Sayın ziyaretçi, hoş geldiniz! Bu sayfanın tüm özelliklerini kullanmak için kayıt olmayı düşünmelisiniz. Eğer önceden kayıtlıysanız, lütfen giriş yapınız.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
tabi bu bütçe ile alakalı, ben sadece sıfır olarak en uygun hangi tüfekle başlanabileceğini fikir olarak verdim, benim de bi puncher maxi ile başlamak istiyorum ama bir türlü sırayı ona getiremedim .
bende ilk izlenim olarak at44 den ziyade puncher maxi ile başlama yönünde oldu ama şuanda ithallere yöneldim dediğim gibi araştırmalarım devam ediyor bakalım hele bi puncher pro'nun fiyatı özellikleri bi açıklansın bakalım
Kral teknik servis le yaptığım telefon görüşmesi sonucunda, problemin emniyet kilidinden kaynaklandığını öğrendim. Çözüm olarak çok basit bir işlem: kundak söküldükten sonra, emniyet kilidinin pimine (kilitlenmeyi sağlayan şekilli pim) dipçik kısmı yönünde fazla sert olmayan bir kaç tık vuruş yapmam önerildi. Şimdi takılmıyor. Sorun çözülmüş gibi görünüyor.
Yardımlar için teşekkür ediyorum.
hocam sorunu çözdüğünüze göre yeni başlayacak birine tavsiye edermisiniz tüfek hakkındaki görüşleriniz nedir
bu bizim için değil zaten, adamlar kendi ürettikleri dürbünleri denemek ve de burada olduğu gibi reklamını yapmak için kullanıyorlar, kaldı ki zaten pcp de geri tepme olayı yok, ama çok isteyen zaten alabilir Hatsanın kampanyası var tüfek, dürbün, pompa 900 lira, başlangıç için yeterli üstelik taksitli satışı da var : http://www.hatsanstore.com/kampanyali-hat…i-tufek-pmu1639
evet o kampanyayı gördüm ancak halen araştırma durumundayım bilmediğim bir çok durum var havalı tüfeklerle alakalı tüfek konusunda ise şuanda ikinci el ithal bir tüfek düşünüyorum hw100 gibi regülatörlü