Maalesef pek dragunov svd ye benzetemedim ben. romanya üretimi çakma dragunov ak-47 karışı tüfeklere benzemiş.
kaç cal acaba 12 mi?
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Maalesef pek dragunov svd ye benzetemedim ben. romanya üretimi çakma dragunov ak-47 karışı tüfeklere benzemiş.
kaç cal acaba 12 mi?
ateşli silahlarla pcp leri kıyaslamak doğru değil ama bt65 ve herkul izlediğim kadarıyla 22lr den daha yüksek bir tahribat gücüne sahip. ateşli yivlilerin yıllık 200 mermi hakkının kalkması lazım yoksa yanında başka bi tüfek olmadan insanın kendini geliştirmesi mümkün değil. ülke şartlarında bu hobiye meraklı bir insanın en az 1 adet pcp sahibi olması şart bence eğitim için.
böylemi hocam mucize olan izleyelim isabeti
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Bunun için baya emek harcamışlardır. videodan öncesi vardır eminim. hemen ölçtüm attım değil yanı olay. Yivli tüfek ile yivsiz tüfek kıyaslanmaz.Ayrıca atış yaptığı bölge yüksekte kalıyor. Video başlığında bile imkansız atış diyor zaten.
bu silahı alacağınıza safir t14 alabilirsiniz yada daha ucuz 36 cal tufekler var....
yivli bir tüfekle yivsiz tüfeği kıyaslamak saçma olmuş. safirle 100 metreden kutu kolayı vurmak mucize gibi bir şey olur.
Konu 1 yıl önce tartışılmış ve önemli bir konu.Bu nedenle bu videoyu paylaşma gereği duydum. Moderatör isabet konusunda çok etkili.
4.0 da iyidir çok tutulur problemsizdir fakat benim için 5.2 efsane,resimlerdeki aracımı geçen sene başka bir proje için sattım bir yıldır çocuğumu evlatlık vermiş gibi hissediyorum kendimi.
Fotoğrafları yeni gördüm, telefondan girmiştim sanırım o yüzden göremedim. Gerçekten mükemmel bir araç, tam benim istediğim gibi Hiç problem çıkarmadı mı ufak tefek de olsa masraf açtı mı acaba ?
eski arabalar çok daha keyifli bence bende de 250 hp lik bi volvo s40 t4 vardı onu sattıktan sonra hiçbir arabadan keyif alamadım. şehiriçinde 15 lt benzin yakıyordu ama yine de aşırı bi şekilde insanı kendine bağlıyordu. Çevremin baskılarına dayanamayıp sattım sonra.
Öncelikle üretim tarihi önemli, test ise 5 yılda bir yapılması gerekiyor. o zaman güvenilir yerlerden temiz bi tüp arayışına girmeniz iyi olacaktır ama tüp çok önemli bir konu,dikkat edin.
Hercules alıp tüpten,dürbünden kaçmak mantıksız bence. En az 8 lt 300 bar bi tüp lazım size. Kadıköy de dolum yapan yer var ama kaç bar bastığını bilmiyorum. yangın tüpü imal eden fabrikalar 300 bar dolum yapıyor.
4 lt yi tavsiye etmem en cok 5.2 ler tutulur. Benim 95 model 5.2 vardi, tadi hala damagimdadir.. marsa bastigimda otoparkta alarmlar calar bizim kiz disardaysa aglamaya baslardi
Aynen aslında 5.2 en güzeli tam bir efsane off road için de çok iyi. Bunlardan alıp ayda bir dağ tepe gezmek lazım.
Ben amarok alırsam arkasını cam şşe kapatmayı düşünüyorum. Çok ağır arazi koşullarında kullanmam zaten, hafif arazide kullanıcam.
Belki ileride sırf zevk için eski kasa bi cherokee alırım 4 lt benzinlilerinden.
Hayırlı olsun. Tipini güzel bence Tüfek hakkında biraz bilgi verebilir misiniz ? Yarı otomatik mi? 25 cal mi?
