bu resimlerde özellikle özel efektmi kullanıldı yoksa objektif buharmı yaptı
fuigo tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
erdem abi hayırlı olsun
-
bunu sormamım sebebi namlun mm derecesinde eğrilmiş olabilir.
-
ilk sıfırlama yaparken sola doğru hiç klik aldınımız ?
-
normal değil. burda yazmak yerine yetkiliyle iletişime geçmen sorununu daha çabuk çözecektir.
-
offhand atış zordur ilk grupmanın ve bence offhand güzel grup olmuş. Bundan sonra daha iyi atışlar çıkaracağına eminim.
-
benı yanlış anladınız yapımı cok kolay her tornacı yapabılır ama özel bir iş olduğu için malıyetının cok ustunde para ısterler tanıdığinız bır tornacı varsa yakınınızda bedavaya bıle yapabılıraynen öyle tanış yoksa hem uğraşmaz hemde uğraşırım derse cok para ister.
-
süper olmuş eline sağlık. Ne tür malzeme kullandınız yaparken ?
-
farklılık gösteriyor 50 mm her dürbüne 50 mm sunshade uymuyor normalde standart gibi görünsede uymuyor işte. Nikko stirling 6x24-56 lık dürbünün 56 mm sunshadesinin Walterin 56 mm dürbüne uymadığı gibi. Bunun örnekleri bi kaç tane daha var 50 mm içinde geçerli.
-
üsteki yazıma ek olarak : Dışarıda adamınız varsa bavulunda ürünü ülkeye rahatlıkla sokabilir hiçbir sıkıntı ile karşılaşmadan. Bu metodla ben amerikadan istediğim ürünü getirebiliyorum. Buda başka bir 0 Risk önerisidir.
-
pakette algı açıcı madde taşinmiyorsa sıkıntı olmuyor. Eğitimli köpeklere koklatıyorlar zaten paketi. X ray de de dürbün olduğu bariz görülüyor. Üzerinede teleskop yazınca teleskop muamelesi görüyor. Güzelim ülkemin gümrüğü ne kadar düzgün çalışıyor tartışmaya açıktır. Sonuçta Bu işlem 0 Risk değildir. 0 Risk istiyorsanız Yatagun stoklarına girmesini beklemekten başka çareniz yoktur.
-
satın alınan ürünün ebayla bir ilgisi yok yurt dışından satın alınan her hangi bir ürün gümrük şartlarına göre muamele görür. Ama senden benim gibi LİSA ya mail atarak kutunun üstüne teleskop yazdırırsan faturayıda dikkat cekmicek ucuz bir rakam göstermesini istersen dürbün sana gümrüğe takılmadan gelir.
-
tercih meselesi ama mil dot her zaman için tercihimdir. optic deki lisayı seviyorum dürbün yollama konusundaki bütün şartlarımı kabul etmişti yalnız lisa bana 10-50x60 modellerde sadece ft ve lrx artı kıl var demişti. Mil dot seceneği yok gibi. 50x Dürbünle dolunayı izlemek zevkli olur.
-
açık arttırmaya girmeden önce görüşmüştüm satıcı ile 2400 ytl istemişti. Yeşillik olsun diye girdim aldım parasınıda ödedim. muhtemelen 3 iş günü içinde kargo yapmayacak ve bende tek taraflı oy ve yorum hakkımı kullanacağım.
-
hayırlı olsun kazasız belasız isabetli atişlar dilerim
-
o adamın ogluda onun gibi. Uzun mesafe atışları gerçektir. Tüfeğini yardımcısı taşıyor o sadece yatarak atışını yapıyor. Fake demek abeste iştigal eder.
-
hayırlı olsun kazasız belasız atışlar dilerim
-
-Bushnell Trophy Red Dot Scope
-
Dedem rahmetli 1968 de köyden bizi ziyarete gelmiştide şehirde tuvalete para verdiğini senelerce anlatmıştı.
-
Ben gelirim. Bu arada iki haftadır belim ağrıyordu. Ben de üşüttüm sanmıştım. Dün sonunda fırsat bulup doktora gittim, meğerse 5mm lik br böbrek taşım varmış. Taş böbrekten mesaneye kadar inmiş. Doktor sen nasıl dolaştın bu güne kadar diye sordu. Perşembe günü tekrar hastaneye gideceğim, sonra da taşı kırdırmaya.
gecmiş olsun acil şifalar