sayın guctony arkadaşım link vermiş olduğun sitede sabit zoomlu durbunlerden super sniper 10x42M olanı tavsiye ederim,ben onu kullanıyorum.durbunu abim getirdi amerikadan gumrukte herhangi bir sıkıntı yaşnmadı
tanko2008 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
cumartesi geniş kapsamlı çeker yollarım abi,teknik detay konusunda çok bir bilgim yok bir arkadaşın tavsiysi uzerine getittirdim.10x42 olduğunu biliyorum
-
serdar kardeşim fotorafı buraya eklemeyi beceremedim,galeri bolumune ekledim
-
sonunda yeni durbunum geldi super sniper 10x42M
-
sayın arkadaşım imkanlar dahilinde alabilirsen link eklediğin sitede super sniper 10x42M durbununu tavsiye ederim,ben siparişini verdim 10 gune kadar bana ulaşmasını bekliyorum.saygılarımla
-
inşallah gumruğe
takılmadan getirtirsin
-
estafurllah hogo87 kardeşim senin için deyil kendim için çektim o videoları başka ulkelerden alınmış goruntu deyil bunlar kendi çekimlerim.
-
hugo87 kardeşim,kardeşim diyorum çunku yaşça kuçuk olduğunu duşunuyorum forumdaki bilgilere dayanarak.inşallah canım memleketimde havalı tüfekle av yasağı kalkarda sana birkaç video ve resim yollarım havalı tüfekle neler yapılır diye.yazdıklarım şahsi dalaşma diye anlaşılmasın lutfen,soruye cevap olarak yazdım.saygılarımla......
-
arkadaşım zevkler ve renkler tartışılamaz,birimiz tatlıyıyı birimiz acıyı sever.....
-
tabiyki zefkler ve renkler tartışılamaz,umarım dilediğin gibi bir tufeye sahip olursun ve inşallah ulkemizdeki bağzı aşılmazlar aşılır.
-
tufek hayalimdeki tüfek,bende isterim
-
arkadaşlar kısmet nasip olursa evanix ar 6 sahibi olucam.gizlenmek diye bişey yoktur bence bir hassada karşı taraf satıcısına ayıp olmasın namına bir çekingenlik vardır biz biz türklerde o sebeptendir herhalde.
-