1. Olan arkadaşı tebrik ediyorum, dürbünle Offhand hedef vuranları ayrıca tebrik ederim.
fuigo tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bu değerli bilgi paylaşımı için teşekkür ederim.
-
hayırlı olsun kazasız belasız atışlar dilerim ilker abi.
-
4.5 mm üstüne 250 yaziyor 5.5 mm üzerine 175 yaziyor.
[Resim Engellendi: http://img71.imageshack.us/img71/2623/pelethi3.jpg]
-
4x40 demek sabit 4 x zoom ön mercek capi 40 mm demektir.
eğer dürbünde 3-9x50 ibaresi varsa 3-9 = en düşük zoom ayarı 3 en yüksek zoom ayarı 9 demektir. X dan sonraki rakam ise dürbünün ön mercek genişliğini belirtir yani 50 mm.
umarım yardımcı olabildim.
-
buraya kadar yapilsin delik acması kolay
-
bence dipciğe çift yanak yapilarak içi iyice boşaltılır bu şekilde tüp rahatlıkla sıgar. atıcı solaksa sağ tarafa daha fazla bombe yapilir. yada tam tersi. Bunu mustafa bey başarabilir bence.
-
Buda benim tasarladiğim bir revo. ilgi görürse üretime başlayacağım
Fx Revolution Ceviz Kundak
[Resim Engellendi: http://img153.imageshack.us/img153/6289/fuigorevogp0.jpg]
-
Fx Revoya bana göre ahşap yakışmamış zaten o tüfeğe ahşap yakışmaz ( bana göre ) Fabrika çıkış haliyle oldukça cekici bir görüntüsü var. Akrep silah diyorum ona. 2.500 ytl yi geçmeyen bir fiyatı olsaydı hava kapardim herhalde.
-
siyah bolt güzel görünüyor ucuz bişeyse bende yaptirabilirim.
-
bir çok insan desteksiz atış yapamiyor yada çok zorlanıyor ve bu yüzden uğraşmak istemiyor. Atış tekniklerinin en zoru off-hand türüdür. Yüksek kondisyon bilgi ve tecrübe istiyor. Bende desteksiz atış çalışıyorum sürekli. Dürbünle off-hand atış yapmak çok zor bu yüzden hedef atışlarında red dot diopter design kullanıyorum. Madem bu yeteneğin var 50-100 metre off-hand grupmanları çalışabilirsin. Eğer sende bu işi sadece hobi olarak düşünüyorsan ayrı mesele.
-
Zor ve güzel bir atıştı tebrikler
-
bi tane almak şart oldu anlaşılan zehirle sen bizi böyle
-
deneme şansın varsa şunu yapabilirmisin ;
google earth kullanarak evinin etrafında görüş alanına giren 300-500 metre arası bir bina bulup google cetveli ile bunu ölç atiyorum karşindaki bina cıktı 350 metre. Aynı yere rangefingerin ile bak bakalim aynı sonucu verecekmi bunu yapabilirsen cihazını cok daha iyi analiz etmiş olursun bizde bu bilgilerinden yararlanırız. Ne dersin?
-
hayırlı olsun her atıcıya lazım böyle bişi. Bakalim ilerde bende alabilirim. Güle güle kullanın
-
mustafa bey ticare anlamda sorunsuz iş yapılabilecek bir zihniyette çalışıyor o yüzden kendisini bu düşünce tarzından dolayı takdir ediyorum. Bir çok yerden bir çok alışverişler yaptım. Aldığım üründen ziyade beklediğim en önemli özellik satıcının senle ilgilenmesidir. Üründe sorun çıkabilir insan yapımıdır uymayada bilir önemli olan bu tür sorunları alıcı-satıcı ilişkisi dogrultusunda nazik şekilde çözüme ulaştırmaktır. Bu konuda yatagun benden 10 üzerinden 10 almiştir.
-
özürlük bir durum yok. amaç bilgi paylaşımı. Asıl ben teşekkür ederim paylaştiğiniz için.
-
fadıralı silahını benden önce çekti
-
kemal bey sitenizdeki çevirileri zevkle takip ediyorum. Yivli tüfekler konusundaki bu bilgilerinizi bizlerle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz.
-
Gene olumsuz yazmak zorundayım ama bildiğim kadarı ile Amerika'dan dışarı dürbün çıkarmak yasak. Normal ihracatı yapılmayan bir maddenin özel olarak yurt dışı edilmesi bir kontrol durumunda arkadaşınızın ABD gümrüğünde tatsızlıklara maruz kalmasına yol açabilir. Ayrıca kargo şirketi de ürünü kontrol edip farklılık durumunda reddedebilir.
Buraya girişte ise sorun olmayacağını tahmin ediyorum.Abi benim dürbünü amerikadan arkadas cantasında getirdi üstelik kutusunda dürbünün resmi vardı herhangir bir sorunla karşilaşmamış. Ama dediğin gibi ise artık şansa kalmış demektir.