Hayırlı olsun abi
klingonlu tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Ben Göbeli adam da olsun isterim...
Tunç her ne kadar o göbek değil yelek dese de bana göre göbek...
-
-
Herkese Çok Teşekkürler...
Bülen Abi oraları bizden iyi biliyor valla....
-
Pazar Sabahtan orada olacağız valla öğlen saatlerinde aile eşrafı öğleden sonra eş dost arkadaşlar olacak akşama kadar ordayız...herkesi bekleriz...
Taylan abi ben yarın akşam üstüne doğru orda olurum...
Herkese iyi geceler.... uykum çok fena bastırıyor...
-
-
Hay Kafama Yaaaa
Bir Dakika hemen yolluyom
-
Yahu Ben Yine Gelemeyeceğim... Affınıza sığınarak REKLAMLARA Geçiyorum.
21 Şubat Pazar Günü Kafemizin açılışına bekleriz.
Çiğ Börek,Mantı, Öğle yemeği, Sigara Böreği, Z.yağlı Yaprak Sarma
Soğuk Sandviç ve Tost çeşitleri
Kahvaltı Tabağı
Sütlü Tatlılar, Künefe
Soğuk içecekler (Kola,Schwepps,Uludağ,Ayran,Aroma meyve suları, Organik üzüm ve Nar Suyu)
Sıcak İçecekler (Çay, Türk Kahvesi, Menengiç Kahvesi, Sakızlı Kahve, Nescafe ve Doğal Bitki Çayları) -
1-2 Saatliğine olabilir benim açımdan en azından ikea ya gelmeye çalışacağım bu seferlik herkesi çok özledim...
-
Gelemeyenler hafif hafif belli olmaya başladı.
Bu arada aklıma takıldı en hafif naylon neydi acaba.peluş mu
Ben artık isyan noktasına geldim... tüfek paslandı valla ama ne zaman gelebilirim belli değil...haftaya açılış olacak sanırım...ruhsat almak ne de zor yahuuu...
-
-
Temiz Bir Maç İstiyorum Belden aşağı vurmak yok Dirsek atmak yok Düşen rakip köede beklenecek falan filan
BOKS
-
Nasıl Yani Yarıştamıyız
BUUUUU Köşedeeeee İki yıllıııııık Naaamalluuuup ankara tiiiiiimmmm BUUUUU KöŞEDEeeeeeeeee iseeeee Henüz yeni emeklemeye başlamış emeklemesi kısa sürürüüüüüüüüüp Bİrdenbireeeee DEPARRRRRR atmaya başlayaaaaan FilinTALAAARRrrrrr BAKALAIIIIIIIMMMM Hangisssiiiiiii Kazanaaaacaaakkk....
ÖHÖÖHÖ..... Pardon Gırtlağım ve başka bi tarafım yırtıldı...
-
Çok Güzel gün olmuş hava da bayağı yumşaktı...
Biriki hafta içinde inşallah katılmaya başlarım...
-
AAAAHHH bee Siz Pazar Sabahı saat 7 de sıcacık yataklarınızda yatarken ben boya yapıyor olacağım En Yakın Zamanda görüşürüz inşallah...
Bülent abi geçen gün aramışsın telefon arabadaydı daha sonra seni aradığımda ulaşamadım... kusura bakmayın çok tempolu bir dönem geçiriyorum...
-
Abi aslında türban değil o sehpa olarakta kullanıldığını öğrenince üstüne örtü örtiyim dedim.
Hahaahahhaah Dantelli örtü olmazmı...
[Resim Engellendi: http://up.negatif.com/fotolar/438/26438/ec630a48cfbd9d2660c0db35856ae71e.jpg] -
taylan abi bırak sen o tüfeği at bir kenara baksana ayağa düşmüş artık
http://s1.directupload.net/images/100117/atavelks.jpg -
abi şu anda bakma fırsatı buldum sanırım uyanabilirsem gelirim... belki gecikirim ama gelmeye çalışacağım... kafam çok iyi durumda saat 2.30 ama fluu görünüyor ...Uyandırma gibi bişey yapabilirseniz çok sevinirim merak etmeyin uyku sersemi tepkime aldırmadan arayın kendime gelirsem hemen kalkar gelirim.... KLİNGONLU ÇOK İSTİYOR AMA BÜFE BU KAFAYLA NEKADAR ÇALIŞIR BİLEMEM aylardır bu kadar keyifli olmamıştım nolur arayın sabah 7.30 8.00 gibi...
-
Bundan sonraki haftalarda buluşmalardan sonra artık bi uğrayıp afterparty yaparsınız...
-
Allah bol kazançlar versin.
Sağolun varolun...