Ne mutlu türküm diyene...
fuigo tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Sidelever olması kullanıcı açısından çok daha rahat olacaktır. Ben şahsen bolt'un kullanımını zor bulup (ya da beceremeyip hehe polat abinin tüfeğe 4 pellet birden sürmüşüm kurulmadı diye, FXt12 de de aynı hareketi yapıyorum, hatta HW100 de bile çift sürebiliyorum desem :)) sidelever olan HW100 ü seçmiştim.
hocam sidelever kullandınmı hiç o nasıl ? o yaşadığın sorunları hiç yaşadınmı onda da?
-
side lever -yandan kurmalı olacakmış...
-
Sidelever mi olacak bu seferkiler bolt mu?
soralım usta aksama dogru bu sorunun cevabını ögreniriz.
-
Bugün bomba üstüne bomba patlıyor bi bomba da benden olsun. Başlıkta okuduğunuz gibi efsane geri dönüyor,
Kemal bey getiriyor
Son kullanıcılara hayırlı olması dileğiyle...
-
Fx Gladiator için 12 ay taksitli aliş yaparsak toplamda ödememiz gereken rakam ne oluyor abi ?
-
Hayırlı olsun ALLAh bizede nasip eder inş. Kazasız belasiz kullanman dileğiyle. Gladiatoru duyunca içim eriyor
-
Selam,
Bir kaç sorum olacak yanlış anlaşılmaz umarım;
1. Yeni Model Fx ler Gelecekmi ? ( gelecekse modelleri nelerdir ? )
2. Benim gibi orta sınıf maaş alan birisi için PCP tüfek fiyatları oldukça yüksek ve alim şartlarıda zor. Fx Modellerinde Fiyat indirimine gidilecekmi ayrıca peşin fiyatına 12 taksit seceneğini düşünüyormusun ?
3. Sadece tüfek almakla bitse iş eyw diyecemde bunun pompası var dürbünü var namlu tutucu var mermisi var yani son kullanıcıyı bu konuda biraz daha fazla düşünme şansınız varmı ?
Umarım yanlış anlaşılmam tek amacım Gladiator sahibi olmak
-
tüfeğin görüntüsüde cok iyi ya...
-
meraktan çatlayazam.
AA S 410 xtra .22 diyim bende kimse dememiş ayip olmasın
-
soldan iyidir usta ya solak olarak destekliyorum
-
usta nerden geldi ? kac paraya aldin kac günde geldi ayrıntıları verirsen bizde araştiririz ?
teşekkürler...
-
mustafa abi peşin fiyatına 12 taksit yapiyormusunuz tüfek alirken ?
-
ozaman süper dürbünler de bi gelsin ilk alışverişim bu olacak : Nikko Stirling Platinum Nite Eater 6-24x56 AG IR 30mm
umarım gelecekler içinde vardır sitede var ama stokta yok diyor.
-
görüntüde aynı fiyat görünüyor satiş onay işlemi sırasındamı üyeye özel fiyat düşülecek ?
[Resim Engellendi: http://img68.imageshack.us/img68/4102/fxgunsxe3.jpg]
-
ben yatagun üyesiyim kredi kartı olmadan biraz zor aliş veriş yaparim. bekliyoruz hala hayırlısı ile...
-
cok klas bi görüntüsü var paylaşim için teşekkürler...
-
o ğünkü avdan sonra bir kaç foto ilk dolaşırken çektim bi tane. o arada makinenin şarjı bittin kuşları vurup eve döndükten sonra makineyi şarj ettim ve bıldırcınlar pişerken çektim hayatımda ilk defe bıldırcın eti yedim çok ğüzeldi.
http://img372.imageshack.us/my.php?image=56183400mh7.jpg
bildircinin en güzel yeri kalbi bana göre süper tadı var
-
gladiator gördüğüm yere daliyorum cok güzel atışlar tebrik ederim. 1 tane yüzünden kacirdiğiniz o 22mm lik grupman gerçekleşseydi gerçekten mükemmel olacaktı. Başka calişmalarınızıda beklioruz bende inş bu tüfenkten alirim
-
cok sevindim şimdi teşekkürler