Cevap yazan tüm dostlara teşekür ederim..
murhan tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Arkadaşlar ben bir mod 100 kullanıcısıyım fakat tüfeğin performansından memnun değilim, yağlama yıkama temizliği herşey tam ..
benim danışmak istediğim konu MOD 100 yayı yerine MOD 125 yayı taksak yermi (olurmu) ? olmassa nasıl oldururuz ?
Bu mod 100 yayı ve Mod 125 yayı arasındaki far nedir nasıl anlarız? deneyimli ve fikir sahibi arkadaşlardan yardım bekliyorum,
saygılarımla....Alıntı'Hacı Murat'tan Mercedes olmaz' dedik ama bakalım....
-
yivsiz bolt action iş değil onun yerine yarı otomatikler ve pompalılar daha pratik ve kullanışlı armsan 612w slug yada stoeger mod2000 ler mükemmel, bu kadar eziyete gerek yok seri ve pratik olmak gerekli
-
Bukadar olamaz artık emin değilim Öldürdünüz gülmekten, çok yaşa emii
-
"Hacı Murattan Mersedes olmaz"
-
Yardımcı olan tüm dostlara teşşekür ederim, Sanayide komplesörle attırsam daha iyi olacak metal boyası ile belkide araba boyasıda olur.
-
-
Sevğili arkadaşlar bende Hatsan Mod 100 tüfek var, üzerindeki boya gibi sırlı katman deforme oldu, ben de namluyu ve diger kısımları küfden kurtarmak için bayamak istiyorum fakat teknik bilğim yetersiz hangi boyayı kullanacam özel bir malzeme varmı nelere dikkat edecem gibi, eger daha önce bu faaliyetlerde bulunmu arkadaşlardan yardımcı olurlarsa çok sevinirim saygılar.
-
Sağolasın sideprensi07 verdiğin bilği için teşekkürler...
-
Koskoca forumda bi Allahın kulu yok mu bilen?
-
Arkadaşlar http://www.konyaliav da bu dürbün var fiyatıda iyi ben kendim Hatsan mod100 kullanıyorum 4x20 optimayı ayara getireyim derken hallettim Remington 4x9x56E nasıldır? paylaşımınız için teşekürler
-
Arkadaşlar bu tüfekin bu aralar çok adı geçiyor, S&W 1012 modelinle aynı deniyor ben bayiden inceledim
gayet hoş kibar 3000gr agırlığında benelli gazlı deniyor kullanan arkadaşlar varsa, deneyimlerini paylaşırsa sevinirim... -
Seviğili arkadaşlar 4-5 ay önce bir mod 100 aldım. Silahı bi iki haftadır kullanmadım,
dün atış yaparken kurma kolu hafif geldi ağaç kısmı söktüm ve yayda bir tuhaflı vargibi geldi
kesin tuhaflık diyemeicem çünki bilgim yok. yay ortasından itibaren sanki içinde ikinci bir yay varmış gibi
acayipbime giden bu. Normalde helezon tek spirden devam etmesi gerekirken yarıdan itibaren duble olmuş
gibi bu normamidir arkadaşlar, teşekürler herkese -
arkadaşlar çok teşekkürler yardımlarınız için:) ama napalım oldu bikere , ne yapsam fayda etmez artık , satıcının o hain gülüşü geldi bir an gözümün önüne
-
Selam herkese, dün akşam bi tane Hatsan mod 100 aldım, nasıldır? diye hiç aklıma gemmedi artık aldık bi kere mod 100 5.5mm
Deneyimli arkadaşlardan bilgi paylaşımı istiyorum -
arkadaşlar simson sulh 12 ga 70 fişek 71 namlu alman yapımı. Nasıl bir çiftedir bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum,
teşekürler