmez mi?
-
türkçesi gaLiba oLmayacak çeviren yok
BöyLe idare edicez artık
-
Türkçesini bekLiyorum doganmustafa kardeşim inş yaparsında bizde düzgünce okur anlarız
-
sağlık raporları sağlık ocaklarından alman daha mantıklı zaten:D
Yani Basketbol lisansı felan çıkartırken hep oyle alıyoruz.
Diyerlerinin cevaplarını bilmiyorum:D
-
Teşekkürler AKINCI37 Bilgileri için Teşekkürler Aklımda nasıl olcağını az çok belirledim en azından
-
Aramada bi sorun war ama sitede kendim bi topic buldum baya bi anlatılıyor flash ile ama ingilizce pek anlayamadım acaba türkçe kaynak var mı?
-
Teşekkürler arıyorum şimdi =)
-
Şu an elimde tüfek silah vs. yok alacağım Allahın İzniyle ama aklıma takılan bişey war. Dürbün nasıl ayarlanır sonuçta Dürbün namlunun üstünde kalıyor Hedef şaşmazmı yada dürbünü eğik yerleştirdik aşağı doğru diyelim. bu kezde paralel olmadıkları için belli bi mesafeden sonra hedef şaşar acaba nedir bu dürbünün ayarlama sitemi
Yardımlarınızı bekliyorum Saygılar..