1 boş fişeği fırlatır + zaman zaman arıza yapar.
2 daha hızlı atış yapma imkanın olur + zaten iki tane sıkacağın için iyi gözle ondan sonra ateş et.Dont panic.
3 takacağın şok un cinsine göre saçmaları daha toplu gönderebilirsin. + tavşandasın 2 nolu şok var , domuz geldi tek kurşun atamazsın
4 bulundurma belgesi yeterli olacaktır. + diyeceğiim bir şey yok
headshot tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
İçi boya dolu kutulara tek kurşun sıkmış.O kadar kısa mesafeden ne marka tüfekle sıkarsan sık aynı görüntüyü alırsın.Bu videoda silahın fonksiyonelliğiyle alakalı bir şey yok bence,sadece tanıtım..
-
Armsan Dw 612 derim.Son silah fuarında benelliden fazla ilgi gördüğü kesin.Combosunu alırsan ömürlük bir silah olur bence.Bende en kısa zamanda bir tane alacağım
-
Çift namlu tüfek almayacaksan 71 cm öneririm.Mobil şoklu olursa kısa mesafe avlar için geniş şok takarsın.
-
Otomatik alacaksan Armsan 612 W modelini tavsiye ederim.Poze düşünüyorsan yıldız derim.
-
Farklı markalarda fişek deneyin,devam ediyorsa aldığınız firmayla irtibat kurun.
-
Ürün arabalarda motor sıcaklığı 70-80 dereceyken uygulanıyormuş.50 derece yetmeyebilir.
-
Genellikle ne tip avda kullanmayı düşünüyorsunuz?Avda ortalama ne kadar mesafe yürüyorsunuz?Başka tüfeğiniz varmı?
-
Evet Tetik çekmekLe ilgili olduğunu biliorum ama sıradan bi otomatik av tüfeğinin mekanizması bu kadar seri atısa müsade edebilirmi?
Hayır sıradan bir tüfekle olmuyor.Arkadasımda winchester sx 3 var.Kesinlikle o serilikte atış yapılamıyor.Bizzat denedik.
Kesmedi huğlu acaba yaparmı dedik , oda olmadı
-
Astım spreyi gibi duruyor
Valla bakış açısına göre değişiyor. Teker arasına taşta sıkışmış olabilir.
-
Abi bu Winchester Super X 3 coşmuş..
İnanamıyorum otomatik bi tüfek 1.442 saniyede 12 tane fişek atıyo
http://media.winchesterguns.com/video/wmv/1442sx3.wmvAdam tetiği çok hızlı çekebildiği için atıyor o kadar kısa sürede.(Aynı zamanda tüfek modifiye, özellikle tetik mekanizması elden geçmiş)Tetikten elini çekmeden seri atış yapabilen silahlar tam otomatik sınıfına girer , zira sivil kullanımı yasaktır.
-
Saydığın üç tüfekte öncelikle savunma amaçlı kullanılacak tüfeklerdir.Üçüde kısa namlulu , yani fişek patladığı zaman saçmaları çok daha kısa bir alanda açmaya başlayanlardandır..Pompalı olmasının yeni mermi yükleme açısından bir dezavantajı yoktur.Kısa zamanda seri atış yapmaya alışırsınız.Sarsılmaz 'daki gibi kalın arpacık bulunan sistemlerde hedef küçüldükçe nişan almak zorlaşır.Daha doğrusu hedefi göremeyeceğiniz için tahmini atış yapmak zorunda kalabilirsiniz.Fiber optik arpacıklarla , klasikleri karşılaştırırsanız ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız.Mermi seçme otomatik tüfeklerde daha çok karşılaştığımız bir durum.Pompalılarda fişeğin üretildiği plastiğin kalitesinden kaynaklanan şişme dolayısıyla sorun olabiliyor.Bu üç tüfek arasında namlu boyunun nisbeten diğerlerinden uzun olması nedeniyle Remington 870 express tercih edin diyebilirim.Her 3 tüfekte kalitelidir.
Şahsi fikrim bunların yerine namlu boyu 71 cm olan bir otomatik tüfek almanız.Her iki şekildede işinize yarar.
-
Almadan önce sorsaydın herkes yorum yapardı ama şimdi , alınmışssın bir kere çok fazla denecek bir şey yok.Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
-
Google earth falan , epey teknolojik çalışıyorsun hocam.Uzaydan nokta atışı diyorsun yani
-
Headshot;
Abi panik ki ne panik, dampa ve dürbünlerin stoklara girmesi sonrası deniyebilicem artık.
Umarım mahçub etmeyecektirSelamlar..
MehmetAllah utandırmasın , bende 460 alacağım , beklemedeyim uzun süredir , yılan hikayesi sona ersin diye
-
Vihra açtığım konunun devamına yay değişimi sonu gücün yerine geldiğini yazdım okudunmu bilmiyorum.
İsabetlilik testlerini bu hafta sonu yapacağım.
Sanırım vihra panik oldu bir an için , benim tüfektetede sıkıntımı var diye.Test sonuçlarını sabırsızlıkla bekliyorum.
-
Bir abimiz şöyle demişti bir zamanlar ; '' Silah kız arkadaşa benzer , hangisini seversen onu alırsın , başkasının keyfine göre olmaz ''
-
namluyu nerede kestirebiliriz acaba? inşaatlardaki demir kesme makasları kesermi namluyu?
Sprialle sanayide kestir
-
abi yanlış anlamada bu silahın namlu çıkış hızı bizim cahit abinin modlu hw 97k sı ile aynıİyide namludan çıkan peletle , mermi çekirdeğinin ağırlık farkını hiç hesaba katmıyorsun..Saçma bir kıyaslama olmuş
-
Hatsan la bu atışlar süper.