getboga, davetin için teşekkür ederim. şu bahar günlerinde bağ bahçe işlerinin çok yoğun olduğu zamanlar. birde arıların işleri. hafta içide kamuda çalış. hafta sonları bu saymış olduğum işlerden dolayı katılmayı çok istememe rağmen neredeyse imkansız. inşallah daha sonraki seferlerde buluşmak, tanışmak dileğiyle katılan arkadaşlar şimdiden isabetli atışlar dilerim.
gecemerkez tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
cevap biraz geç oldu ama anca internetin başına oturduk. ilgi bilgi için teşekkür ederim. bende 300 barlık 8 lt tüpüm var acaba 300 bar basarlarmı.tüp doldurmaya giden arkadaş bunu öğrenierse sevinirim.isabetli atışlar dilerim
-
selam arkadaşlar güzel bir organizasyon. bende izmirin tire ilçesindenim.
ben buralarda scuba tüpümü dolduracak yer bulamadım. pompayla o kadar oluyor. izmirde siz scuba tüpleri nerde doldurtuyorsunuz ve kaç bar a kadar hava basabiliyorlar bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. -
9mm bir tabanca mermisi yere paralel helde kapalı bir ortamda 90cm yükseklikte ateşlendiği zaman 110m ileride yere temas ediyor.
alıntı mytbuster programı.
-
bizimde böyle bir dürbünü edinebilmemiz için ne yapmalıyız
1 seneden fazladır mustafa abi getirecek diye bekliyoruz. eskiden yatagunda resimleri bari vardı
şimdi oda yok sende olmasan resmini bile göremeyeceğiz. Allah senden razı olsun kardeş
güle güle kullan. -
hayrını gör kazasız belasız isabetli atışlar dilerim.
-
isabetli atışlar dileklerimle hayırlı olsun. inşallah Allah bizede nasip eder
-
herkes gibi bende baştan beri konuyu ilgiyle takip ediyorum. sabırsızlanmamak elde değil. Mustafa bey ilk defa bu kadar maddeler halinde açıklayaıcı konuşmuş. sanırım sona az kaldı. herkese şimdiden hayırlı olsun. madein YATAGUN PCP. saygılarımla
-
işallah mustafa bey nikko dürbünlerl biran önce getirir de 10-50x60 olanından alırız. epeydir bekliyorum hatta bir fx le beraber düşünüyorum.
birini al birini alma onuda ben yapamıyorum. inşallah yakın zamanda geir.
-
paylaşım için teşekkür isabetli atışlar