abi siz çok bilimsel çalışıyosunuz walla bravo
dark_19 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
beyler bu atış yaptığınız yer askerı atış alanınn ne tarafında kalıyo acaba
-
beyler bende atıs bulusmasına gelmek istiyorum atıs alanına gelmek için hangı otobuse bınmek gerekıyo
sızın bılgılerınızden yararlanmak istiyorum cevap? -
dipsiz göl fikri bencede harika yaz bitmeden organize edelim bu işi , harika olucak
dark_19 sen nerde oturuyorsun , buluşmalara erken vakitte katılım olduğu için takımdakiler seni alamayabilirler. otobüs vs ilede oraya gelmek biraz zor olur , ama sen önce nerde oturduğunu ve gelebileceğin yeri yaz yardımcı olmaya çalışalım.
hocam ben kızılayda oturuyorum biraz saçma olucak ama bişi anlatıcam bu gun int. gezerken astsubaylık için basvurmustum ona çağrıldığmı gordum bugun bi koşuşturmayla butun belgelerı topladım yarın balıkesır e gıdcem mulakatlar için yanı bu buluşmaya katılayabılırm yınede ilginz için teşekkur ederım astsubay olursam okul ankarada hafta sonu buluşmalarına gelrım artık
-
ustalar buluşmaya katlımak istiyorum buluşmanın tam yerını soylersenız gelebılırm weya koye gıdılcekse bırınız benı alamsı munkun mu?
-
arkadaslar tv de snıper belgeselınde gordum snıper yetıstırmek pahalı bı iş
ama yeteneklı olanlarda fena bı sey adam 500 mden ipe baglı oyuncak ayının
ipinden wuruyo sanırım tufeğide baretta m82a1