Yeni kasa 3.2 ford ranger nasıl peki fikriniz var mı? Amaroktan vazgeçmek üzereyim
Arazide japonlar daha iyidir muhtemelen,efsane zaten onlar da amrok un tipi hoşuma gidiyor. Daha kalıplı duruyor ama araştırıyorum arazi ve cadde için zayıfsa eğer alternatiflerde hillux ve l200 var.
Aradığımda boş geleceğini ve 250 bar doldurulabileceğini ilettiler. Aksi olursa iade edersiniz dediler...
Bu tüpü biliyorum 230 bar. Kesinlikle tavsiye etmem 4 lt 300 bar daha fazla dolum yapar.
Ben sizin yerinizde olsam dolum tesisi yakın değilse 2 adet 6 lt 300 bar cz tüp alırdım sıfır. tüpte ikinci ele güvenemiyorum sonuçta tehlikeli bir madde. Eğer maddi olarak imkanlar kısıtlı ise temiz bir ikinci el tüp alın ama kesinlikle 300 bardan aşağı olmasın hercules'te kullanılacak sonuçta. 1 lt tüp var tüfekte bunu dikkate alın.
Ben de bu fiyat aralığında amarok bakıyorum, arazi köpek ve atışta kullanmak için. Amarok hakkında bilgisi olan var mı ?
Cz marka tüpü ben de kullanıyorum tavsiye ederim ama söylendiği gibi 6lt yeterli olmayacaktır. 12 lt tüp lazım bence Herkül için.
Merhaba sayın gustbora , Aynı tüfekle ,H&N Diablo Baracuda 31,02 gr, Hatsan JSB Exact King 25,4 gr, İnce Mehmet 42 gr, H&N FTT 20 gr pelletlerini kullanıyorum. Baracuda ile 120 metreye kadar güzel sonuçlar alıyorum daha uzun mesafelerde denemedim henüz. İnce mehmetle de 200+ mesafelere deneme atışı yaptım pelletler hızlı çarpıyor sesten anladığım kadarıyla ama dürbün ayarı yapıp hedef atışları henüz yapmadım.
Merak ettiğim bi kaç şey var. öncelikle , Hatsan JSB Exact King 25,4 gr, JSB Exact King Diablo 25,39 gr farklı pelletler mi ? piyasada 2. sini aradım ama bulamadım.
chairgun programına göre uzun mesafe için en ideal pellet jsb 25 gr olarak görünüyor ,siz 50 metreye kadar etkili demişsiniz. sonrasında sapma mı oldu ? rüzgar ne durumdaydı ?
Şu şekilde chairgun'a göre.
dürbün olarak VECTOR Sentinel 6-24X50 E-SF modelini düşünebilirsiniz.
Hedef uzaklığı tespitiyle alakası var mı ffp nin zoom degistikce mildot arası mesafeyi aynı tutmasıyla vuruş noktasını wabit tutuyor buda 25 zoomlada 10 zoomlada aynı dottan vurmamizi sağlıyor 32x standart mildotlu ffp de artıkılın bir kısmı gider ama dikkat ettiysen dotlar yine kadrajdadır m reticlelere bak misal son zoomda da tüm cizgiler kadrajda
işte bu özelliği sayesinde hedefin uzaklığını mildot hesabı ile daha kolay bulabiliyorsun. ffp nin en büyük avantajı bu fakat rangefinder kullanan bir insan için ffp ye pek ihtiyaç kalmıyor. m reticlerle de az zoomlarda mildot çok ince olduğu için mildotu görmek sıkıntı. kısa mesafede askeri amaçlar dışında kimse ffp dürbünleri kolay kolay kullanmıyor.
mesela kısa bi bilgi. http://albertatacticalrifle.com/why-us/faq/22-ffp-vs-sfp
kullanışlı görünüyor ://tr.aliexpress.com/item/T-fek-kapsam-Smartphone-Montaj-Sistemi-Ak-ll-Ate-Kapsam-Montaj-Adapt-r-Ekran-ve-Kay/32677316316.html?spm=2114.13010208.99999999.263.LnLG5J