eyvallah ben 14x e sıfırladım bu zoom sa kullanırım artık şimdilik.
Racing001 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
elindeki dürbün ffp değilse alt vurması normal.
dürbün 6-24x50 AOE warrior VECTOR OPTIK
yakınlaştırınca alt vurma sorununa nasıl bir yöntem öneririsiniz ?
-
6x de sıfırladığım dürbün yakınlaşmayı artırınca alt vuruyor. Yardımcı olurmusunuz
-
Teşekkürler arkadaşlar...
-
işgören silahçılık dan aldım sevk için belge düzenleniyorsa belki kullanmak içinde düzenlenir. Gidince ilgili birimle görüşüp araştıracağım burdan paylaşırım.
-
merhaba bugün Antalya'da bir mağazadan pcp bir tüfek aldım ve Tokata gideceğim bana egm nin sisteminden taşıma-nakil belgesi düzenlendi. Belgenin alt kısmında 30 gün içinde ilgili emniyet birimine bildirilmelidir. Diye bir ibare var havalı tüfek için emniyetten bir belge falan mı veriliyor artık bilgisi olan varmı? Teşekkürler
-
-
Ben sıfır almayı düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim
-
Merhaba;
AA S510 almayı düşünüyorum aynı sitede 4800tl yede - 2800tl yede s510 var ikiside 5.5 çıkış hızları aynı şarjör kapasiteleri aynı nasıl oluyor bu kadar fark (sb-rh , extra fac, ambi , sporter, Carbin) gibi özelliklerini bilmediğimden kararsız kaldım yardımınızı bekliyorum. -
Ağırlık konusunda herculesin namlu altındaki tüpün yerine 100cc gibi bir tüp takarak bu sorun çözülemez mi hatta tüp hacmi küçülür derseniz dipcikteki tüpünde 700 yada 800 cc olanı ile değişim ağırlığı omuza verile bilir mi?
-
İlgilenen herkese teşekkürler
-
Hercules i biraz olsun hafifletmek için sadece dipcikdeki tüp ile kullanılma ihtimali varmıdır yada namlu altındaki tüp yerine 100cc yada 50cc tüp takılsa aynı güçte daha hafif bir tüfeğimiz olurmu şimdiden teşekkürler.
-
Yasins , evanix - gunpower düşünüyorum
-
tşk çankırı caddesi dediğiniz Maltepe den Tandoğan'a doğrumu
-
Tokat tan Ankara'ya pcp tüfek bakmaya gelicem nerde hangi mağazalarda bulabilirim adres verebilirmisiniz birde düşüncem gunpower veya evinix Windy city en son çare hatsan bt65 sizce?