Tolga Bali tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Arkadaşlar mod 125 vortex 4,5mm olanını almak istiyorum. kullanan varmı hiç. kime sorsam 4.5 grupmanı çok kötü diyor. ama bunu diyenler hiç atış yapmamış ve hiç atış yapılırken görmemiş. yani atış durumu var. kullanan gören bilen var mı?

atışlar çok güzel tebrikler

Arkadaşlar bu tüfeğin 4,5mm olanını almak istiyorum. kullanan varmı hiç. kime sorsam 4.5 grupmanı çok kötü diyor. ama bunu diyenler hiç atış yapmamış ve hiç atış yapılırken görmemiş. yani atış durumu var. kullanan gören bilen var mı?

Merhaba Arkadaşlar,

çok eski olan hatsan mod 65 tüfeğimle atış yaptıktan sonra namludan ciddi miktarda duman geliyor. tüfek yaplaşık 14 yaşında. şimdiye kadar iki defa fabrikaya bakıma gitti. en son 8 yada 9 sene önce bakım yapıldı ve ozamanki magnum yay denen sistem takıldı. bu duman işini daha önce hatırlamıyorum. yeni başlamışsa neden olabilir? eskiden beri varsa neden fark etmemiş olabilirim? zararı varmıdır? nasıl kesebilirim?

Hoşgeldiniz,
    Öncelikle forum kuralları gereği tanışalım kısmında kendinizi uygun bir şekilde tanıtın. Yoksa konunuz silinebilir

Ayrıca forumda 200 lira ila 2000 lira civarı tavsiye konuları mevcut, arama kısmını kullanmanızı tavsiye ederim.

arama seçeneklir çok yetersiz aslında aradığım şeyi bulamadım. örneğin pcp için alabileceğim en kolay basan pomyaı soruyorum kimsenin konu ile ilgili ir fikri yok. tüp alın diyolar hep. tamam alayımda üfleyerek mi doldurcam tüpü. yakınımda dolum yapacak yer yok.

Kontrolsüz güç güç değildir

sanırım sizin müthiş önerileriniz var. rica etsem paylaşırmısınız. bende bu tür bi silah arıyorum. aslında aradığım zoraki tabanca gibi pnomatik pompası olan bir tüfek. eğer yoksa yaylı yerine vortex tüplü almayı düşünüyorum bende. genel olarak aradığım özellik pcp gibi tepmesi nerede ise olmayan ama dolumu yaylı tüfek kadar kolay bir tüfek arıyorum. mümkünse fiyatıda 700 tl altı olsun.

bu soruya cevap verene istediği kalibrede palet göndereceğim.