Hocam, pro hunter ile atış yapmayı denediniz mi?
BISMARCK tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Olay yardım etme boyutundan çıkıyor bence.Yorumlar farklı yöne kayıyor.
-
En mantıklı yol fabrikaya yollamak.Ne olur ne olmaz.Namlu ziyan olmasın.
-
Pompaya maksimum kaç bar bastınız beyler?Daha doğrusu kaç bar basabiliyorsunuz?Bu konuda tecrübe sahibi olan var mı?
-
Tüfeği kullananlar için pellet konusunda iki önerim olacak.Birincisi FX DİABOLO EXACT, ikincisi ise GAMO PRO MAGNUM.İki pellet ile de gayet iyi sonuç veriyor.Tüfeği GAMO'ya göre sıfırlarsanız FX kullanınca 3 parmak kadar yukarıya toplanıyor kurşunlar.Yarın ki denemede GAMO PRO HUNTER kullanacağım.
Buarada guruplar gayet iyi.Atış pozisyonu nedir?
-
Yakın mesafede çok ama çok etkili.Yani 10 metre civarında çok mükemmel atışları var.Kar bir kalkasın da yerde her türlü pozisyonda atış yaparız artık
-
Hocam hayırlı olsun.Resim koyar mısınız buraya?
-
Yahu sende zaten namludan susturucu var Volkan Hoca
-
15 metreden de atmak ayıp olur üstelik öğretmensiniz sizin örnek insan olmanız lazım.
Yahu orası öyle de, şeytan sağdan yaklaşıyor işte
-
1.bu konu baya hit yaptı 2.keşke benim evin karşısındada ağaç olsa menzili önemli değil bi kartal bakışı olay tamam
Benim de öğretmenler odasının karşısında bir karga ağacım var.Mesafe camdan itibaren 15 metre bile değil Ama okuldayız işte.Gene de bir BB veya paraşüt mermi atan CO2 tabacna aramıyor değilim o KARGA AĞACIna bakınca
-
Görüntü güzel.Şekil olarak tatminkâr.
-
Köye çıktığım zaman bana gülüyorlar.Arasıra etkiye kapılıp tüfeği hiç piyasaya çıkartmıyorum bile.Ama gene de havalının yeri başka.
-
Tebrik için teşekkürler.
Benim neden işime gelsin??? Hocam sen alttan alta hatsan kullanıcılarına vuruyorsun.Takım veya ülke deüil ki bu.ama bu mecraya taşımayın bunu.
-
Havanda su dövmek, burda bu konuyu tartışmak.BOŞ BOŞ BOŞ.
-
genellikle hatsan kullanan çok olduğu için hatsanın çok tartışılması bence normaldir.
hersekte revo olsaydı herkes revoyu tartışırdı
Ben de bunu diyorum.HATSAN ağırlıklı olarak tartışılır.Tartışılacak da.Herkesin sorusu olur.Sorularını soracak da.
Ben sizdeki şu mantığı anlamıyorum."Bilgi ve tecrübeyi başka yerden istiyorsun ama tüfeği başka yerden alıyorsun" diyorsunuz ve bunu yadırgıyorsunuz.Bu nasıl mantık onu çözemiyorum ???
-
Çok şükür daha tamirlik bir durum oluşmadı bir vida yalaması dışında.O da yaylı tüfekte olan birşey genelde.Ürün elimize ulaşacak.Biz de deneyip göreceğiz.
Gene de iddia ediyorum FUZULİ KONU, KARIŞIKLI ÇIKARTMAYA ÇALIŞAN BİR KULLANICI.
-
Taktir ve saygı kazanmış insanlara bu yapılırmı tüfeği başka yerden al yardımı burdan saygı bunun neresinde kaldı
Hocam, o zaman biz bir AT44 parası kadar parayı sana havale edelim.Sen de üstünü tamamla ve Mustafa Serdar Bey bize bir FX REVO yollasın.Nasıl fikir ???Fiyatlar uygun olsaydı Türkiye şartlarına göre herkes AA S410 XTRA, FX REVO, FX GLAD, FALCON, EVANIX HUNTING MASTER alabilirdi.
Fuzuli bir konu.Karışıklık çıkarmaktan başka bir işe yaramıyor.İnsanlar burda sormayacak da nerde soracak ??? Hemen hemen herkeste bir hatsan ürünü mevcut gibi.Kullanıcılar da soruyor haliyle bilmediklerini.Herkeste AA olsaydı eğer o ürünle ilgili soru sorarlardı.İnsaf be kardeşim.Bu kadar da marka düşmanı olmayalım
AT44 siparişi verdim:
1) Markaya güvenim var.
2) Bütçem dahilinde PCP için gerekli olan pek çok şey ürün paketinde mevcut.
3) Fiyat / Performans oranı iyi. ( Diğer satılan AT44 yorumlarından bakarak yazıyorum ) -
Volkan hocam, en iyisi 100 bara kadar kullanıp sonra kollara kuvvet hadi bakalım pompa başına demek.100 bar zaten ortalama 40 atış olsa gerek.
-
Safir marka tüfekler ile daha kullanışlı olur gibi sanki.Bir de airsoft tüfekler ile.Bir safir sahibi olsaydım bu dürbünden alabilirdim.
-
Herkesin bir bahanesi oluyor vurduktan sonra.Karar kişiye kalmış.