klingonlu tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Abi kare de alınır olmadı ekleme felan yapılır bence...
bunların fiyatları ne kadar
Şişme olanlar vardı bide sanırım aküden 3-4 dkk da şişiyordu
[Resim Engellendi: http://www.thebalon.com/images/products/00/02/37/237_buyuk_1.jpg]
-
klingonlu abicim ben espirisine söylemiştim ama sizi kırdıysam özürdilerim tabiki herkez istediği gibi kullanır tüfeği ve bende sizin gibi tekniklerle gez göz arpacık ayarı yapan biriyim lütfen yanlış anlaşılma olmasın...
Kırılmak ne demek espiriye espiriyle karşılık verdim sanıyordum yanlış anlaşılma yok (BKZ: 2. şıkkın son karakter)
Sevgiler saygılar....
-
bu abimize ateşli bir silah verin bakalım bir tane atış yapsın silah nasıl tutuluyormuş doğal yollardan öğrensinCevap hakkımı kullanıyorum
Öncelikle Taylan, Bülent ve Mehmet abiye Bana yaptıkları Süprizden Ötürü çok teşekkür ederim
2. si benim silah tutma tekniğim bu; nazik ve hassas tutacaksın hatta orda serçe parmağımı kaldırmayı unutmuşum;rofl.;
3. sü silaha dürbünü yeni taktığım için dürbün artıkılı ile tüfeğin aynı düzlemde olup olmadığını kontrol etmeye çalışıyorum
4.sü 3. şıkta söylediğim ayarı tunçon sabitleme tezgahında teyid etmiş olduk.
5. si çok fazla uzattım galiba sıkıntı yaratmayalım
6. sı ilk grupmanımı yaptım 4 metreden sonuç 5 atış 1.5 cm içindeTeşekkür eder hayırlı günler dilerim
-
sağlam sağlam
olmadı artık bi tane ucuz yollu alırız napalım...
çok kötüsünüz siz...
ilk başta benjamin olacak hatunla 1 el ateş ettim way beee buymuş dedim
sonraki buluşmalarda başka başka hatunlarla zehri iyice içime işlettirdiniz....
en sonunda elime zehrin kendisin veriyorsunuz ki başkalarına da bulaştırayım....VALLA BEN BİŞİİİ YAPMADIM GOSMER BEY ONLAR VERDİ
-
yupppiii
kerem buçukta gel yalnız bırakma beni haaa
-
keremCİĞİM sabah seni almaya geleyimmi....
-
Bakın bende yaşıma başıma bakmadan 40-50 yaşındaki hanımlara teyze demişim.
Abi FİLİNTA gibi adamsın yahuuu
-
Selamlar,
Sabahtan 10.00-12.00 arası uğramak, sizlerle tanışmak istiyorum.... Hava yağmurlu olursa atış yapmayacak mıyız?8.00 - 8.30 gibi geliyorum ordayım çayı demliyorum
-
Tunç ve bülent abi geçmiş olsun baskına uğramışsınız...
-
Mutluyum mutluyum mutlu
Laylay loomm
-
Bauhaus da var ama gereksiz bence
şöyle daha kolay bence "şşşşşşşttt kardeş çık ordan atış yapılıyoo" veya şöyle " Bacım acele et atış var... -o ne kiii" -
Elbette sizleri de temsil edeceğim...
Uzun zaman önce benim daha bir Team im yokken bana kol kanat gerip fahri ankara team üyesi yapan abilerimi nasıl unuturum
-
kısmet olursa ben de gelirim
Bu da Filintaymış
[Resim Engellendi: http://s5.directupload.net/images/091202/temp/2e8xlh95.jpg]
-
-
[Resim Engellendi: http://s1.directupload.net/images/091130/qkp8h99c.jpg]
Uçtum abi ilk atışta indirdi ben o mesafede kapağı seçemiyorum zaten
-
Bülent abi fotolar noldu
-
Güzel buluşma oldu YİNE...
Başka mekana gittik bu sefer...
Bayramda Duble yaptık...
Ata 15 metreden şişe kapağı vurdu gez göz arpacık İmpo kıskandı...
Polisler Geldi bakıp gitti...
Flintalar takımı kuruldu...
Keçiler hedef kağıtlarını yedi...
-
HAAA Bu arada
Ben AA-S410 Gördüm
Hatta attım -
Abi Utandırıyorsunuz beni kaptan felan yok... Takım da değiliz....Bizler Havalı Tüfek Severleri ve meraklılarından oluşan bir grubuz...Grup Liderimiz de bence en büyüğümüz aaaabilerin aaaabisi BÜLENT Abi dir bence yakışık olan budur. Saygılarımla...