Arkadaşlar, bu iki tip saçmayı kullanıp da yorum yazabilecek var mı?İki pellet de aynı özellikte mi?
Buarada zararlı mücadelesi için gamo expander kullanan var mı?
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Arkadaşlar, bu iki tip saçmayı kullanıp da yorum yazabilecek var mı?İki pellet de aynı özellikte mi?
Buarada zararlı mücadelesi için gamo expander kullanan var mı?
Merhabalar,
Bu model pelletlerin PİSTONLU tüfeklerde kullanılması sıkıntı yaratır mı?Mesela ben böyle bir saçmayı TORPEDO 155 ile kullanabilir miyim?Tüfek güçlü bir tüfek.Bu tarz pellet uyum sağlar mı?
benimde en çok sevdiğim tüfek evanixler arasında acaba o tüfeği kim aldı
Acaba kim aldı Cem hocam.Merhabalar buarada
Herşey dahil fiyatı 80 YTL bile değil.Çok iyi bir alış veriş olmuş hocam.
e bay üzerinden aldım şu an satıcı aktif değil aktif olduğunda linkini gönderirim. çok kolay oldu almak satıcıya mail attım hediye adı altında gönder diye, aynen öyle yapmış ben 15-20 gün sürer gelmesi diye bekliyordum ama 6 günde geldi posta yoluyla.
Hocam, dürbün tam olarak kaç YTL'ye geldi?
Hocam, sizdeki tasko 4*16-50 AOE nasıl?Bende de 6*24-50 tasco vardı ama torpedoya takmadım.Hem ağır olurdu hem de o kadar tepmeli bir tüfekde heba olur dediler.
ORIENTAL marka dürbülerden kullanan var mı beyler?Bu dürbünler hakkında bilgisi olan var mı ya da?Bu iki dürbün hakkında fikir verebilecek arkadaşlar varsa sevinirim.Bu veya bu özellikete bir dürbünü hatsan torpedo 155 tüfeğimde kullanacağım.Tüfek bildiğiniz gibi tepmesi olan güçlü bir tüfek.
http://www.silahdunyasi.com/emarket/ProductDetails.aspx?ProductId=171942&CatID=19357&tabId=
http://www.silahdunyasi.com/emarket/ProductDetails.aspx?ProductId=171936&CatID=19357&tabId=
Şimdiden teşekkürler.
tasco 6-24x50 mil dot. + Sunshade + Işıklı Mildot ( Kırmızı ve Yeşil ) görüntü cok net önden paralax sıfırlama ayarları profesyonel klik şeklinde fiyat performansına göre oldukca iyi bir dürbün sıfır kutusunda. lazimsa 200 ytl ye birakirim.
Furkan hocam sayesinde bu dürbüne sahip oldum.PCP tüfek alınca kullanacağım.Ancak netlikte bir sıkıntı yok.Aldığım fiyata göre gayet iyi bir dürbün.
Benim de bu dürbün ilgimi çekti.Acaba bu dürbün de dampa ile kullanıldığında darbeye karşı dayanıklı olur mu?
Az bekle hocam.Ben sana bir torpedo 155 vereceğim
öğretmenim bakıyorumda havalı tüfeklerde olduğu gibi fotoğraf makinaları hakkındada çok güzel açıklamalar yapmışsınız..
selamlar.
Çok tecrübem yok hocam.CANON S5 IS makinem var.Öğrnebildiğim kadar öğrenmeye çalışıyorum işte
İşte dampa nereye kadar korur?3*9-44 Optima da var ben de ama pek başarılı bir drbün değil.460 magnum gibi bir tüfek bu 6*24-50 dürbünü haşat eder mi acaba?Ağırlığı benim için problem değil.İsterse tüfek + dürbün 10 kg olsun
Tüfeğiniz hayırlı uğurlu olsun, iyi günlerde kullanın
Bu arada Erdem Abi "loctite" tam olarak n oluyor? Şu dürbün ayaklarındaki vidalarda kullansak bi daha açılmamacasına mı kapatmış oluruz
LOCKTITE, bir nevi SIVI VİDA SABİTLEYİCİSİdir.Hemen hemen her çivi, vida, civata satan yerde bulunmaktadır.Kutusu ortalama olarak 20 YTL'dir.
Ben tüfek kızağına eser miktarda sürüp dampa ayağı sabitledim.2 - 3 saat kadar kurumaya bıraktım.Daha sonra ne mi oldu.Dampayı, tüfek dürbün kızağından zor ayırdım.Gerçekten kuvvetli bir yapıştırıcı.Vidaya sürmeniz durumunda tekrar açabiliyorsunuz.Ancak bir miktar zor oluyor.
Ben de tavsiye üzerine aldım.Özellikle yaylı tüfeklerdeki vida gevşemeleri için çok iyi bir yapıştırıcı.LOCTITE 248 de MACUN şeklinde olanı.Kıvamı renkli oyun hamurlarınınkine benziyor.19 gramı 38 YTL civarında burda.Bunu denemekte fayda var kundağa bağlı vidalar için.
Yahu benim de aklımda 2 gün öncesine kadar HATSAN AT44 - W10 vardı.Ne hikmetse artık birden aklıma DIANA 460 MAGNUM girdi.
6*24-50 TASCO dürbünümü dampa ile bu silahta kullanabilir miyim acaba ???
Dürbünün özelliklerinden bahseder misiniz?Netlik ve paralax ayarı konusunda bilgi verirseniz sevinirim.Buna göre satmayı düşünürseniz bizim de bir fikrimiz olmuş olur.3*9-44E OPTIMA yakın mesafede beklentilerimi karşılamıyor.5 metre - 10 metre - 20 metre uzaklık için görüntü netliği nasıl acaba?
Bir de acilen GURUPMAN bekliyorum.
Namlunun diğer tarafından ışık vererek FLAŞSIZ bir şekilde MAKRO çekimi yapılmış olmalı.Benim aklıma bu geliyor.MAKRO çekimleri, detayı ortaya çıkaran çekimler olduğu için oldukça yakın çekimlerdir.Makinenin ZOOM özelliği devre dışı kalır çekim esnasında.Objektif en hassas moda gelir.
Dürbünün yanında tek parça ayak gelmesi güzel bir ayrıntı.Ayrı ayrı iki ayak göndermemişler yani.
Kalın dişli pellet değil yahu KALIN YİV daha mı iyi olur dedim
5 numara acık agızlı anahtar uyar somunkafası gibi olmuş
Hocam abartı olmamış mı sence de ???
Bugün HATSAN teknik servise telefon açtım.Bu konuyu da sordum.Bana gayet normal olduğunu belirttiler.Bunun tüfek için bir sorun olmadığını ve de namlunun özelliğinden kaynaklandığını belirttiler.
Teknik olarak bilgi birikimim olmamakla beraber guruplarda dağınıklık yoksa ince yiv veya kalın yiv fark eder mi?