çok çok iyi değil ama gideri var shooter filmini öneririm
TheBaBa tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
teşekkür ederim yakında satışta diyor
-
fiyatı belli oldumu tüfeğin
-
şimdik şöyle oluyor sanırsam yusa'nın kurduğu mantık tüm değişkenler sabit olduğunda işe yarayacaktır şöyleki basınç nem rüzgar dünyanın dönme hızı namlu çıkış hızı mermi ağırlığı vs. vs. bunlar gidi değişkenler sabit olduğunda tüfeğinde atış eğrisini biliyorsan küçük bir hesaplama ile doğru sonuçlar elde edilebilir diye düşünüyorum aksi taktirde yapılan işlemdeki isabetli atışlar tamamen sanş
-
keskin nişancı tüfeklerinde kullanılan dürbün ile havalı tüfeklerde kullanılan dürbünler arasında ki farklar nedir
-
söyleyeceklerimi forum kaldırmayabilir Allahımdan bulsun ne diyelim...
-
hayırlı olsun hocam iyi günlerde kullanın
-
iş yerindeki pcden izleyemediğim için telefondan izledim pelletin sesi gayet güzel geliyordu
-
bu yarışmanın samsun yada ankara ayağı ne zaman olur acaba
-
Bundan sonraki yarısmalara yerli silahla girme kararımın sonuçları meyve verdi. baya bir uğraştırdı beni öncelikle namlumu işleyen Esayar07 Emrah arkadaşıma teşekkür ederim.
Silahın oynanmadık yeri kalmadı ama tam istediğim gibide oldu.
Namlu 30cm e kısaltıldı,
Sas sistemi komple değişti kundağa ahşap kısma kayar yatak yapıldı
47 spir ve 40 küsür cm yay 32 spir ve 28 cm yayla değişti
Kısalan yay sayesinde pistona lastik takoz icad edildi aynı şekilde klavuzada lastik takoz tasarlandı
Quattro sistem komple elden geçti. Hassasiyeti diana tetiğinden daha hassas oldu. Sinek konsa düşüyor.
Yay takozu ve hatsanın webleyden aldığı ve biraz yanlış uyguladığı power lok sistemi düzeltildi.
Kundağada bir zımpara sonra vazeline muhabbeti.
Sonuç
25m mesafeden minder oturuşu pozisyonunda desteksiz 10 atış ve 25 kuruştan ufak grupman yapan bir canavar oldu. O pozisyonda pek çok pcp bu grupmanı veremez.4.5mm 8.44 jsb exact 754 fps hız.
genel manada yaptığınız şeylerden birşey anlamasam da fotoğraflar yeterli oluyor
taktir ediyorum umarım yarışmalarda istediğiniz başarıyı elde edersiniz
-
Yivil silahlarda kullanlmaz ve tavsiye edilmez.
peki nasıl temizleyelim yivli namlunun içini yada şöyle soralım konu sahibinin tüfeği gibi olan tüfeklerde nasıl bir yol izlenmeli
-
2 si arasında pek fark yok ama puncher tüp hacmi olarak buda atış sayısını arttırıyor puncherde hava ayarlama vidası bulunuyor at44 den daha yakışıklı albenisi olan bir tüfek karar sizin
puncherin birde pro modelinin tanıtımını yapsa birazda onu bekliyorum
-
arkadaş aklım bi puncher maxi ye yatıyo bi at44 de
-
100-150 metreden grupmanı varmı acaba maxi'nin
-
mega 330cc tuplu model ahşap dipçik.
hayırlı olsun
-
-
Niye kimse yazmiyor?
ahh aahhhh biz istemez miyiz zannediyorsun güzel ülkemde herşey daha güzel olsun
-
bir tüfeğim yok ama h&n rabbit magnum veyahut silver point beğendim
-
fabrikadan halka
-
Şu anda tüfeğim yok Aa s510 dan ben pek zevk almadım.Güç ayar düğmesindeki oring deforme oluyordu tüfeği modifiye edince tam güçte kullanmak gerekiyor ayarı kısınca basınç o ringi deforme ediyor.şimdilik beklemekteyim ya nasip
ar6 olsun hw 100 olsun okuduğun kadarıyla kimse olumsuz bir yorum yapmamış benim hoşuma giden s10 oldu ama çok pahalı yaw
edit: airforce condor yada escape de iş görür gibi ama dediğim gibi tamamen duygusal