Çamurlu ama Freelife....
Ama her zaman çoğunluğa uyarım
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Çamurlu ama Freelife....
Ama her zaman çoğunluğa uyarım
Abi seçkin de çok güzel de yol 1 saat sürmese daha güzel olurdu...
Bizim oralarda Böyle Gördük öğrendik.
Atalarımız bu tutuşa "Klingon Kavraması" demişler. Çok eski; yaklaşık 900 - 1000 seneliktir bu yöntem...
Dün Yaptığım Pelletleri az evvel deneme Şansım oldu ancak Tüfeğin gürültüsünden merminin patlayıppatlamadığını anlayamadım....
Bu arada tüfeğin Sesinde bir artış oldu sanırım...
pazar günü bi ölçelim mi impo problem o hava kaçağı mıydı acaba ???
Sağol Bülent abi...
çok duygulandım şimdi Abi Filinta Büfe Artık senden PARA talep etmeyecek ayrıca Sigaran her daim hazır...çakmak lazımsa söyle yeter...
Abi siz merak etmeyin izlemedeyim çekiçle de yay ile de oynayıp optimumu bulacağım artık...
çekiç yayı için bi ayar deliği var ama kundak deliğin yarısını örtmüş oraya ufak bi oyuk mu açsam acaba setskur vidayı çevirmek için....
kundağı sökmek de çok dert değil ama böylesi daha kolay göründü gözcüme
Abi Yapmayın YYYAAAAAAAAA 160 cc havayı mı esirgiyorsunuz
Tunçdan pellet aldım o sabah 500 lük yarısını bile atmadım daha. 200 atmış olsam 6 defa felan doldurmuşumdur....
Mustafa abi tüpler ne zaman geliyordu
Ben de Bugün Tüfeği Söktüm hehehehe
Atış yaparken pellet yuvasının oradan hava geliyordu
komple söktüm o-ring i değiştirdim topladım bakalım çıkış hızına ne etkisi oldu
çekiç yayını da biraz gevşettim
Test etmeye vakit olmadı valla pazar günü artık...
Katılım herkese açık ise gelip sizlerle tanışmak isterim.
Bekleriz de hocam o ne bakış öyle korktum ben
Umarım Lifetime in Yaptıkları gibi olmuştur ÇAT PAT hahahahaha
Crossman Premier Hollow Point ,22 cal Explosive kıh kıh
[Resim Engellendi: http://s7.directupload.net/images/100106/temp/8lei2ywx.jpg]
Pazar Günü Şöyle Sucuklu Yumurta mı yapsak diyorum...
Acaba bu şekilde bizim tüfekler ateşli silah grubuna girer mi?
Çıkıştan ateşli değil de Varıştan ateşli olur..eheh
Bence Bir Sürü Tüp Alacağına bi tane Scuba tüpü al 300 barlık 1 dkk da doldur at44 ünü atışa devam et terleme
Katliam Yapanları, Canlı hedeflere atış yapanları, Kamu Malına zarar verenleri, özel mallara zarar verenleri.....v.s. Filinta Team Üyesi Olarak şiddetle Kınarım. Aramızda İnsanlıktan nasibini almamış kişileri barındırmayacağız Saygılar.
Sıkıntı olmaz Abi Pazar günü lifetime ın çatapat pelletlerini denedim çok eğlenceliydi..
Ya onu da düşündüm ama ben şimdi dremli elime felan saplarım yada 15-20 pellet den sonra sıkılırım
O çatapatları kapsülden çıkarırken bile 4. ve 5. kutularda belki 10 tanesini patlattım..
ıslatınca çamur oluyor bunlar daha zor çıkıyor kapsülden
Crosman - Premıer Hollow Point Pelet nasıl olur onun da ucu oyuk ve 500 lük kutularda
[Resim Engellendi: http://nmproducts.net/images/crosman-.177-cal.-Hollow-Point-pellets.jpg]