tüfek incelemesinde sanırım 233 joule ürettiğini yazmış eleman(= Bu nasıl bir güç.
Quandoria tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Murat abiye bu konuda katılıyorum.T kundan biraz yakışmamş ama hepten de çok kötü değil bence..
-
Bence bütün bu yaşadıklarınız dürbünden kaynaklanan sorunlar.Bendeki dürbünde pek kaliteli değil.Soylediklerinizi bende yaşıyorum.SAnki mildot birden siliniyor gibi..
-
Eğer mümkünse yenisiyle değştirin..
-
Görüntüsü güzel bi alet olmuş..
-
Evet bende dianlara bakmazdım.Ama dün sitesine baktım bende bunları gördüm.,PAylasım için teşekkürler.Fiyatını bende merak ettim.. güzzel alete benziyor..
-
Selamlar arkadaşlar.Ben SAkarya adapazarından emrah(18) .Buluşma olayları güzel yalnız bana oldukça uzak.Bende yakın olsam katılmaya çalışırdım.Bence ulaşabilcek arkadaslar biraz fedakarlıkla ilk buluşmayı gerçekleştirebilirlerse eğer sonrası gelir.
-
Tebrikler güzel çalışma.Fırsatım olursa deneyeceğim. Nasıl kullanımı falan?
-
Hayırlı uğurlu olsun.Kimden aldınız dürbünü acaba? Ve ne kadar mal oldu?
-
Murat abi başın sağlsun.Allah kalanlarına sabır versin.Allah rah rağmet eylesiin...
-
SElamlar.Projeniz hayırlı uğurlu olsun.Yakın zmaanda en iyi şekilde biter inşallah.O Kundak örnekleri verdiğiniz tüfeklerden ilki multipump denilen tüfeklerden mi? SAygılar.Sakaryadan emrah kardeşiniz..
-
Ellerine sağlık.Beni mhosuma gitti.
-
-
İfadeler bakın helee=) Ben bişeyler sezdim :D:D
-
Evet o dizide Hw100 kullanılıyor.Sanırsam Haluk bey'in sılahı kapanan poligonun yani.
Evet t kundak ordakide galiba.. -
Tüfeğinizin kundağı gerçekten çok iyi .Arka sokaklar adlı polisiye dizide de keskin nişancı silahı olarak bu tüfeği kullanıyorlar sanırım
-
Tebrikler.iyi grupman.İlgisi yok ama merak ettim .Bu kağıdı lazer yazıcı ile mi çıkardınız?
-
Tüfeğiniz hayırlı uğurlu olsun.Anlasılan bayi ,iyi hizmet vermis..Türkiyeye boyle hizmetler lazım.Malın değeri ne olursa olsun,memnuniyet hep ön planda olmalı.Tüfeğiniz de güzel bi tüfek çıkmıs anlasılan.İyi atıslar.. Selamlar..
-
Sayın mühendisbey yaptığınız çalışma oldukça etkileyici ve başarılı.Devamını bekliyoruz.Tüfeğiniz de gayet iyi çıkmış.. inş fx inize en yakın zamanda kavuşursunuz..Saygılar.
-
Çok güzel çalışma olmuş.Bu çalışmayı resimlerle bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz.Bu kitden bende baktım e bayda üyeliğim vardı da kendi fiyatından çok kargo parası tutuyor:D