Ellerinize sağlık.Bende bendeki gamo cfx royalime yapmayı düşünüyorum.Yazınızı kaynak alıcam.Yalnız tüfeğimin metal kısmında bir kaç yerde nokta şeklinde parazitlenmeler ve boyanın çıktığı bi kaç çizik war bunları sizce nasıl halledebilirim?
Saygılar..Sakaryadan emrah
Quandoria tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hayırlı uğurlu olsun.Fiyat olarak ne kadar aldınız acaba?
-
Hayırlı uğurlu olsun.Darısı başıma inş
-
Ben bu markanın dürbünlerini sırf dürbünlerde entegre kapaklı koruma olduğu için bile seviyorum.Bug buster özelliği de güzel bişeymiş okuduğu kadarıyla .Hayırlı uğurlu olsun? bişey sormak istiyorum nereden aldınız?
-
Abi süper grupman tebrik ediyorum.Şemsiyeni ve motounu çok beğendim çok iyiler Senin de dediğin gibi gurupmanını bekliyoruz..
-
Selamlar abiler.Ohh ne güzel organizasyon yapmışsınız.. Sakaryada böyle bi organizasyon yapılamıyo tabi.. Birde resimlerdeki bia şişesi agacına hayran kaldım.Bi numune bulabilirseniz benim için yollayın Keyifli günler..
-
Selamlar.Bnce çok fazlaca bi traşlama gibi bi olay yok.Açıkcası pelleti ben baya iiyi gördüm namlun kaliteli gibi sanki.Gerçi incelemedim ama..
Kazasız atışlar.. -
ŞAka bi yana ama elemanın dürbün harbi kaliteliymişBirde yere paralel dursun diyede yan tarafına terazi ölçek sıvısı koymuş yeşil ..Ne kadar bu dürbünün ikinci el ve sıfır fiyatı?
-
+2 devam edin
+3 abiler dewam:D -
birde gamo promagnum saçmalar çok çapaklı ve namluya oturmuyor
Selamlar öncelikle.Arkadasım aynı saçmadan 5.5 mm bende başka bi av bayyinden aldım bahsettiğin gibi evet çapaklı.Ve bütün pelletleri simetrik yuvarlk bi yapıya sahip değil.
İyi günler.. -
çok güzel bi alet . Paylaşım için teşekkürler..Ayrıca türkiyeye ne zaman air arms lar geliyor?