Aytaconursal tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Aynen hocam. Ahşap gerçekten güzel duruyor. Bir tane 20 sene önceden kalan ilk havalım var markası tuka miydi hatırlamıyorum. Onu elden geçirmek istiyorum. Vernikle degil de cila olarak siz hiç dipçiklerinden parlatma yaptınız mi. Keten tohumu yağı filan diyorlar bal mumuyla eritip karışım yapmışlar süper oluyormus. Falan filan. Sizin bu konularda bilginiz var mi.

Teşekkür ederim siZde içimi rahatlattınız. Bugün sabah Hatsanı aradım. Almanya için üretim olduğu sonradan anlaşma bozulunca yurtiçi piyasaya sürüldüğünü söylediler. Tam anlamıyla açıklayamasa da farklı bir sistem kullanıldığı ve çok beğenilen bir model olduğunu aktardı. Vortex i sordum bu tetik mekanizmasında uygulanıyormu diye gönderin hemen yapalım 115 tl + kargoyu siz ödüyorsunuz dedi. Bende yayını eskiteyim o zaman dedim. Elim Gamo ya çok alışmış gerek sesi gerek atımı hamur gibi 120 adıma kadar mesafede çok güzel raduman alıyorum.. onun zarifliğinden sonra bu haylazca alışmakBiraz zaman alacak. Batt balık dedim hanımdan habersiz Bugün Yatağan Dampa ve Hatsan stoper siparişi verdim. Tek ayağım vardı ama gamo ya bile yatagun koymuştum. Bu da kıskanıp eksik kalmasın. Toplam 600 ü buldu. Hayırlısı artık. 100 kadar atış yaptım. Önümüzdeki hafta 2 gün izinde köye gidebilirsem 200 atış ta orada yapsam 300 atım rodaj için uygundur diye düşünüyorum. Bu şekilde dürbünü takabilirim herhalde.

Arkadaşlar Quattro olmayan tetiklerde arkada bir tane civata var. Yumuşatmak icin onda da saat yönünün tersine mi çeviriyoruz. Çok hassas denildiği icin açıkcası riske giremedim. 1,5 tur çevirsem yine de az bir sarsıntıda kendiliğinden ateş edebilir mi. Yada sınırı nedir. Nasıl anlayabilirim

Hatta farklı bir dükkanda namlu kilidi olmayan ama üzerinde 99 limited yazaninida gördüm. Bu nasıl 99 dedim. Adam yaşlıydı. Kataloguna baktı sonra bana baktı cevap veremedi. Komikti yanı. Bence o tufek 95 di. Yanlışlıkla 99 un kabzasını takmışlar. Öyle garip bir toplumuz ki tüketici üreticiden daha fazla şey bilmek zorunda. Yoksa ayakta ne olduğunu bile anlamadan herşey olup bitiyor. Günler sonra farkına varıyoruz. Ayni benim gibi.

Hocam öncelikle sizin gibi bir tecrübenin bana vakit ayırması beni mutlu etti. Benim anladığım limited de kendi içinde ayrılmış. Mesela benim aldığımın önünde moderatör icin disli yok. Kilit sistemi yenilenmiş. Namluda arpacıkla birlikte moderatör havası verilmiş 1 karış uzunluğunda plastik ceket var.. hadi onara takılmıyorum. Benim icin esas önemli olan bu tüfeğin üretimi çocukluğumuzdaki havalılar gibi düz sıradan bir teknoloji mi. Bu ozellikler yazıyor diye 390 tl verdik bunu aldık. Yanı quattro sas olmadan nasıl bir artısı olabilir ki. Sıradan eski versiyon olmus olmuyor mu. Bende gecen yıl aldığım gamo whisper igt var 4.5mm. Ondan acayip memnunum. Bir yerde gamoyla ayni tetik sistemi kullanılmış diye duydum. O yüzden quattro ya gerek duyulmamış falan filan. İnanmak istiyorum ama pek inanasım da Yok açıkcası. Hatsan bir Aldatmacasi olabilir. İsin ilginç yanı aldığım yerde bilmiyor. Benim sayemde öğrendi. Öyle rast gele bir yerde degil. İzmir av. Artısı eksisi öğrenip haber verelim dediler sonra arayan soran Yok.

Bende gecen gün siteden mod 99 limited beğendim gittim aldım. Bir baktım sas ve quattro Yok. Aldığım bayiyi aradım sitede sas quattro denilen tüfekte Yok dedim. O da sasırdı. Hatsanı arayıp bilgi alayım dedi. Ama geri donen Yok. Ben şimdi kazıklandım mı. Bu tufek şimdi eski versiyon düz sıradan bir tufek mi. Nasıl bir açıklama olacak merak ediyorum.

merhaba. Bende gamo whisper 4.5 igt den sonra kaşıntıdan mod 99 5.5 aldım. Namluyu wd40 ile yağdan tamamen arındırdım. Ortalama 50 atış yaptım. Ne yanık kokusu ne duman var. Namlu gayet iyi. Sormak istediğim yaylı da rodajın tamamlanması icin kaç atış yapmalıyım. Dürbünü takmadım. Yada rodajın tamamlanmış olduğunu nasıl anlamalıyım.

Merhaba.appstore dan programı indirdim. Bu programda FAR ZERO olarak bahsedilen sıfırlama yapacağımız mesafe oluyor degil mi arkadaşlar. Mesela 25 metre sıfırlama yapmak icin 27.34 yard olarak yazacağım. İkinci sıfır noktasını bulmak istiyorum da. Bu nedenle sordum. Tüfeğim ortalama 900 fps ile 8.44 grain peleti attığını düşünürsek 25 metrede sifirladigimizi düşünelim. İkinci sıfır noktası kaç olur. ChairGun Programında bunu başaramadım. Yardımcı olmanızı rica ederim.

Olabilecek En dipte. namluyu kurduğumda bipodun gövdeye değmesine 2 mm var. Öyle milimetre hesabı bağladım.O degil bu yüzden durbun ayarını bozdum dün geceden beri tekrar montaj şimleme onlarla uğraştım. İstediğim gibi Olmadı bu akşam tekrar uğraşacağım. Teşekkür ederim düşüncelerin yardımların icin.

Bu benim de aklıma geldi çünkü normal atınca sıkıntı Yok. Ama benim gibi binlerce kişi vardır kırma namluda bipod
    Kullanan. Herkeste böyle mi oluyor yada benim whisper'in namlu ayarı problemli yada çok mu hassas.Forumda kimse de bu durumdan şikayet etmemiş.anlamis değilim bu durumu. Yada diyorum hesap yapacağız. 12 metrede hedefin 5 cm altına atacağız. Ona göre mesafe uzadıkça hesap kitap lakin bu durum acaba tüfeğe Yada oringlere zarar verir mi. Cok ta yakışıklı duruyor bu şekilde namussuz. Parasına mi yanayım hevesim kursagimda kaldı ona mi yanayım.